שרשור מעב"ר

§ol the kingo

New member
שרשור מעב"ר

לא להרוג על ההודעה החדשה אבל אין בעמוד :) אוקיי אז היום אבא שלי נסע לעבודה עם האוטו של אמא לא ידוע למה... אז הוא השאיר אותו באולפני הרצליה אז אני ואח שלי לקחנו מונית עד לשם (בכיוון ההפוך של החווה) ואז נסענו לחווה הגעתי ב3... השיעור שלי ב3... :)) אז מיד עליתי על סול.. הלך ממש טוב בקפיצות... משום מה הוא לא כל כך הלך במעברים.. מה שאף פעם לא קרה לי איתו.. אבל בסוף זה הסתדר.. הישיבה היתה יותר טובה.... :)) ווו...... עשינו מסלול קטן של 5 מכשולים.. והלך ממש טוב חוץ מפעם אחת שהוא סירב... ואז אחרי שכולם ירדו טלי נתנה לי לעשות עוד פעם והכל הלך מעולה.. וזיהו :)) לא קפצנו גבוהה.. נדמה לי ש70-80... אבל סה"כ שיעור טוב!

PinkHorse

New member
באמת..

באמת היה שעור נחמד..אני אנה זאתי שרכבה איתך בשעור ורכבתי על שנטי..

../images/Emo6.gifוואי איזה כיףףף../images/Emo9.gif

היום לא למדתי...כהרגלי בימי שישי....אמא שלי העירה אותי ב12:30 בערך...אז אני שואלת אותה למה היא העירה אותי והיא אומרת לי שיש לי את המבחנים בחווה (יענו השיטת למידה של החווה זה לפי פרסות (רמות) אז עכשיו היה את המבחנים של הפרסה הראשונה...עכשיו...אני מחכה למבחנים האלה כבר חודש בערך...וכל הזמן דוחים ודוחים ודוחים............אז אמא שלי לוקחת אותי ואת אחותי הקטנה לחווה כי גם היא רוכבת....אז עליתי על מופסה...הסוסה הכי הכי שווה בעולם...שלפני שלושה חודשים בערך היה לי פעמיים בשבוע שיעור אז כמעט תמיד רכבתי על מופסה כי התכוונו לצאת לתחרות פלז'ר ושאני ירכב אליה...אבל בנתיים לא יצא כי היה בלאגן בחווה...אז חיממתי אותה קצת...ואמא עשתה לי בוק...חחח...ואז התחלנו...לא היינו הרבה...אבל כל אחד רכב בערך 5-7 דקות...עכשיו לפי הרמה אני בסוף הפרסה השניה...שבפרסה השלישית זה כבר למי שממש ממש ממש רוכב טוב ויודע לאלף מצויין וכל מיני כאלה...אז המסלול והכל ממש לא היה לי בעיה...וגם ממש לא הייתי לחוצה...ולאחותי הקטנה לא הלך ממש טוב...אבל עם כל הכבוד ויש הרבה מאוד כבוד.......! היא רוכבת רק בערך 8 שיעורים והמבחנים האלה הם למי שרוכב 25 שיעורים ומעלה....איזה חמודהההה.....חחחח...בקיצור שרכבתי אז הבעלים של החווה ראה אותי והוא אמר שם לכולם תראו איזה יופי, איזה ישיבה, איזה רמה... איזה כייף...אז הלך ממש ממש חלק...ואז אמרו לי לעלות על לגונה ולעשות שוב...(כל אחד עשה פעמים...פעם אחת על איזה סוס שהוא רוצה ופעם אחת על מי שהשופטים אומרים לו....) וכמובן שגם עם לגונה המלכה הלך ממש סבבה....ואז יצאנו לשטח....עליתי שוב על מופסה...נתנו לנו לעבור מכשול מים ובדקו את הרכיבה שלנו בשטח...ולי זה ממש לא בעיה כי אני עובדת בחווה אז אני כל היום ברכיבה בשטח....בקיצור היה ממש סבבה....ואז חזרנו לחווה ועשו לנו מבחן תיאורתי (מבחן אמריקאי...על דף והכל...חחח) והיה ממש ממש ממש קל....סיימתי תוך 2 דקות...מה שהרוב סיימו ב10 דקות...חיכיתי לאחותי ואז אבא בא לקחת אותנו....וזהו....היה מהזה כייף!!!

S H I L G I

New member
חח לגונה!! אבא שלי רכב עליה בטיול

פעם!!

היה יום ממש ממש כיייייפייי ../images/Emo6.gif!!

