שרשור מפגש מספר 2...

מה שבאתי לכתוב..|ג'ירפה|

יש בראשית
אם תנו תאריךא חר-אני שם.. לא מוותרת על בראשית:)

*רוני רולז*../images/Emo99.gif

אני ממש רוצה ללכתתתת אבל אני חולה! אם אני לא אבריא עד מחר אני לא אלך))): בכל מקרה אני רואה אותך בבראשיתתת! בזכותך יהיה לי בראשית הכי כייף בעולם!

איזה מוזרה!!!

בהופעה בגני הנדיב לא היה לך קר? עדי וברית אמרו לי שהן קפאו... איך היה באמת?! ולמה אפחד לא ראה אותך??

היה שם קפואאא|ג'ירפה|

רר אבל היה לי פליז..אז שרדתי:) חח איך הם אל ראו אותי..? אולי בגלל זה.. נמנמ בבראשית הפלאפון יהיה גם על רטט גם על צילצול ואצלי

mE and Me

New member
הערות -

1. כל זה נכון לעכשיו, דברים עוד יכולים להשתנות... 2. אם אני מגיע למפגש או לא תלוי בזה ש- א) אמאבא לא יעשו בעיות ב) אני אתעורר בזמן
ג) יהיה לי כוח לבוא ובקיצור - שנה טובה לכולם, ומקווים למפגש

אתה באא|ג'ירפה|

אתה שם,אם צריך אני באה לקחת אותך!! ובדרך נעבור דרך עידןןן,לחטוף אותו..כולם באים!:| רק שלא יהיה על בראשית

flowers girl

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif

ססס...ללללללייי....חההההה
אתתתת לא באה
לא לא לא לא לא לא לאאאאא תסבירי לי את זה שניהההה.. תני לי לקלוט את זה למוחחח.. את- לא- באה- למפגש
את- לא- רואה- אותי
אני- לא- רואה- אותך
אוקי... אוקי..................... מחר- בלילה- אני- ליד- המיטה- שלך- עם- סכין- קצבים ואז נראה מה תחשבי/לא תחשבי

הממ,האמת שלא..|ג'ירפה|

פשוט ידיד שליח נכנס לבי"ח ואני נוסעת אליו ואני נוסעת לבסיס של אחותי יומאחד ובראשית יומיים ומסעסוכות ואמא רוצה שאני יהיה בערב חג ראשון בבית וישעוד טיול של השבט הממ ואני יומאחד במעלות.. ויומאחד ביבנאל אבל יש כמה ימים פנויים.. שנה טובה!!:)

נמממ..אני רואה אותך בבראשית!!!!

אז לא אכפת לי שלא תבואי למפגש:) בריאה עלייייךךךךך מותקקקקקק!!
איך היתה ההופעה של מוש והשוטים?? איזה באסה שאני לא שם):

למעלה