השבוע *החרא* שלי...../images/Emo107.gif
טוב...זה יהיה ארוך אבל החלטתי שאני חייבת לשתף אתכם כי אולי אח"כ אני ארגיש יותר טוב...
יום שני- הכל עוד היה בסדר-חוץ מהשיעור...רכבתי על אלפרד ושוב לא הצלחתי להשתלט עליו והוא התפרע כל השיעור-באקים, קאנטרים מהירים...כל פעם שניסיתי לעצור אותו עם משיכה חדה פה הוא עשה לי באק ופנייה חדה והיה לו מלא מרץ באותו יום...גם שיעור לפני זה הוא הפיל את מי שרכב עליו...אני לא נפלתי-למזלי(!!!)...היה לי ממש שיעור גרועעעעעע...אני ו-2 חברות שלי התחלנו לנקות לטוויל את התא ולא סיימנו....
יום רביעי (מגילה)- היה לי יום ממששששש חרא...לא ישנתי כמעט 2 לילות רצופים לפני זה-מסיבות אישיות-אני לא אפרט כאן...הגעתי מתה מעייפות לחווה...עדיין לא ניקו לטוויל את התא מיום שני כי כמעט כל העובדים בחווה חטפו פתאום שפעת... אז אני ו-2 חברות שלי התחחלנו לנקות לו את התא-אני פיניתי 3 מריצות, חברה אחת שלי פינתה 2 והחברה השנייה 1...ואחרי 6 מריצות רק חצי תא היה נקי!!! באמצע שניקינו את התא אורית-אחת המדריכות שלי ביקשה ממני ומ-2 החברות שלי לעזור לה לאכף סוסים אז התחלנו לעזור לה וחמי-המדריכה השנייה שלי ביקשה מ-2 החברות שלי לעזור לה בשיעור הובלה טיפולי אז נשארתי לבד ואיכפתי 3 סוסים ועזרתי לילדים לעלות ולסדר ארכובות...ואז החברות שלי חזרו ועשינו רבע שעה הפסקת אוכל כי היינו תשושות ומורעבות...ופתאום אורית אומרת לי דחוף לאכף לה את אלפרד לשיעור כי היה ילד שלא מוכן לרכב על שום סוס אחר חוץ ממנו ואלפרד היה משוחרר בגדרה שלו ולקח לי שנתיים לתפוס אותו כי הוא רץ ועשה שטויות...בסוף הוא נרגע ורץ אליי בטרוט-חמודי!
והוא היה מטונף לגמרי כי הוא התפלש שם בכל הבוץ אז לקח לי זמן להבריש אותו...בסוף סיימתי להבריש ואיכפתי אותו והבאתי אותו למאנז' ואורית קצת כעסה שלקח לי מלא זמן להכין אותו לשיעור והסברתי לה למה... אח"כ גיליתי שעוד רבע שעה גם לי יש שיעור ושאלתי את עופר על מי אני רוכבת כי כוווולם היו בשיעור חוץ מאלון והוא אמר לי לרכב על אלון אז התחלתי לנקות אותו וכשגמרתי גיליתי שמשתמשים באוכף ובמתג שלו!!!! ועוד 5 דקות יתחיל השיעור שלי! רצתי אל עופר ושאלתי מה לעשות והוא היה נחמד ועזר לי להרכיב אוכף ורסן מחלקים ישנים שלא קשוריםםם אחד לשני...ולא הצלחתי להדק חגורת בטן...הגעתי לשיעור באיחור של 5 דקות וחמי המדריכה שלי כעסה עליי...ואמרתי לה מה קרה ושאני לא מצליחה להדק לו חגורת בטן והיא אמרה לי שאני חייבת ללמוד להדק לבד ולא עזר שהסברתי לה שאני לא מצליחה אז ניסיתי עוד פעם...ולא הלך לי ואחרי כמה דקות היא קלטה שלא הולך לי והיא ב-2 שניות הידקה את האוכף! *מתפוצצת מקנאה*, בסוף עליתי עליו וסידרתי ארכובות ולקח לי זמן לסדר כי זה רצועות ארכובה ישנות ומגעילות בלי טיפה של גמישות...וחמי צרחה עליי שאני מבזבזת את כל השיעור-בימי רביעי יש לי שיעור צ'ופר שאני רוכבת עם ילדה שצריכה פשוט שירכבו לפניה...בסוף התחלתי את השיעור ולאלון היה מלאאאא מרץ והוא השתולל לגמריי-דפק קאנטרים, גאלופים, באקים ועמידות על שתיים-ואיכשהווווו, לא נפלתי....ונורא הייתי לחוצה וחמי ביקשה שאני ארד ושהיא תעבוד איתו קצת והיא עלתה עליו ועשתה מלא קאנטרים, אחרי כמה דקות היא ירדה ועליתי עליו שוב והיה הרבה יותר טוב...הוא היה יותר רגוע וממושמע...