שרשור מעב"ר!

Vintage Queen

New member
שרשור מעב"ר!

מה עשית בשיעורי רכיבה אני אישית לא רכבתי כבר יומיים בגלל שיורד גשם בלי הפסקה! וגם היום אני לא ארכב גררר

TauraMan

New member
ניצחנו!!!!!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

ואפילו היה בסוף כיף..

TauraMan

New member
מסובך..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אבל בואי נגיד שדיזל מפתח אט אט שרירי צוואר ותחת
חחח, אור ואני עבדנו איתו ביומיים האחרונים במין מלחמה כזאת, הוא כל הזמן מתנגד למתג, מנסה לברוח, למשוך, לרוץ, הכל רק לא לעבוד. קיצור אחרי שאור עבדה איתו יום רביעי והסבירה לי הכל הוא סופסוף הסכים לעבוד כמו סוס נורמלי אחרי איזה 40 דקות ואז עליתי עליו לשניה והתחיל גשם.. חחח אתמול רק אני רכבתי עליו, עשיתי כל מה שאור אמרה לי, קצת לחצתי אותו יותר מדי אז היו לי המון הליכות אחורה ועמידות על שתיים (כיייייייייף!!) אבל בסוף היה ממש נחמד והוא נשאר במסגרת עם כל הגוף בכל מקצב ולא משך והמעברים היו סבבה..

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifפפפ... יום שלישי - היום היחיד

שרכבתי בגלל הפאקינג גשם הזה! אז ככה... בבוקר עודד התקשר לאמא שלי ואמר שיש בחווה סוס שמחכה לי
כשאמא סיפרה לי הייתי מאושררררת!
אני ואמא נסענו לחווה ב-3 וחצי לחווה והסתכלנו על הסוס שמשומ'מה היה מטונף כי שיחררו אותו במגרש ולא שטפו אותו אחרי זה... חוצמזה הסוס יפיוף
**אהמ רוני אהמ** (רוני אמורה לבוא אליי מתישהו ולצלם אותו או שאני שבוע הבא יצלם אותו) חחח... עודד אמר לי לשטוף אותו שטפתי אותו ואזז כווולם באה לארח לי חברה (שני, שניס, גל, גלעד.. ומי עוד? זהו נראה לי..) והסתכלו עליו וזה.. ודיברנו וירדו קצת על זינה.. חחח... אחרי זה הייתי אמורה לאכף ולא היה ממש את מי לאכף.. התבטל הבאק ריידינג שאני וגלעד היינו אמורים ללכת.. (שמחתי) ואז מורני הגיעעעה, אמרה לי שהיא עושה נזם מחר - יום רביעי ומזה התלהבתי!! מממ... ואז אנ'לא זוכרת ממש מה עשיתי.. הגיע 6 וחצי.. ביקשתי מגל וגלעד שיעזרו לי לאכף ת'סוס.. בסוף הם איכפו אותו ואני לא עשיתי כלום
עליתי בעזרתו של גלעד - זוכר איזה עלייה? חחח... היה מצחיק.. ואז עשיתי הליכה וזה כזה שלוק, כאילו הצעד שלו זה כמו שלוק - לפי מה שאני זוכרת, אבל טיפה יותר גדול... מממ... ואז עדשינו טרוט והוא מזה לא הגיב לרגליים... אז עודד אמר לגלעד להביא לי דורבנות
בהתחלה היה מפחיד (מה אני יעשה פעם ראשונה עם דורבנות!!) ואז מתרגלים רק שלגלעד יש רגל של פיל והדורבן לא ישב טופ על הרגל... לומשנה.. נאבקתי עם השוט
ואז עשינו קורות קרקע ומכשול בסוף וכל השטויות האלה.. וזהו..:) הייתי שמחה אחרי השיעור! הרגשתי טופ..:) מצטערת על המגילה..

harazy

New member
לא שחררו אותו

עודד רכב עליו ושטף אותו אז הוא התפלש והתלכלך

S H I L G I

New member
לא רכבתי ../images/Emo4.gif משהו טוב ומשהו רע

קודם כל הדבר הרע זה שאין שיעור בגלל הגשם המזדיין הזה
והדבר הטוב..נו נחשו..הימים האלה בחודש
רוצה להיות בן!!!!!!

../images/Emo39.gif לא רכבתי ../images/Emo10.gif

אבל הייתי כל השבוע בגדנ"ע..! ככה שזה די שיפר...

ניצקוש

New member
סוף סוף!!!!

סוף סוף קנו לי צ'פסים!!!!!!! וגם מגפיים לתחרויות
איזה כיףףףףףף

למעלה