שרשור מי ער + סקר

אזרח111

New member
צריך לדעת שיהיה שיתוף פעולה.

נורמה רוצה להעלות, אבל אין לה את היכולת הטכנולוגית לדעת איך עושים זאת.
.

אתה יכול להנות מזה כאן ....

כי בחיי היום יום שלך אתה גם ככה לא פוגש נשים , או כל יצור נקבי שמוכן להיות ברדיוס שלך, ושתוכל להגיד לה את זה....

אזרח111

New member
מי מסתכל עלייך בתור אישה?

אולי בהתחלה בהתחלה הסתכלתי עלייך בתור אישה. לאחר שנוכחתי שאת רדודה/משעממת/חסרת יכולת לנהל שיחה, אני סתם מתייחס אלייך בתור פקטות מידע שעוברות דרך הראוטר שלי, ולכן היחס
ותמי - את לא מבינה מה זה לרדת ממני הא? אני יודע שאת נורא עסווקה והכל, אבל בכל זאת - תמצאי חיים.

אזרח111

New member
אה ואגב ....

לנשים - יש לי המון כבוד. אז אם אני מקלל אותך, זה לא בגלל שפה זה המקום היחיד שאני יכול להפגין זלזול בנשים. אין לי שום צורך להפגין זלזול בנשים. אז .... חפשי מי ינענע אותך

אתה פשוט אומר כאן משפט...

שבחיים לא היית יכול להגיד אותו לאישה והיא היתה צוחקת מזה... כי אתה לא מצחיק. ואכן, אם אתה קורא לזה שאני לא יכולה לנהל שיחה על משחקי נאצים באינטרנט, אוזניות , פלירטוטים עם אנשים אונליין , ושבגלל זה אני משעממת. אז כן. אני משעממת. אני מיד אקרא לסטיב ארקל שימשיך את השיחה איתך...

אזרח111

New member
או-הא ... יורדת נמוך הא?

בואי נדבר על מצב כרטיס האשראי שלך, זה יותר מעניין. בכל אופן - נמחקת ונחסמת במסנג'ר, כמו תמי. אז היה נעים להכיר .... מפה, את לא פונה אליי ואני לא פונה אלייך. סבבה?

אוו... הגבר המטרוסקסואל החדש...

נהיה רגיש פתאום.... מעניין שכשאתה אומר "SHUT THE FUCK UP BITCH " אתה לא כזה רגיש.... in the real world אתה לא יכול "לחסום" אנשים ולמחוק אותם... תתחיל להתמודד.... השלב הראשון שלך בדרך להיות גבר. אח"כ אולי תהיה מוכן לצאת לעולם האמיתי ולפרטט שם... בר מצווה כבר לא נחשב...

אזרח111

New member
פאק, את טיפשה.

אי-אפשר לחסום אנשים בעולם האמיתי? אף-פעם לא קרה לך שהפסקת לדבר עם מישהו? ומה לא מובן ב - אל תפני אליי יותר? זהו...נגמר. תתמודדי.

אכן "פאתט" זאת מילה שמתארת אותך...

אבל אתה יכול לראות את זה כזריקה לאגו שלך... ולא, אני לא מפסיקה לדבר , אני מתמודדת... וה"תתמודדי" שלך לא עושה רושם על אף אחד...

אזרח111

New member
תגובה אחרונה וממצה בנושא.

.....(/¯'/.................. ......//..¯/................ ......./ /..../............. .....¸·`¯¯´/'...'/¯´/...... ..\\¯¨/......./..../.../'/... .('...'/~,......´..)´...)'). ./..../\\.................\\.. ...´·._ ..........\\...''.... .......)..............\\..... ......\\.............\\.......

Jan22

New member
גדוללל ,איך ציירת את זה ?

בטח העתקת את זה ממישהו ,לא !?

עוגייה

New member
חח אני מצטערת אבל שניכם פתטים

חשבתי שעם הגיל זה עובר אבל you proved me wrong.. לירן, מה נסגר?!

למעלה