אבל לא היה לי כמעט שיעור-כל הזמן שלו התבזבז! ירדתי מאלון ול-2 החברות שעובדות איתי היה שיעור עם חמי, אחת רכבה על אלון והלך לה טוב-לא כמוני...והשנייה רכבה על ארל גרי הסטאליון *מקנאה!* והלך לה מצוייןןןןןןןןן!!! והם עבדו מלא על קאנטרים...הם נורא נהנו ואני התפוצצתי מקנאה...בקיצר-שהתחיל להם השיעור עופר קצת כעס עליי שלא הספקנו לנקות לטוויל את התא אז הוא אמר לי להוסיף קש לתא של יוליה ואנג'י-הסייחה שלה...הן סוסות פרטיות...והייתי צריכה מישהו שישמור לי עליהם שהן לא יברחו מהתא כשאני ממלאה להם קש ולא היה אף אחד פנוי...ביקשתי עזרה מיעל-הבעלים שלהם והיא בדיוק פירקה את אלפרד אז אמרתי לה שאני כבר אפרק ואח"כ נמלא לה את התא ביחד והיא אמרה לי שעוד לא כי נגמר הקש ועופר צריך להביא...אז פירקתי את אלפרד והברשתי אותו והכל ועופר עדיין לא הביא קש וגם אם הוא היה מביא לא היה מי שישמור לי על יוליה ואנג'י שלא יברחו...אז לא היה לי מה לעשות וירדתי למטה לראות את השיעור של החברות שלי...הלך להם ממשששששש מעולה-חוץ מזה שאלון המופרע התפלש בחול כשחברה שלי עליו אבל לא קרה לה כלום...חוץ מזה הלך לה ממש טוב! באמצע שאני צופה בשיעור שלהם עופר מתקשר לחמי לפלאפון ואומר לה שאני אעלה מהר למעלה אז עליתי למעלה ואז הוא
צרחחחחח עליי שאני בטלנית ושאני לא ארכב יותר בחיים שלי והוא ממש ממש פגע בי...התחלתי פשוט לבכות לידו אבל הוא לא ראה...אבל אורית ראתה שאני בוכה והיא שאלה אותי מה קרה ואמרתי לה והיא אמרה לי לדבר על זה עם עופר-אבל איך אני יכולה בכלל לדבר איתו אחריי שהוא עושה לי דבר כזה? בסדר-אני מצדיקה אותו-לא הספקתי לנקות לטוויל את התא ולא יכולתי לשים ליוליה קש בתא-אבל הוא לא יכול לברר איתי לפני? הוא חייב ישר לצרוח עליי? אני פשוט ישבתי בצד ובכיתי עד ש-2 החברות שלי סיימו את השיעור שלהם ואז הם שאלו אותי מה קרה וסיפרתי להם...ועופר אמר אח"כ לשלושתינו שהוא כבר יטפל בתא של יוליה אבל לפחות שנרפד לטוויל את התא...אבל מישהו היה צריך לשמור לי על טוויל והחברות שלי היו עסוקות בלפרק סוסים ואז אחת נזכרה שהיא שכחה את השוט שלה למטה ובמקום לעזור לי עם התא של טוויל היא פשוט ירדה לחפש את השוט שלה....אח"כ היא מצאה אותו וצרחתי עליה שהיא מתעלמת ממני וגמרתי לספר ל-2 החברות שלי מה קרה והם ממש הצטערו שהם לא יכלו להקשיב לי וסלחתי להם והכל והם בסוף עזרו לי עם טוויל ואז אחת מהן הלכה איתי לדבר עם עופר...רק היא דיברה-אני הייתי לידה...ועופר אמר שהוא יעשה לנו שיחה על זה ביום שני ואני ממש לחוצה ממה שהוא יגיד...אני פוחדת נורא שאני לא ארכב יותר אחריי שכל כך התאמצתי בעבודה ביום שני ורביעי והוא פשוט לא מבין את זה...והכי עצבן אותי שכל שאר העובדים בחווה נזכרו לחלות בשפעת והוא ממש תלה בנו תקווה שננקה את התא כי זה היה דחוףףףף...הוא צודק...אני מרגישה רע כי אכזבתי את כולם באותו יום-את עופר, את חמי בגלל השיעור שלי...את אורית בגלל שלקח לי זמן עם אלפרד...ואת עצמי ששמו עליי אחריות לנקות לטוויל את התא ולא עשיתי כמעט כלום שם והתא שלו נשאר מלוכלך והוא צריך לישון שם בלילה...אני נורא משקיעה בחווה-הכנתי לשם שעון יחד עם החברות שלי ואני מכינה עכשיו עוד אחד...והחווה נורא חשובה לי אבל אחרי מה שקרה כבר אין לי ממש חשק לבוא לשם...וזהו....מצטערת על המגילה...