שרשור "מישהו" ושאר
ות

TheHawk

New member
חומר תאורטי בנושא "בעיות מילוליות"

שלום לכולם. האם למישהו יש מושג מהיכן (באינטרנט) אני יכול להשיג על זה חומר? תודה!

°Satine°

New member
../images/Emo103.gifשאלה

אני בכיתה י' ב5 יחידות במתמטיקה. מתחילת השנה קשה לי (אין לי נכשלים אבל קיבלתי 58 בתעודה) והציעו לי לרדת ל4 יחידות אבל אני מפחדת שאני לא אצליח להשלים את החומר. אני מבינה את החומר ב5, רק במבחנים קשה לי. רציתי לדעת אם יש אפשרות שהשנה אני אעשה את שאלון 5 (המורה אמר לנו שהבגרות השנה ממש קלה- לבחור 3 שאלות מתוך 7) ובחופש הגדול אני אלמד את שאלון 3 (של 4 יחידות) ואעשה בגרות חורף, ושנה הבאה אני אלמד ב4 יחידות את שאלון 4. זה אפשרי לעשות דבר כזה?

../images/Emo163.gifאני בטוח לא הראשון ששואל אבל

אני לא מוצא משהו כזה, אז אני אשאל: איפה יש את שאלון בגרות החורף במתמט'?

לושיי

New member
אתר עם פתרונות

מישהו מכיר אתר שנותן פתרונות לתרגילים שונים מבגרויות או סתם תרגילים שונים?

zlp

New member
שאלה בנושא מעבד התמלילים "אורן".

שלום, אני אורח בפורום ורציתי לשאול:האם יש כאן מישהו שיש לו גרסה ישנה של מעבד התמלילים המתמטי "אורן"? פעם התקשרתי לחברה ואמרו לי שהם לא מוכרים גרסאות ישנות (אין לי 300 ש"ח לחדשה), ורציתי לדעת האם יש מישהו שיודע איך ניתן להשיג, או שרוצה למכור. האם מישהו מכיר מעבד תמלילים מתמטי/פיסיקלי/סטטיסטי אחר, בעברית או באנגלית (אם זה חינמי זה בכלל טוב..)? בתודה

gfda

New member
ספרי לימוד/הוצאת ספרים במתמטיקה

1)האם מישהו יודע ויוכל לעזור לי אלו הוצאות ספרים מומלצים ללימוד מתמטיקה לכיתות ח? 2)מישהו יודע את חומר הלימוד המלא במתמטיקה לכיתה ח? תודה מראש

בבוצי

New member
לא רק באינטרנט

בספרים של בני גורן יש רקע תיאורטי מקיף ומפורט על כל סוגי הבעיות הקיימות. אם יש לך שאלה ספציפית יותר שלח ועזור לך בשמחה. אתה אוהד במקרה של ATLANTA HAWKS

בבוצי

New member
בפורום הזה

הכנסתי ביום שלישי בערב פתרונות לבגרות החורף שהיתה השבוע

natush pp

New member
אין. יש אפשרות רק להשיג ממישו שעשה

כבר.. או תחכה קצת ואני בטוחה שיעלו את זה לאתר של משרד החינוך

turn the page

New member
מתי יפרסמו את תוצאות הבחינות במת'?

עשיתי בגרות חורף במתמטיקה ב 27/01 ורציתי לדעת מתי יפרסמו את התוצאות.

ררדד

New member
סתם מחשבה לא קשורה שעלתה לי בראש..

שמישהו אומר "אף פעם אין" זה לא שקול ל"תמיד יש"? או בקיצור אם רוצים להגיד שאף פעם אין בצ'ט אנשים, לא צריך לומר בעיקרון "אף פעם יש" או "תמיד אין"? גם אני ,כמובן, אומר "אף פעם אין" אבל השאלה היא איך זה שאנחנו רגילים לומר משהו ולהתייחס אליו בצורה מסויימת בעוד שהמשמעות שלו בדיוק הפוכה?..

למעלה