והנה פיקסי היפה!! יש לציין ב- פ' דגושה (מה שגיליתי רק היום)
A avia4pets New member 19/5/07 #453 ../images/Emo12.gif מה? חשבתי פיקסי..בלי דגש בפ' ../images/Emo12.gif
L Las Pirus Israel New member 19/5/07 #468 היפה שלי../images/Emo9.gif וזה אכן Pיקסי!!! על שם הפיקסיז.. פיקסי זה פיה דרך אגב!
A AntilopA2 New member 20/5/07 #673 מיתר אני מאוהבת בכלבה שלך../images/Emo99.gif איזה דבר גדול ורך,היא מהממת... (יש לי חולשה לגולדנים) במפגש הבא אני אחטוף לך אותה ואקח אותה הביתה אני נשבעת!!!
מיתר אני מאוהבת בכלבה שלך../images/Emo99.gif איזה דבר גדול ורך,היא מהממת... (יש לי חולשה לגולדנים) במפגש הבא אני אחטוף לך אותה ואקח אותה הביתה אני נשבעת!!!
ל לבלובית בשדה New member 19/5/07 #455 מיקי, מיקוש מיקמיק והיא לא שמנה בכללל!!! היום הסתכלתי טוב טוב, סמדר את סתם משגעת אותה!!
A AntilopA2 New member 20/5/07 #675 ../images/Emo45.gifחייבת לציין-מהממת! אקשה תבדקי שוב שנתנו לך כלב ולא סוס... מה זה הדבר הזה,היא ענקית! לזה אתם קוריאם גור?!?! ואיך היא רצה..קפיצה אחת שלה משאירה 5 כלבים מאחור
../images/Emo45.gifחייבת לציין-מהממת! אקשה תבדקי שוב שנתנו לך כלב ולא סוס... מה זה הדבר הזה,היא ענקית! לזה אתם קוריאם גור?!?! ואיך היא רצה..קפיצה אחת שלה משאירה 5 כלבים מאחור