שרשור מי שמעליי

gorck

New member
אההה.....לא קשור למשחק!

ראיתי את זה באיזה תכנית.... בבנות גילמור אולי?!

ליזיגי

New member
מי שמעלי חושבת שכל מדריכי ז'

בתנועה יודעים מה זה אבל לא כולם לאאאא כולם ! חחח =]]

cohen shir

New member
זאת שמעליי... היא מהשבט ומהשכבה של.....

שנה שעם עומרי מהשכבה ומהשבט שלי בקארוון והם טסו ממש היום...

ליזיגי

New member
זה שמעלי קנה לי חולצה חחח בקורס ז'

והכנתי לו מכתב אבל הוא עדיין אצלי בבית ושיר- עומרי זה הרקדן? שעשה מלא פירואטים בתחילת שיר הצופים? ווכן לא נקלט לי שהם טסים .... רבקה, דנה וגיא אכן, הקרוואן הוא של עמית :)

ענבל317

New member
אני חייבת להגיד ש...

הלכנו היום לשדה תעופה להיפרד משני משלחיסטים שלנו שנוסעים [מורן לקראוון וגיל למשלחת]... ורק היום באמת קלטתי שזהו, הם נוסעים... נוסעים מאיתנו פאקינג 5 משלחיסטים לארה"ב. כשרק הודיעו לנו זה היה נראה ממש ממש רחוק, והנה זה קרה. היה כ"כ כ"כ כיף ומלא מורל נהניתי מהכללללל רק חבל שנפלתי באמצע המורל ומתה לי הרגל:S חח לחשוב ששבוע הבא עוד משלחיסטית שלנו נוסעת, ובעוד שבועיים עוד שניים, שאחת מתוכן היא הראשג"דית המקסימה שלי:]

ליזיגי

New member
לא נפרדתי מחיייקי .... ://

בקטנה אבל כי הוא היה אלי מזה זבל בהופעת פרידה!! חחח גם אני הייתי כמוך בערך שנה שעברה...שנה הבאה זה יותר יהיה קשור אלייך כי זה יהיה מישהו מהשכבה שלך, או אולי את :) חחח ... לי זה פשוט לא נקלטט !!! כאילו כל ה-3 חברים טובים שלי ואני מתה עליהם =]]] ובאמת שחיבקתי אותם לא התרגשתי כי, טוב נו, אני אראה אותם מחר (חחח אני יודעת שלא אבל ככה הרגשתי).. ועוד שבועיים בר טסה גם... ומי זו הראשגדית שלך ?

ענבל317

New member
ברור ששנה הזאה זה יהיה יותר קשור אליי...

אבל גם השנה, מתוך ה5 משלחיסטים יש שתיים שחברות טובות שלי, ואחת מתוכן היא הראשג"דית שלי... רבידוש:]

ליזיגי

New member
ברוררר אני מבינה אותך...

שנה שעברה גם טסו מהשבט שלי 4 משלחטיסים ופחות הייתי קשורה אליהם, אבל היה אחד שהייתי קשורה אליו יותר מכל ה-4 חחחח אני וחברה שלי יוואו היה כזה מצחיק שהם חזרו=]] אוקי לא משנה אני ברגעי נוסטלגיה מנסה לא ללמוד להיסטוריה כי אין לי כוח יותר חח=]] ורביד.. אני לא מכירהה.. אני מכירה את מורן, רבקה, איתמר וחייקי שטסים מאצלכם !

ליזיגי

New member
זה שמעלי גר במצפה רמון חחחח

נזכרתי עכשיו בוידאודאנס שנסענו למצפה רמון וראיתי אותך שם חחח =]]

ליזיגי

New member
אממ יכול להיות !!! חח היא הביאה לך 15 שקל ?

אבל לאאא כתבתי 2 מכתבים אחד קטן כזה שבטח אות היא איבדה ואחד שהוא אצלי על המחשב חחח כןכן כולי עצלנית לא היה לי כוח לכתוב ...

למעלה