שרשור מפגש!

tsf

New member
תמונה מס' 9

האם המלצרית של אווזי היא השטן??? אילו פלאים ראינו במפגש הפורום... ***לא ערכתי את התמונה! תשאלו את מי שהיה במפגש!***

ווינגז

New member
באמת שהתכוונתי לבוא...

אבל יש לי מצב רוח נאחס... ובסוף החלטתי לא לבוא... נורא רציתי... אבל וויתרתי בסוף בשביל לא להרוס (לעצמי ולכם בעיקר) את המצב רוח... ספרו פרטים! מי היה?

TheHead

New member
לכל חברי הפורום: האמת על אווזי

אני והמשפחה שלי אכלנו שם (זה אומר אני ישבתי על הסלטים והחומוס והפיתות שקיבלנו בזמן שהם אכלו את הבשר), וכשיצאנו, אתם יודעים מה הם אמרו? שלא היה טעים!!! לסיכום, לארוחה טובה באזור הדרום, סעו למסעדה הפ33תית התימנית בקיבוץ (או מושב?) יד נתן. מצפינים לכיוון צומת בית קמה והלאה משם (אם אני לא טועה) ויש שלטים. ג'חנון ופול ועוד הרבה דברים טובים כל יום שבת בבוקר (בוהוריים אפילו) בלי בשר ובלי שטויות (אבל טבעונים הם לא).

tsf

New member
תמונה מס' 11

נטע וטלי (מנהלותינו הנעלות) מנסות לגרום לכך שתהיה רק מנהלת אחת בפורום. האם כתמי הדם הם רמז לבאות??? (הישארו עמנו לפרק הבא...)

Neta558

New member
זו תמונה משלב מאוחר בקרב...

שימו לב שכאן רואים שהיא כבר הספיקה לפצוע אותי באכזריות. למזלי נזקקתי רק לכמה תפרים, לא משהו רציני. זרי פרחים ובלונים ניתן לשלוח או לבוא בעצמכם
(ורק תזהרו שטלי לא תפוצץ את הבלונים!)
טוב נו, אולי גם זה לא באמת קרה...

girlcott

New member
לא נכון! למה אנשים אומרים את זה?

הן שונות לגמרי! אין טיפת דימיון!

tsf

New member
תמונה מס' 12

האנשים והתחפושות... מימין לשמאל : נטע558 (מנסה להכין שמפו), עדיפו (טבעונים הם שלד עם קרניים), דדי (אני עדיין לא מבינה למה הוא לא עשה הליכת ירח!)

tsf

New member
תמונה מס' 13 ואחרונה

לפחות עד שנטע תעלה את התמונות שלה... טלי נזכרה שבעצם גם היא התחפשה (לשנתיים) והיא רוצה להצטלם אז כולם קופצים עליה עם סכין (ונטע בצעקות "אנחנו רוצים רק מנהלת אחת !!! לכי לקורס קצינים", טוב נו אולי המצאתי את זה )

Neta558

New member
לתמונות שלי יקח זמן...

אחרי שיגמר הסרט ואחרי שאני אפתח את התמונות ואחרי שאני אמצע איפה לסרוק אותן אני אעלה אותן לכאן

beee

New member
הרבה זמן לא נכנסתי לפורום ואני לא

כל כך מעודכנת, אז איפה היה המפגש? באיזה קניון?

tali_le

New member
סיכום המפגש...

היה ממש כיף!!!!
היה ממש כיף, ממש טעים (טלי מכינה פנקייק מחר לארוחת בוקר), ממש נחמד לפגוש את הפנים מאחורי השמות מבטיחה שהמפגש הבא (שיבוא עלינוט לטובה בפסח) יהיה במקום אחר, חדש ומלהיב להפליא... ושדורון, האליל הטבעוני של הפורום, יבוא הפעם!! (פשוט נדאג שזה יקרה, או שנחטוף אותו בלי שירצה) וזהו בערך... טלי

Neta558

New member
סיכומפגש שלי! ../images/Emo8.gif

היה ממש כיף! אמנם הרבה מהאנשים שאני כבר מכירה לא הגיעו
אבל פגשתי אנשים חדשים, וזה תמיד טוב
כרגיל, היה אוכל מצוין, בעיקר העוגה של נטע התרנגולת! - רוצים מתכון!!! חבל שרק עדי, דדי ואני התחפשנו (כן, כן, טלי התחפשה לחיילת, הבדיחה מוצתה
). טלי טירפדה משחק קוקוטאקי, לכן אני מבקשת מכל אוהבי המשחק להביע את מחאתם בענין! לא יתכן כי במדינה דמוקרטית חבורת אנשים שיושבים על הרצפה באמצע הקניון לא ישחקו קוקוטאקי! יש לנו זכות לעשות קולות של חיות, ואף אחד לא יקח אותה מאיתנו!!! באמת היה נהדר... תודה לכל מי שהגיע (מקוה לא לשכוח אף אחד
) לפי הסדר בו פגשתי את כולם: טלי אריאל ועדי ורד עדיפו אוריארד נטע התרנגולת טסף (זה אחלה כינוי
) שחר15 ירון דדי לילית אמנון ואז שוב אוריארד... פשוט לא נפתרים ממנו!
למפגש הבא-בירושלים הבנויה!

אנשים רעים ../images/Emo10.gif

דווקא הייתי שמח להגיע, אבל נו, יש לי אחות לשמור עליה. בלה. מכיוון שגרמתם לי לקנא, נגרום גם לכם קצת: אני גר ברמת גן!!!!!!!!!!! מה שאומר, שאיך שמתחילה מלחמה, אני כנראה נשאר לי בבית
ולא, אני לא אחטוף טילים, יש לי סבתא בדרום. ואהאהאהאהא! תקנאו וזהו

אני לא באתי...

היה כאן איש מחשבים שהיה אמור להתקין את האינטרנט המהיר, רק שזה עוד לא קרה. במקום זה לא יכולתי להכנס לאינטרנט ולבדוק מתי ואיפה המפגש כל היום, וכמובן האם הוא מתקיים, עקב המלחמה והגשם. חוץ מזה היה ממש קרררר! הייתי מתה מעייפות, כי הלכתי למועדון בלילה, לא היה לי כוח לזוז, וירדן התנחל אצלי. אה כן ואח שלי חולה, ולא יכולתי להשאיר אותו לבד בבית עד שההורים שלי יגיעו. אז אני מבואסת שלא פגשתי את כולכם, ומתגעגעת, ומאוד מקווה לא לפספס את המפגש הבא. חוץ מזה אני מתנצלת בפני כל אלה שרצו לפגוש אותי (לא שהיו כאלה, אבל לא חשוב).

למעלה