שרשור מיצי

ToryMaster

New member
שרשור מיצי ../images/Emo108.gif

ואני פוצחת, בשרשור שאלונים, תעתיקו את מה שאני מילאתי, תמחקו את התשובות שלי, ותמלאו את שלכם. שנכיר קצת אחד את השני
שם: ויקי יספיק לכם
גיל: 16 עוד חודשיים תאריך לידה: 18.5 מזל: שור שולט מקום מגורים: חור ליד כרמיאל -אישיות- תכונה אצלך שמעצבנת אנשים אחרים: עצבנית, עצלנית, חסרת טאקט תכונה חיובית אצלך: התחביב הכי גדול שלי זה לעזור לאנשים, אני לא מסוגלת לראות בנאדם פגוע או משהו בלי לקפוץ לעזרתו הרגע הכי עצוב: לא'דעת, יש מצב שביום ראשון האחרון כשדוד הלך הביתה
הרגע הכי מאושר: ביום שישי כשדוד הגיע אלי
הרגע הכי מוזר: לא'דעת, היו הרבה יציאה מוזרה שיש לך: "בעעע" כשזה נאמר בלי קשר 2 תכונות שהיית מאמצת לעצמך: טאקט, סבלנות -לבוש- מה לובשת כרגע? כרגע? שאריות מהתחפושת שלי: מיקרו מיני שחורה וגופיית לייקרה שחורה. חנות מועדפת: קסטרו, רנואר, לורה אשלי, דונה קארן, חנויות פשפשים למיניהן צבע אהוב בבגדים: אין צבע מועדף, אבל שחור נראה עלי טוב גיזרה נמוכה או גבוה? נמוכה
בגדים רחבים או צמודים? צמודים, כמה שיותר צמוד יותר טוב הפריט האהוב עלייך: אמממם, שמלת מיקרו מיני מג'ינס, סופר צמודה. ושמלה שחורה עם פרחים לבנים, סגירה יפנית מקדימה, גב חשוף, עד הברכיים משהו שבחיים לא תלבשי: לא'דעת -טלוויזיה- סדרות מציאות- כן או לא? ואם כן, איזה? לא סרט אהוב: אין ל ישמץ של מושג, אני אוהבת הרבה סרטים הסרט הכי עצוב אי פעם: "סיפור אהבה בלתי נשכח", "במבי", "מלך האריות" הסרט הכי רומנטי בעינייך: "סיפור אהבה בלתי נשכח" סידרה אהובה: רוזוול, מכושפות, סברינה, מלאך שחור, ג'אג, פרופיילר סידרה שנואה: לא'דעת הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו: לא'דעת שחקן אהוב: הית' לדג'ר
שחקנית אהובה: רנה זלווגר
שחקן עלוב: טום הנקס שחקנית עלובה: ניקול קידמן -שירים- השיר הכי עצוב בעינייך: לא יודעת, יש המוני המונים השיר האהוב עלייך: שאלה עוד יורת קשה מהקודמת
השיר הכי מצחיק: Don't Worry, Be Happy - Bob Marley השיר הכי רומנטי: וואי, אין לי שמץ, אחד השירים של דארן הייז או סאבאג' גארדן השיר הכי מעצבן: שיר הקטשופ או הצ'יקי סונג קליפ אהוב: אממממם... שיר שאת חייבת לרקוד כל פעם שאת שומעת אותו: כל שיר קצבי -מפורסמים- שחקנית שנראית הכי טוב לדעתך: אוך, קת'רין זיטה ג'ונס השחקן הכי שווה: הית' לדג'ר
השחקנית הכי מעצבנת בעינייך: ניקול קידמן השחקן הכי מעצבן: טום הנקס הזמרת הכי שווה: מנדי מור הזמר הכי שווה: דארן הייז הזוג המפורסם הכי לוהט: בריטני וג'סטין לשעבר הזוג הכי מעצבן: ג'יי לו ובן אפלק המפורסמת שמתלבשת הכי שווה: לא'דעת, אני נראית לכם כמו דורין אטיאס? -בית ספר- איזה כיתה? י' איזה מגמה? אין אצלנו מגמות, אני לומדת באקסטרני מיוחד מה הממוצע? אין לנו כמעט מבחנים... מורה אהובה: המורה שלי לספרות ופסיכולוגיה - אידית מורה שבא לך לפוצץ: אין כאלו, אוהבת את כולן מקצוע שנוא: מתמטיקה (
), בגלל זה אני גם לא לומדת את זה מקצוע אהוב: פסיכו' אוהבת/שונאת את הכיתה? תלוי את מי.. אוהבת/שונאת את הבית ספר? אוהבת אותו, חולה עליו, הציל לי את החיים יתרון בבית הספר שלך: הוא קטן, אישי, חם, אוהב חסרון בבית הספר שלך: אין, זה הביצפר המושלם -בנים- יש חבר? כן
כמה חברים היו לך עד עכשיו? אחד, הנוכחי 5 תכונות שחייבות להיות בו: אין כזה דבר, אני אוהבת אותו כמו שהוא, בלי לנסות לשנות 5 תכונות שאסור שיהיה בו:אין כזה דבר, אני אוהבת אותו כמו שהוא, בלי לנסות לשנות הדבר הראשון עליו את מסתכלת אצל גבר: עיניים בדרך כלל, שיער, מבנה גוף פגישה עיוורת- כן או לא? לא! מניסיון - לא! נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון- כן או לא? תלוי כמה מכירים קודם, כמה מתחברים

