שרשור מפגש מספר 2... לכאן תשרשרו הערות\הארות. לשרשור השני רק \ תודה
S shiroosh999 New member 13/9/04 #2 המממ... אני יכולה כל החופש.. תנו תאריך ומקום. הבעיה היא שאפאחד לא מתכנן לבוא, ואפאחד לא משתף פעולה. צריך לשלוח מסריפ אישיים אני חושבת.
המממ... אני יכולה כל החופש.. תנו תאריך ומקום. הבעיה היא שאפאחד לא מתכנן לבוא, ואפאחד לא משתף פעולה. צריך לשלוח מסריפ אישיים אני חושבת.
ה האחמית New member 13/9/04 #5 אממ ביקשתי מעוגי שישתמש ביכולתו לשלוח מסרים לאנשים שכתבו בפורום בתקופה האחרונה. ושינעץ את השרשור השני.. את השני הוא עשה את הראשון לא. חבל. בינתיים דווקא כן יש אנשים שיבואו- אני מארי שיר *ואת באה* ואורטל *כנ"ל* רמי אולי לאוניד
אממ ביקשתי מעוגי שישתמש ביכולתו לשלוח מסרים לאנשים שכתבו בפורום בתקופה האחרונה. ושינעץ את השרשור השני.. את השני הוא עשה את הראשון לא. חבל. בינתיים דווקא כן יש אנשים שיבואו- אני מארי שיר *ואת באה* ואורטל *כנ"ל* רמי אולי לאוניד
ר רייצל87 New member 14/9/04 #7 ואני... סליחה שלא הייתי פה מלא סמן.. לימודים ועבודה ביחד שזה לא שילוב נחמד..
ש שרוטה במוח New member 14/9/04 #11 טוב..אני לא סגורה על זה שאני אבוא.. יש בראשית..שבתאריכים האלה ויום לפני ויום אחרי אני בטוח לא יכולה... בשאר החופש אם יצא אני אבוא..אם לא לא נורא=]
טוב..אני לא סגורה על זה שאני אבוא.. יש בראשית..שבתאריכים האלה ויום לפני ויום אחרי אני בטוח לא יכולה... בשאר החופש אם יצא אני אבוא..אם לא לא נורא=]
S shiroosh999 New member 16/9/04 #30 מרכז זה באמצע! ../images/Emo3.gif איך אנחנו אמורים להגיע עד לדרום, אפילו רכבת אין לשם! מצטערים. בשנה הבאה...
מרכז זה באמצע! ../images/Emo3.gif איך אנחנו אמורים להגיע עד לדרום, אפילו רכבת אין לשם! מצטערים. בשנה הבאה...
F flowers girl New member 17/9/04 #34 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif דינג-דינג-דינג../images/Emo3.gif מרכז שליטההההההההההההההההההההההההההה
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif דינג-דינג-דינג../images/Emo3.gif מרכז שליטההההההההההההההההההההההההההה