שרשור מפגש חדש.

LuLuLu iT

New member
אני כבר אמרתי../images/Emo48.gif../images/Emo187.gif

את דעתי
אני חושבת שיהיה קר בשביל על האש, על הגג וכל זה. חוצמזה צריך לבדוק עם טליה. דבר אחרון,מה לגבי הצמחונים?

John Doe182

New member
אני מארגן מפגש! לא לקחת לי את

התפקיד המיוחל! טוב אז ב-9 יום חמישי (היום הראשון של חנוכה) ותביאו מה שאתם רוצים אנחנו נפגשים ב10 בבוקר בקולנוע ואז לבית של טליה

Wing Chan

New member
רק, אה...

הייתי מציע לשאול את בעלת הבית לפני שאתם קובעים שטויות
כעיקרון הצעתי ת זה סתם בצחוק, אבל פתאום אני רואה שאנשים בעד :E

Orbital Shadow

New member
למה טבעול אם אפשר../images/Emo60.gif

סושי
סתם
אבל באמת צריך לדאוג לצמחונים וגם פיתות וחומוס צריך להביא!!! מה זה על האש בלי פיתות וחומוס?

Wing Chan

New member
בהה!

פיתות וחומוס... תעזבו אותכם בשששששרררר מי צריך פיתות כשיש איזה שישליק ככה טוב (סטייקים אני לא אוכל, אתם בטח תעשו אותם סולייה :X), תגידי לי?

זין סולייה!!!!!

הסטקים זה כמעט המומחיות שלי!! [אני הכי טוב בקבבים, ובקבבים אני באמת תותח..] קיצור, אני עושה סטקים בנזונה, ואין לך מה לפחד.. ו..לצמחונים, אני גם טוב לאללה בטבעול ושניצלים תירס..החבר של אחותי צמחוני...והם חברים כמעט 4 שנים, ככה שהיה לי הרבה זמן להתאמן.. אבל, בכל זאת, עמר הציע את זה בצחוק, וזה לא הכי פרקטי כי: 1. ירד עלינו גשם. 2. לא כולם אוהבים על האש. 3. זה בכל זאת הבית של טליה, ואני בספק שיסכימו לה... אם אתם רוצים בכל זאת-אני יכול לדבר עם ההורים שלי שבקיץ נעשה משהו אצלי..

LuLuLu iT

New member
אני גם לוחושבת../images/Emo48.gif../images/Emo187.gif

שזה רעיון טוב, לפחות לא בחורף. אם עושים משהו, אז בקיץ ומתארגנים טוב - גם לצמחונים. נמנמנמ

Wing Chan

New member
אל תביאי טבעול

תביאי את הצימחונים של זוגלובק הרבה יותר טעים. (אני לא צמחוני, אבל אני אוכל גם זה וגם זה (וגם זה)
)

למה רק בשר?../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

כל אחד יכול לבשל משהו ולהביא. בעצם, עדיף שאני לא אבשל כלום. אלא אם כן אתם אוהבים את האוכל שלכם שרוף מבחוץ ונע מבפנים. נמ.
בכל מקרה, אני לא חושבת שצריך לאכול רק בשר. יש פה צמחונים ויש כאלה שפשוט לא אוהבים את זה.

TiPtiPoNpOn

New member
חחחחחחח../images/Emo110.gif

קצת לא קשורה אבל - אני אוכלת רק כשר. היהיהי אז או שיהיה אוכל טוב או שאני אביא לי אוכל טעים מהבית ואתם לא תקבלווו!!

נורוש

New member
בדיקת חתימה../images/Emo110.gif

בפעם ה 100 היום.... תפוזבל. הוא לא עושה מה שאני רוצה.

למעלה