שרשור מפגש אחרון!

שרשור מפגש אחרון!../images/Emo54.gif

עם הפרטים המזהים ובלהבלה
שם: איך תזהו אותי? טוב, אנחנו לא באמת נבין מתיאור. תמונה? מה תלבשי? מה את מביאה להנאתך הפרטית? מה את מביאה לפיקניק? איך את מגיעה?

אני:p../images/Emo54.gif

שם: נועה איך תזהו אותי? אני מכוערת. סתם, אני אהיה עם שיער חלק! ומשקפיים. אבל אני באמת מכוערת
טוב, אנחנו לא באמת נבין מתיאור. תמונה?ממ אין לי ממש..נחפש. מה תלבשי? המ, אולסטאר יפות חדשות, ג'ינס, וגופיה כלשהי בצבע חלק סביר להניח שכתום/ורוד/תכלת. מה את מביאה להנאתך הפרטית? סקצ'ובוקים? אממ ויומן זכרונות..ואם אני אמצא משהו מעניין גם את זה. אה ואת סאפ וקארינה אם הן בסוף באות אליי לפני
. מה את מביאה לפיקניק? נראה מה נצטרך, אני אקנה מחרתיים. איך את מגיעה?ברגל
.

ושכחתי!../images/Emo54.gif

תמונה..עם חברה שלי, אני עם המשקפיים, היא הפוטוגנית
.

yaeloolik

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif

והאמתי שגם אותך לא ראיתי... או דיברתי -__-' בסדר תסנני אותי >__>

broken winges

New member
ראשונה?

שם:מעיינה או מעיין או מאיה איך שבא לכן :] איך תזהו אותי?ממממ אני נראית כמו כל אחת ממוצעת
אז תסתכלו בתמונות :]אהאה!תזהו אותי מפרצוף מרי קייט! טוב, אנחנו לא באמת נבין מתיאור. תמונה?-->אני מניחה שזאתי.כן אני פוזאיסטית kill me :[ מה תלבשי?ממ כנראה את המכנס השחור(אני חורשת עליו יותר מדי)הוא מין דגמח כזה עם כיסים וזה...אחד מזוגות האולסטאר..ממ חולצה שחורה עם סמל כזה בלבן,ומתחתיה גופיה ירוקה. מה את מביאה להנאתך הפרטית?אני אביא את הסקץ' בוק שלי...אגב נועה קניתי מורחי פחם ^^ ואה..אה. זהו נראלי אה אולי גם את האמפי. מה את מביאה לפיקניק?כנראה שתייה,צריך לדבר עם אמא. איך את מגיעה?במונית שירות. :] אם מישהי צריכה\רוצה את הפלאפון שלי שתשלח מסר :]

broken winges

New member
יווו../images/Emo23.gif

אין אין יותר חמודה ממך!!
תגידי שאת גם באה למפגש :[[

yaeloolik

New member
מטורפת*../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

אממ... האמת שלא שאלתי אבל אני בספק
. אמא שלי כל היום מלחמה מלחמה אל תצאו...
.

broken winges

New member
אני יכולה להבין את אמא שלך אבלאבל

אוף :[ לא דיברתי איתך במפגשים אף פעם כי אה פחדתי שלא תדעי שזו אני ושלא יודעת
כן אני מטומטמת ><

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo99.gifמקסימה אחת../images/Emo23.gif.

את כזאתי מתוקהDDDD: ואת שלי, ורק שלי
אני ממש מחכה לפגוש אותך.:)

broken winges

New member
הו בהחלט!

את נכנסת לתיק שלי! אגב יש מצב שאני לא הולכת לאבא שלי,ואז תוכלי לבוא לישון אצלי! אבלאבל נראה כבר. ובטח לא ירשו לך כי אני פדופילית :[. אני בטוחה שיש לך טראומה מפעם שעברה :[

*O*../images/Emo211.gif

שם: זוהר/ זו איך תזהו אותי? סומק עד ארור ויש לי שיער חום חלק עד בערך הכתפיים. טוב, אנחנו לא באמת נבין מתיאור. תמונה? אני אמצא אחת
מה תלבשי? ג'ינס, ואחת מהחולצות החדשות שלי. אני אגיד לכן כשאבחר. מה את מביאה להנאתך הפרטית? יומן, מים, ודוביגרב מה את מביאה לפיקניק? חשבתי על סנדווצ'ים ועוגה. מה דעתכן? איך את מגיעה? באה בשמונה לעבודה של אבא, ובשלוש וחצי הוא מסיע אותי לפארק. ההיכן נפגש בפארק?

חולצה ירוקה עם לבבות סגולים../images/Emo211.gif

והשרשרת והצמיד שאני תמיד לובשת. עוד לא ראיתן את הצמיד, נכון? קיבלתי אותו בבנות מצווה, ומאז לא הורדתי אותו.

think shon

New member
אני,אם אני אגיעD:

שם:שרון,שונ,איך שבאלכםP: איך תזהו אותי:אממ.אני אהיה דבוקה ליובל.אני נמוכה כזו עם שיער שטני קצר,עיינים ירוקות-חומות. אין לי תמונה שלי במחשב,תצטרכו לדמיין
מה תלבשי:אה,אני עדין לא יודעת מה אני אלבש.אולי ג'ינס קצרצר,גופיה כתומה ואולסטאר שחורות,או חצאית לבנה עם כל מיני קישקושים כאלה עליה,גופיית קשירה ורודה וכפכים לבנים,אני לא סגורה על עצמי עדייןXP מה את מביאה להנאתך הפרטית:את יובל
מה את מביאה לפיקניק: חטיפים,נראלי. איך את מגיעה: אם אני אגיע,בלי עין הרע,טפוטפוטפו,אז באוטו.(עם יובלXD)

למעלה