שרשור מי ער + סקר מי הכי חתיך בפורום? א. קדוש.
R r o n 2 1 New member 16/1/07 #2 מה עם סקר מי מקבל מילואים ראשון? מי מסיים תואר ראשון ? מי מתחתן ראשון ? מי לוקח את אליפות סטנגה בשפרינצאק . ?
מה עם סקר מי מקבל מילואים ראשון? מי מסיים תואר ראשון ? מי מתחתן ראשון ? מי לוקח את אליפות סטנגה בשפרינצאק . ?
J JamicaniT New member 16/1/07 #4 מה עם סקר מי מקבל הרעלת קפה? אגב, קדוש. הסקר מעפן. תצטרך להעלות תמונה.
ק ק ד ו ש New member 16/1/07 #37 דברי עם העו"ד שלי. אני הפסקתי להתעסק בעניינים האלה ברגע שעליתי לגדולה.
ק ק ד ו ש New member 16/1/07 #63 בגלל זה שאלתי אם זה בית זונות אני אשים רק אם יהיה שרשור תמונות מסודר.
ק ק ד ו ש New member 16/1/07 #5 מה אתה גנוב?? אתה לא משאיר לנו סקרים לימים הבאים. כוסוחתקערסיאחושרמוטהאינעלדינאק.
L Lady McBeth New member 16/1/07 #7 תשובות... מילואים ראשונה? יש מצב... עדיין לא קראו לי תואר ראשון? לא אני בטוח. לא מסיימת את התואר הזה. חתונה? חחחחחחחחחחחחחחחחח. בטוח לא אני. סטנגה? רון.
תשובות... מילואים ראשונה? יש מצב... עדיין לא קראו לי תואר ראשון? לא אני בטוח. לא מסיימת את התואר הזה. חתונה? חחחחחחחחחחחחחחחחח. בטוח לא אני. סטנגה? רון.
L Lady McBeth New member 16/1/07 #8 חחח...האמת, רונצ'וק שאתה נראה יותר טוב ממנו... לפחות לפי תמונת הקופים שלו במסנג'ר