שרשור מפגש, שוב.

אוקיי../images/Emo45.gif

שם: נועה באיזו שעה: עדיין לא יודעת, יש מצב שאפילו בבוקר>< אני אדע כשיתקרב התאריך. מאיפה אני מגיעה: ככל הנראה ברכבת מבית יהושוע, אלא אם כן אני אהיה אצל סבתא שלי ואז מחולון באוטו של סבא וסבתא
עוד משהו: all hail Helen
|סגידה|

עוד לא בטוחה שאבוא,

אבל זה יום שלישי אז סביר להניח שאוכל... שם: ורד. באיזו שעה: מוקדם בבוקר או ב11 וחצי. מאיפה אני מגיעה: רכבת מתחנת הרצליה או לעזריאלי באוטובוס ישיר. יהיה כיף

inbal287

New member
../images/Emo127.gif

אגיע בסביבות 12, יכול להיות שאאחר טיפה [אני מגיעה מירושלים וזה]. הפלאפון שלי ינתן לכל מי שישלח מסר
. אה, מגיעה באוטובוס ויורדת במסוף 2000. ואני מציעה שניפגש ישר באחת הקומות התת קרקעיות [4- עדיף] כדי שלא יהיו להם הזדמנויות להעיף אותנו. עד שהם יעלו על זה שאנחנו למטה יקח להם זמן.

HimXAndXHer

New member
מסכימה בקשר למינוס ארבע, וגם

אפשר לעשן שם בלי שיירצחו אותנו ^_^

milkshakit

New member
../images/Emo45.gif

שם: קארין
אני אגיע כנראה ב11 וחצי או 11. אני לוקחת מונית שירות מפתח תקווה עד לעזריאלי. |סגידה|
המממ ואני ממש ממש לא מתמצאת בעזריאלי (תשאלו את קשת
) אז אין לי מושג איפה זה קומה -4! מישהי יכולה אולי לחכות לי בחוץ?

את מוצאת מעלית, ויורדת ל-4-,

זה מקום קטן מאוד (וסגור:$), אני בטוחה שאת תמצאי בקלות.^^ ובכל מקרה, אני אשמח להראות לך את הדרך

Rose131

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif

נמ. אני נועה. אבל אתם יכולים לקרוא לי רוז\רוזי\וואטאוור אמ. נראה לי שאני לוקחת רכבת. אז אני אגיע לתחנת השלום. אם אוטובוס אז אני אגיע למסוף 2000- אורלוזורוב, ואז אני אקח רכבת קצרה לתחנת השלום, אז בכל מקרה זה השלום. ואני עדין לאדעת בדיוק מתי אני אגיע. וזהו

../images/Emo45.gif

שמי: מיכל. שעה: 13:00 בערך. אממ.. אם אני לוקחת רכבת, תחנת רחובות עד לעזריאלי. אם אני נוסעת עם אמא שלי, אז במוכינתה של אימי X: לא סוגדת בגלל שאת מעשנת

Fable Of Dreams

New member
טוב אז...

שם: טלי. שעה: בין 11 ל-12 (מה שנקבע בקיצור) מגיעה מחולון, באוטובוס.

למעלה