שני
L Little Panda New member 14/12/07 #41 נעם, כאפה.../images/Emo11.gif../images/Emo113.gif סטירה!!!!!!!!! מה זה אמור להביע?! לא הסכמנו שאני נראית זוועה ושלא צריך להעלות את התמונות לפורום?! ככה את מפרה את אמוני? ככה?! לא יפה.
נעם, כאפה.../images/Emo11.gif../images/Emo113.gif סטירה!!!!!!!!! מה זה אמור להביע?! לא הסכמנו שאני נראית זוועה ושלא צריך להעלות את התמונות לפורום?! ככה את מפרה את אמוני? ככה?! לא יפה.
ר רווי93 New member 13/12/07 #30 היי איזה מצחיק יש מקדימה מישהי ממש יפה, אבל מאחוריה בטעות צילמת קוף... רגע רגע, זה לא קוף, אני מכירה א הפרצוף הזה... מה זה? מי זה? אהה...זה אני! (מה זה הפוזה המוזרה הזאת שתקעתי? )
היי איזה מצחיק יש מקדימה מישהי ממש יפה, אבל מאחוריה בטעות צילמת קוף... רגע רגע, זה לא קוף, אני מכירה א הפרצוף הזה... מה זה? מי זה? אהה...זה אני! (מה זה הפוזה המוזרה הזאת שתקעתי? )
L Little Panda New member 13/12/07 #27 מכות. את תחטפי מכות! ../images/Emo11.gif סתם נשמה! חיים היה ממש כיף מי שלא בא, מ ר ו ב ע אני מקווה מאוד שמחקת את התמונות שאמרתי לך למחוק.
מכות. את תחטפי מכות! ../images/Emo11.gif סתם נשמה! חיים היה ממש כיף מי שלא בא, מ ר ו ב ע אני מקווה מאוד שמחקת את התמונות שאמרתי לך למחוק.