שרשור מפגש!

MooN aka asdfgh

New member
נחמד לפגוש אותכם! ../images/Emo13.gif

זאת המסקנה העיקרית שלי מהמפגש הזה שנאלצתי לעזוב אותו מבעוד מועד...
אני ממש ממש ממש רוצה (בבקשה
) את המתכון לעוגה (בשוקת) של נטע!!! חוץ מזה... היה ממש נחמד! מי שלא בא ממש הפסיד... ומי שבא... נא לשרשר פה...

tsf

New member
חוויותיי + תמונות

היה ממש נחמד. ובזמן שרובכם משתעממים ברכבת אני יושבת מול מחשבי הקט והחמים ועוד מעט אני אשלח תמונות (האם אני שומעת שמחה לאיד?!). מי שלא בא הפסיד. ואיפה בדיוק כל אלה שאמרו שיבואו והבריזו? דרך אגב, אריאל, חברה שלך לא ממש מתה על האוכל שלך או שהיא סתם שונאת אותנו ופחדה מהאוכל? למה גררת אותה לשם? היא ניסתה לברוח לאווזי כל הזמן (ואפילו הצליחה!) חוצמזה היה ממש נחמד לפגוש את כולם ועכשיו התמונות!!! כולם יושבים במעגל באמצע הקניון עם משלוחי מנות (כן, עשינו לעצמנו קצת פדיחות)

tsf

New member
תמונה מס 2

ככה נראה משלוח מנות טבעוני (ובמקרה הזה ארוחת הצהריים שלנו*) *עדיין רוצים תפריטים בריאים ומאוזנים?

tsf

New member
תמונה מס' 4

אוריארד משחק אותה קשוח (או לפחות מנסה)

adipo

New member
אורי...

למה לרמות את הציבור??? אלה לא מחושים, אלה קרניים! והגיע הזמן שתפסיק להתכחש:)

Kite Cat

New member
אז ככה- tsf:

א. אני לא פוחדת לא מהאוכל של חבר שלי ולא מהאוכל "שלכם" (בכלליות), אפילו עם זה נראה ככה. הייתה לי הזדמנות לטעום מהאוכל "שלכם" ולא אהבתי. ב. לא, לא הלכתי לאווזי, הלכתי לסברו (ששם אין בשר, דרך אגב...). ג. היה מאוד נחמד, למרות שזה לא עניין אותי בכלל, נהנתי לנסוע עם חבר שלי מידי פעם ולפגוש אנשים חדשים שלמזלי הם היו נחמדים. שאני אבין נכון?! אתה זה שהלך מוקדם??

tsf

New member
תראי,

לא התכוונתי להעליב אותך בשום צורה ואני מצטערת אם ככה זה נשמע. זה פשוט נראה כאילו הוא סחב אותך לשם בלי שרצית. בגלל שהיה רושם כאילו את נרתעת מהאוכל "שלנו" כי סה"כ כמעט הכל היה אוכל רגיל שם ולא נגעת בו (בקושי הסכמת שתיקחו אפילו את הביסלי איתכם). אני שמחה שלא הלכת לאווזי ואני מקווה שהיה לך טעים האוכל מסבארו...
דרך אגב אני נשארתי ממש עד הסוף, זה שהלך מוקדם היה אוריארד והוא חזר אחרי איזה שעה וחצי (ואפילו באו עוד כמה אנשים)

Kite Cat

New member
אההה?! את עדי??

א. ועכשיו בפה מלא: כן, אריאל סחב אותי לשם (מרצוני, כי רציתי להיות איתו). ב. לא נעלבתי, באמת שלא. פשוט בא לי לאוכל אוכל נורמלי ולא סתם שטויות... אני אוהבת ביסלי שלא תביני לא נכון, וגם הפנקייקים היו ממש טובים.

adipo

New member
אני עדי...

tsf היא הג'ינג'ית! ותודה על המחמאה על הפנקייקים, שמחה שהיה לך טעים:)))

אני הוא זה ש"הלך מוקדם"...

למה את שואלת
אגב, דווקא חזרתי יותר מאוחר... (והצטערתי לראות שהלכתם) אם נאמרו כלמיני הערות - לא לקחת אישית... רובנו גרים עם אוכלי-בשר, ככה שמה שנאמר היה באווירה פורימית...
חג-שמח לכם... היה נעים להכיר... אוריארד.

tsf

New member
תמונה מס' 5

איש ענק שעמד שם ללא סיבה ובהה בנו במשך איזה 10 דקות ושילב ידיים כל הזמן. נ.ב. הוא גם רוקד סלסה

tsf

New member
תמונה מס' 6

טלי ***מתחפשת*** לחיילת ומראה לנו איך עושים את זה באמריקה. עדיפו מראה שלכל הטבעונים באמת יש קרניים

tsf

New member
תמונה מס' 7

דדי מתחפש למייקל ג'קסון (או לפחות ככה אני טוענת!)

tsf

New member
תמונה מס' 8

שוב דדי האם הוא מייקל ג'קסון או מישהו מהתפוז המכני?! (נטע יש לי פתאום רעיון לסקר חדש)

למעלה