שרשור מפגש חדש.

סרינה99

New member
תתחדשי!...ותפסיקי להחליף כינויים

אני כבר לא עוקבת

Witch Child

New member
אוקיי אנשים, להירגע...

נראה לי שכל העסק יצא מכלל שליטה. יש לי מנגל ואפשר לארגן את זה, אבל צריך לקחת בחשבון שיש צמחונים ויש גם אנשים שפשוט לא אוהבים בשר (מודה באשמה...) יהיה קשה לארגן הכל אבל זה אפשרי - אני חושבת... אתם גם צריכים להודיע לי אם להביא מקרן או לא, אז תחליטו כבר על סרט! בקיצור - זה לא יכול להימשך ככה וצריך להתחיל לעשות החלטות. אי אפשר פשוט לזרוק רעיונות לחלל האויר ואחר-כך להתנער מאחריות! אתם צריכים להחליט באופן סופי מה עושים. וואו איזה נאום נלהב הרבצתי פה. אל תקחו הכל ברצינות. בעצם, אף פעם אל תקחו שומדבר שאני אומרת ברצינות. זה לא בריא.

Witch Child

New member
אה, ועוד משהו...

חשבתי שאפשר לשחק דיאנדי אם מישהו רוצה. אני מתחילה כבר לכתוב הרפתקה ואני גם אהיה השה"ם... לראשונה בחיי! זה כה מרגש! סניף סניף. לא משנה. אם מישהו רוצה לשחק שיגיב לי, כי אני צריכה לדעת אם מישהו רוצה בכלל.

TiPtiPoNpOn

New member
אני רוצה...../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

ואני חושבת שבקשר לסרט - שכל מי שיכול להביא סרט שיציע ונעשה הצבעה. אני כבר אמרתי שאני יכולה להביא את שרק 2.

NJS

New member
אמממ

הסרטים הכי "חדשים" שאני יש לי זה ירח דבש מטורף וגברים בשחור 2 אבל יש לי מלא סרטים ישנים (המסיכה זה אחלה סרט) חוצמזה אני בעד שרק 2

Dead Black Moon

New member
אני רוצה לשחק,אבל לא יודעת איך

ונמחקה לי הדמות מווינדוס הקודם! אני אמות(ולא אחיה)...
בקשר לסרט-שרק 2 בקשר למנגל-אני לא ממש אוהבת בשר.וחוצמיזה מה עם הגשם?

נורוש

New member
יאיייי איזה כיף../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

כולם בעד שרק 2. עוד אף פעם לא קרה שכל כך הרבה אנשים היו בעד משהו שהצעתי. יופי לי!!!! אז שרק 2 זה אכן יהיה.

או.קיי...

חבר'ה, ותרו על המנגל..זה היה בצחוק וזסה לא הכי פרקטי.. לדעתי, אם רוצים לעשות מנגל, נעשה בקיץ..ישמצב שאצלי... בקיצור, אין מנגל...

למעלה