שמחה שעברתי את הבצפר היום היה מבחן בהסטוריה ובתנ"ך!!!!!! היה טירוווף.... כתבתי בהסטוריה 6 עמודי פוליו מלאיים ו-2 בתנ"ך!!!! אחר כך נסעתי לחווה ועשיתי את הרכיבה הטיפולית-מחויבות אישית... והובלתי שעה וחצי... והפעם רכבתי בקבוצה ב-6.. אז סתם הסתובבתי בחווה והייתי עם החברה פה ושם... לא רכבו על אפולו אתמול.. ליאון שכח..
אז הוא היה כל היום בתא.. לא טוב
וביום רביעי עשו לו לונז'.. קיצר אז הוצאתי תסוס ללונז' ברבע ל-6הוא היה רדום בהתחלה.. ואז התעורר.. עשיתי 20 דקות לונז'... ובחימום היה בסט.. כאילו היה נחמד כזה... והוא יורד מה זה בקלות על התג למרות שאני לא עובדת על זה כרגע... אני עובדת על הגמישות שלו ועושה תרגילי שהסוס יפתח את הצעד.. ואז יסגור תצעד וכל מיני דברים שמפעילים שרירים וגידים אחרים... בכל מקרה בקפיצות היה ממש ממש כייף... נהנתתיייי... הייתי בקבוצה עם אבא שלי שזה נחשב לקבוצה הכי מתקדמת בחווה
.. קפצנו בטרוט אפרייט של 1.10 והיה דיי טוב למרות שהוא עבר לי לקאנטר צעד לפני... היה 2 קורות לפני שסודרו לקאנטר אבל היה צריך לבוא בטרוט.. ואז הפכו את זה לקומבינציה של אפרייט של 70 ס"מ ואז יש צעד קאנטר ויש קורה באמצע... ואז המכשול השני זה היה 1.10 בסוףף והיה מעוללללה הקפיצה האחרונה.. הקפיצה הראשונה הוא נגע כי יותר מדי דחפתי אותו בצעד הזה.. פתחתי לו תצעד וגם לא הכנסתי אותו אסוף... ואז שבאתי בפעם השנייה החזקתי אותו אחורה עם ראש גבוה... ובצעד קאנטר לפני הקפיצה השנייה החזרתי את הסוס אלי והוא קפץ ממש ממש טוב... וחלקק... בסוף סיימנו תאימון של קפיצת הקומיבנציה שליאון הוריד תאפרייט השני ל-90 ס"מ.. ואז שמאלה לוקחים ובאים לאוקסר של 90 ס"מ.. היה אימון די קל.. והיה ממש ממש כייף!!! בלי הפלות
גם לאליעד היה ממש טוב הסוס קופץ מעולה והוא גם לא הפיל!!

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאבא שלך גם רוכב?

כאילו שיעור? חיחי-שווה! ולמה הוא לא רוכב על אפולו?

כן ../images/Emo13.gif...

הוא רוכב כבר כמעט 4 שנים... והוא קופץ גם... הוא מקצוען כבר!! חחחחח והוא רכב עליו 3 פעמים... והוא כל הזמן מנג'ס לי אבל אני לא אוהבת איך שהוא רוכב כאילו ובקפיצות אין מצב שהוא יקפוץ עם הסוס כי הוא ידפוק אותו....

S H I L G I

New member
היום../images/Emo13.gif (עותק של ההודעה השניה)

וואי איזה שיעור כיפי זה היה ממ אוקי במה התחיל? חח יצאנו מהבית ב1 ומשהו כי היינו צריכים לעצור אצל איזה נגר ואח"כ איזה 20 דקות בעופר עמדנו וצילמנו צמחים בשביל העבודה שלי בגדנ"ע חח אוקי הגענו דניאלה אמרה לי שלוקה כבר מוברשת רק צריך לאכף אז אמרתי שאני מתפללת שאני אצליח סוף סוף לשים תמתג כי בזמן באחרון לא הולך לי אז היא אמרה שהיא תעשה אז אמרתי שאני רוצה בכל זאת ללמוד לעשות את זה נכון אז היא אמרה שנעשה את זה ביחד שמתי לב אוכף..ככה שעתיים עד שקלטתי איפה החור הנכון (כל הזמן היה קצר מדי!! חגורת בטן מעצבנת) איכפתי אותה וירדתי למנז' (אוי גאד זה לא נשמע טוב) התחלתי קצת הליכה היא אמרה לי לשים בינתיים לב לישיבה התחלתי טרוט בלה בלה בלה עבדתי בעיקר במעגל על מעגל נכון על הישיבה על כיפוף נכון, על לשמור את לוקה בסדר (לא תאמינו כמה קשה היא.היא ממש רגישה זתומרת צריך ממש להיות עדין איתה) ממש הצלחתי לכופף אותה טוב וממש נהניתי אני כבר רוצה לעבוד איתה בלי מושכות צד אממ ממש הרגשתי שהידיים שלי היו מכופפות כל השיעור והרגליים שלי היו יותר טובות וגם הקשר היה טוב חוץ מזה שללוקה יש תקטעים שהיא קצת מזיזה תראש ואני כל הזמן צריכה לשנות תמושכות כי אי אפשר לדעת אם זה הבעיה שלי או שלה לקראת הסוף עבדתי על ספירלות נכונות ולשמור על קצב טוב ולשמור אותה קשובה לרגל שלי בסוף עשינו קאנטר עם מעברים נכונים חח וכבר התרגלתי לא להסתכל למטה אז רוב הזמן הייתי על רל לא נכונה כי לא הסתכלתי ויש לי בעיה שאני לא מרגישה דניאלה אמראה שממש היא הרגישה שיפור וממש נהניתי חח ואבא שלי צילם דקה עם המצלמת וידאו כשעוד לא רכבתי משהו (בערך בץתחילת השיעור) חחח ושמעו איזה קטע!!! כשקיררתי את לוקה ראיתי מישהי מוכרת מובילה את פור כאילו נכנסת למנז' ופתאום הסתכלתי וראיתי שזו שי!! שי מיגור!!! ודיברנו קצת והיא שאלה למה עזבתי אז אמרתי "בואי נגיד שלא ממש אהבתי את יפתח".. ומסתבר שהיא עדיין ביגור ויש לה סוסה משלה והיא רוכבת אצל דניאלה גם אוף אני מתגעגעת לכפפות המסכנות שלי!! הלפ!!!!!!! יש מלא אמוטיקונים אבל הם לא נכנסו בקופי

