שרשור מפגש, שוב.

HimXAndXHer

New member
שרשור מפגש, שוב.

שלחתי מסר לענבלירון בקשר לשרשור הזה והכל, וקיבלתי אישור בקשר לפתיחת ההודעה הזו, ותמיכה בקשר לסדר שלו. אני אומרת מראש- הודעות שלא קשורות למפגש ימחקו, וכן, יש לי אישור מענבלירון להגיד את זה- כי היא אמרה שהיא תעשה את זה, וזהו. [[
]]. זה הכל להודעה הזו.

HimXAndXHer

New member
המקום.

[[מועתק מהשרשור הקודם. אבל אני כתבתי גם את הקודם, זה מותר לי XP ]] ככה, מגיעים לעזריאלי בין השעות אחתעשרה לשתייםעשרה [יענו, שאנשים יתחילו להגיע באחתעשרה ושיסיימו להגיע בשתייםעשרה.] ויושבים בגג והכל. עכשיו, במקרה שיעיפו אותנו [היום חשבתי על זה, והגעתי למסקנה שאין הרבה סבירות שיעיפו אותנו. אנחנו לא קבוצה גדולה כמו ישרא, אז ככה שכנראה שהם לא יעשו את זה. אבל במקרה שכן-- >] נלך לסנטר. [אני יודעת את הדרך מעזריאלי לסנטר בעיניים עצומות. זה רק איזה 10דק' הליכה |: ] אם גם לסנטר לא ייתנו לנו להכנס פשוט נסתובב ברחובות ת"א [בוגרשוב, קינג ג'ורג', דיזינגוף, שינקין... אני מכירה את כולם בע"פ D: ] עד שיימאס לנו, ואז אפשר ללכת לגן מאיר- שנמצא במרחק יריקה מדיזינגוף סנטר. נאמפס.
.

HimXAndXHer

New member
התאריך.

ה18 ליולי. להודעה הזו תגיבו *רק* בקשר לתאריך הספיצי הזו.. [זאת אומרת, אם אתן יכולות, לא יכולות, באיזו שעה... זהו. אבל עדיף שתוכלו :) ]

Rose131

New member
99 אחוז שכן../images/Emo29.gif

עקרונית אני יכולה, אבל יש סיכוי קטנטן שיתקעו לי משמרת דווקא ביום הזה, מה שלא סביר כי אני לא מתחילה לעבוד עד אוגוסט. אז count me in לתאריך הזה.

HimXAndXHer

New member
נו, אז

אפשר לסגור בקשר ל18? כבר יש 7 אנשים, ואם בפעמים הקודמות היו רק 3 זה בהחלט הישג... בכל אופן, סוגרים עליו או לא? \:

HimXAndXHer

New member
תאריכים נוספים.

[[עכשיו, להודעה הזו לא מגיבים עד שלא סוגרים עניין בקשר ל18. הודעות שישלחו לשרשור הזה לפני שהוא "יפתח" ימחקו- שוב, באישור ענבלירון..]] [מועתק מהקודם, נו.] יולי:
ה20 ליולי הוא תאריך נוח, והוא גם התאריך הבא בתור אחרי ה18. אע... זהו
. אוגוסט:
ה6, ה8 וה10 נוחים לפני התגובות בשרשור הקודם. כמו כן, אוגוסט עוד רחוק, אז יכול להיות ואף סביר להניח שהתוכניות ישתנו. אף על פי זאת, הם תאריכים נוחים- בינתיים.
ה13, ה15 וה17 לאוגוסט גם בסדר, אבל בכל זאת יש את שינוי התוכניות הצפויים. בנוסף לזה, הם כבר ממש בסוף החופש, ואני בהחלט מעדיפה לעשות את המפגש בתאריך מוקדם יותר.
ה20 לאוגוסט הוא התאריך האחרון שנראה לי הגיוני- וגם התאריך האחרון שבו אוכל להראות את פניי במפגש. בנוסף לזה, זה כבר ממש סוף החופש, ואני חושבת שבשלב כזה כבר יש כל מיני תוכניות וסידורים לשנה הבאה. זה בהחלט התאריך ההגיוני האחרון, לדעתי. אל תשכחו לא להגיב להודעה הזו עד שאגיב אליה בעצמי, בהודעה האומרת כי השרשור "נפתח".

HimXAndXHer

New member
המגיעות.[ואולי איזה מגיע...]

אחרי שנקבע תאריך, שכל מי שיכולה להגיע שתשרשר לכאן את השעה בה היא יכולה להגיע, ומאיפה. ואולי כדאי שתשרשרו לכאן גם את השם שלכן, כי לא כולם מכירים את השמות של כל הפורום
. אני אישית חושבת שצריך לשרשר את מס' הפלאפון [למי שיש, לפחות...] גם- למקרה של בעיות והכל- אבל זה כבר לבחירתכן.

inbal287

New member
../images/Emo18.gifבלי פלאפונים על גבי הפורום!

רק במסרים!

HimXAndXHer

New member
אוקיי, אז התאריך הוא ה18/7. כל מי

שמגיעה, שתשרשר את עצמה לכאן, בבקשה, עם הפרטים הבאים:
את השם שלה. זה הכרחי.
באיזו שעה היא יכולה להגיע [בין אחת עשרה לשתיים כשרה.]
מאיפה היא מגיעה, ואם היא לוקחת רכבת או אוטובוס. [אם זו רכבת תכתבו את שם התחנה, כי נגיד הרכבת של עזריאלי נקראת "תחנת השלום" אז זה בעייתי... ^^ ] ממ... אם אתן רוצות להוסיף משהו [כמו, למשל, שאתן הולכות לסגוד לי כמו נועה כי כל המפגש הזה בזכותי >.> ~רמזרמז~ ] אז אתן מוזמנות.
.

למעלה