השיעורים שלי השבוע!../images/Emo107.gif
*יום שני*- ירד מלאאאא גשם!!! *מזל שיש מגרש מקורה* רכבתי פעם ראשונה על ברוך אבל החלפתי אחרי כמה דקות לעזיז כי אחת הילדות שרכבה איתי לא הסתדרה איתו... היה שיעור טוב ועשיתי מלאאא קאנטר וקפיצות של קוולטים ואמרו לי שממש השתפרתי!
*יום רביעי*- הייתי יכולה סוף סוף לחזור לרכב על אלפרד-מלא זמן לא רכבתי עליו כי הוא צלע...הברשתי וטיפחתי אותו במשך שעה (!!!), בלי להגזים, איכפתי אותו ו-5 דקות לפני השיעור אומרים לי לקחת את פרודו כי יש ילדה שצריכה לרכב והיא לא מספיק מתקדמת בשביל שהיא תיקח את פרודו...והיה רעעעעעע!! דבר ראשון-הוא פוחד מכללל דברררררררררר שזזזזזזז, והוא ממש היה לחוץ שאיכפתי אותו!!! אח"כ הוא נרגע קצת אז הובלתי אותו למטה למנז' ויש מלא בוץ מהגשם והוא דפק לי כזאת חליקה והתחיל להילחץ בטירוף......בסוף הוא נרגע והיה בסדר-עליתי עליו והתחלתי את השיעור... יש לו מקצבים נוראיייייים!!! טרוט קימה אצלו זה-לקום, לחכות שנתיים, לשבת, טרוט ישיבה-משימה בלתי אפשרית כמעט....ובגלל זה נורא קשה להעביר אותו לקאנטר....הוא סוס דפוקקקקקק-פוחד מכל דבר-חוץ משוט, לא מזיז לו שוט בגרוש!!!! בפניות הוא לא מתעגל בגרוששששש-אני צריכה להתחיל איתו פנייה כבר 2 מטר לפני מה שצריך....ולא רוכבים עליו הרבה (יש לו מדי פעם שיעור עם הנורא מתקדמים בקפיצות) אז הוא נורא לא בכושרררר-עשיתי איתו 20 דקות קירור עד שהוא הפסיק להתנשףףףףףףף!! והייתי מסכמת את השיעור באותו יום כשיעור גרועעעעעע.....לא הלך לי טוב עם פרודו והייתי עצבנית על זה שלא הייתי על אלפרד באותו יום...או לפחות טוויל..... ויש לי עדיין בעייה עם להתחיל שיעורי קפיצות...למדריכה שלי אין זמן ללמד אותי, עומר-המדריך קפיצות למתחילים עובד בדיוק בימים שאין מצב שאני אצא לחווה כי אני לא יכולה וחיים לוקח 200 שקל לשיעור פרטי-וגם אם היה לי כסף, אין לו זמן...למישהו יש עצה מה לעשות?...אני ממש רוצה להתחיל לקפוץ...
וסליחה על המגילה שכתבתי...