animals lover

New member
השיעורים שלי השבוע!../images/Emo107.gif

*יום שני*- ירד מלאאאא גשם!!! *מזל שיש מגרש מקורה* רכבתי פעם ראשונה על ברוך אבל החלפתי אחרי כמה דקות לעזיז כי אחת הילדות שרכבה איתי לא הסתדרה איתו... היה שיעור טוב ועשיתי מלאאא קאנטר וקפיצות של קוולטים ואמרו לי שממש השתפרתי!
*יום רביעי*- הייתי יכולה סוף סוף לחזור לרכב על אלפרד-מלא זמן לא רכבתי עליו כי הוא צלע...הברשתי וטיפחתי אותו במשך שעה (!!!), בלי להגזים, איכפתי אותו ו-5 דקות לפני השיעור אומרים לי לקחת את פרודו כי יש ילדה שצריכה לרכב והיא לא מספיק מתקדמת בשביל שהיא תיקח את פרודו...והיה רעעעעעע!! דבר ראשון-הוא פוחד מכללל דברררררררררר שזזזזזזז, והוא ממש היה לחוץ שאיכפתי אותו!!! אח"כ הוא נרגע קצת אז הובלתי אותו למטה למנז' ויש מלא בוץ מהגשם והוא דפק לי כזאת חליקה והתחיל להילחץ בטירוף......בסוף הוא נרגע והיה בסדר-עליתי עליו והתחלתי את השיעור... יש לו מקצבים נוראיייייים!!! טרוט קימה אצלו זה-לקום, לחכות שנתיים, לשבת, טרוט ישיבה-משימה בלתי אפשרית כמעט....ובגלל זה נורא קשה להעביר אותו לקאנטר....הוא סוס דפוקקקקקק-פוחד מכל דבר-חוץ משוט, לא מזיז לו שוט בגרוש!!!! בפניות הוא לא מתעגל בגרוששששש-אני צריכה להתחיל איתו פנייה כבר 2 מטר לפני מה שצריך....ולא רוכבים עליו הרבה (יש לו מדי פעם שיעור עם הנורא מתקדמים בקפיצות) אז הוא נורא לא בכושרררר-עשיתי איתו 20 דקות קירור עד שהוא הפסיק להתנשףףףףףףף!! והייתי מסכמת את השיעור באותו יום כשיעור גרועעעעעע.....לא הלך לי טוב עם פרודו והייתי עצבנית על זה שלא הייתי על אלפרד באותו יום...או לפחות טוויל..... ויש לי עדיין בעייה עם להתחיל שיעורי קפיצות...למדריכה שלי אין זמן ללמד אותי, עומר-המדריך קפיצות למתחילים עובד בדיוק בימים שאין מצב שאני אצא לחווה כי אני לא יכולה וחיים לוקח 200 שקל לשיעור פרטי-וגם אם היה לי כסף, אין לו זמן...למישהו יש עצה מה לעשות?...אני ממש רוצה להתחיל לקפוץ...
וסליחה על המגילה שכתבתי...

TauraMan

New member
היום היה כיףף ../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

באתי ועשיתי תאים, אחרי רבע שעה חופצ'י ואבא שלה באו, עלינו, אני על טאורה והיא על דיזל, היה ממש כיף! קפצנו טיפונת והיה מושלם. אחר כך חופית עלתה על ארניגה ואז התחלפנו והיה ממש כיף, יש אפילו תמונות

S H I L G I

New member
חח ככה הייתי אתמול עם הידיים

בכיפופים קיבלתי טונה מכות מהאוכף

S H I L G I

New member
חח ושכחתי להגיד

שזה מרגיש (כשמסתכלים על התמונה) שהיא קצת נשענת על הידיים, לא?

TauraMan

New member
זה באמת נראה ככה../images/Emo122.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אבל היא לא סוסה שנשענת, היא ממש ממש קלילה

למעלה