דניאל וספיר לא מרוצות... XD
ש שיק לאב אנהיי New member 3/2/07 #19 חהחהחה../images/Emo143.gif בכל התמונות אני כזה לא עושה פרצופים:|
ש שיק לאב אנהיי New member 3/2/07 #20 שני../images/Emo143.gif החבר הזה שלך שם הוא כזה שאל אותי איפה שני אני אומרת לו אוכלת חחח (אם זה לא נשמע מצחיק סלחו לי )
שני../images/Emo143.gif החבר הזה שלך שם הוא כזה שאל אותי איפה שני אני אומרת לו אוכלת חחח (אם זה לא נשמע מצחיק סלחו לי )
S sapir aloud555 New member 3/2/07 #23 היה נחמד ../images/Emo121.gif למרות שלא הייתי הרבה זמן, והיו לאגים רצחניים. בכלאופן - לא הגיעו הרבה בגלל שקבענו את זה בפתאומיות. לא נורא, פעם הבאה. 3:
היה נחמד ../images/Emo121.gif למרות שלא הייתי הרבה זמן, והיו לאגים רצחניים. בכלאופן - לא הגיעו הרבה בגלל שקבענו את זה בפתאומיות. לא נורא, פעם הבאה. 3:
A AsTaR LoVe EfRaT New member 4/2/07 #26 בדיוק עליתי לרמה 30 ולא היה לי כוח רציתי כבר לקנות תבגדים ולהפוך לעבודה שניה עוד מפגש היום? נוו
פ פיליפ פיש New member 4/2/07 #27 כן עוד מפגש!! אני לא הגעתי לראשון כי לא הייתי בבית כלכך אבל תעשו עוד ואני אבוא
ו ווינגז New member 4/2/07 #35 אני חושבת שזה קצת מאבד את הפואנטה לעשות פעם ב.. מפגש זה ממש נחמד, אבל כשזה בתדירות גבוהה - זה מאבד את היחוד והכיף... וממעיט מערך המפגשים.
אני חושבת שזה קצת מאבד את הפואנטה לעשות פעם ב.. מפגש זה ממש נחמד, אבל כשזה בתדירות גבוהה - זה מאבד את היחוד והכיף... וממעיט מערך המפגשים.
K karyn New member 5/2/07 #36 כן בסופו של דבר יהיה נמאס../images/Emo210.gif צריך פעם בחודש ובמקום כמו ברואה שאין בו אף אחד