THE gray

New member
עקב..

חומר מוזר שהשפריצו עליי היום אני אענה על המבחן משהו שאני בדרך כלל לא עושה... אבל עכשיו כן.. שם: זה דבר נחמד.. גיל: 16 תאריך לידה: 1987 מזל: קשת מקום מגורים: חור ליד בית שמש "עיר האורות השבורים" -אישיות- תכונה אצלך שמעצבנת אנשים אחרים: נדבק, מעופף, סופר חסר טאקט. תכונה חיובית אצלך: לוקח לי הרבה זמן לפסול מישהו... הרגע הכי עצוב: עצב הוא לא משהו של רגע.. הרגע הכי מאושר: אושר בניגוד לעצב כן.. הרגע הכי מוזר: החיים שלי. יציאה מוזרה שיש לך:קינוח אף באבססיביות באמצע טקס יום השאוה. 2 תכונות שהיית מאמצת לעצמך: חשק להיות עם אנשים שאני לא נמשך אליהם בצורה בילתי נשלטת ולא תמיד ללכת אחרי מי שאני נמשך עליו משיכה מינית בלתי נשלטת. -לבוש- מה לובשת כרגע? כרגע? שאריות מהתחפושת שלי: כאב ראש.. וחולצה אדומה. אז אני אפסיק פה אולי בהזדמנות אמשיך...

אני אמלא חלק...

שם: אור גיל:עוד חצי שנה 16 מזל:עקרב מקום מגורים:חולון אישיות צכונה שמעצבנת אחרים-פתיל קצר,ולפעמים הוא נגמר. תכונה חיובית-יודע לקחת דברים בפרופורציות,ויודע איך לעודד אחרים. הרגע הכי עצוב-לראות את המשפחה בדכאון אחרי מות הסבא ז"ל. הרגע הכי שמח-רוב הזמן. הרגע הכי מוזר-מוזר זה יחסי.. יציאה מוזרה שהייתה לי-פלטתי משום מה את השם "רינה קסם" ליד חברים.. תכונה שהייתי מאמץ לעצמי?ביטחון מה אני אוהב ללבוש?ארמני..בע..החנויות הרגילות.. מה אני לובש כרגע?חלוק מגבת(אני נכנס להתקלח...) חביב הקסם

זה לא נורא...ארוך?../images/Emo12.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

מילא, אני אוהבת שאלונים.=^-^= ~~~ שם:נופר\לאורנה. גיל:13 וחצי בערך. תאריך לידה:25.11 מזל:קשת מקום מגורים:אי שם מעבר לקשת.
אישיות
תכונה אצלך שמעצבנת אחרים: ביקורתיות יתר תכונה חיובית אצלך: למצוא את הצד הטוב בכול דבר הרגע הכי עצוב: לפני יומיים, ואני לא אפרט יותר מדי. הרגע הכי שמח:היו כל כך הרבה.. הרגע הכי מוזר:שיחת נפש עמוקה ופילוסופית עם חברות שלי, שהתקיימה אתמול יציאה מוזרה שיש לך: "האם זה רעל בני, אדוארד אדוארד?" "יס מאמא.
" ויש גם את "מדוע כף המטבח נוטפת דם, מאמא?
'-'כי הרגתי את המרק, אדוארד אדוארד." פעם עניתי ככה לטלפון
תכונות שהיית מאמצת לעצמך: יותר סבלנות וטאקט.
לבוש
מה לובשת כרגע?:חולצה שחורה עם שרוולים תפוחים וציורים של פילים (
) ומכנסי שבע שמיניות. חנות מועדפת:אין ממש. אני אוהבת את מיס שנקין, יש שם דברים חמודים.וגם בשוק זה נחמד. צבע מועדף בבגדים:לבן וירוק, גם שחור זה טוב. גיזרה גבוהה או נמוכה:נמוכה, זה הכי נוח. אבל לא נמוכה נורא. בגדים רחבים או צמודים:גם וגם. יותר מדי צמוד אני לא אוהבת. הפריט האהוב עלייך:אממ.. חולצה כפרית לבנה כזאת. משהו שבחיים לא תלבשי:טלוויזיה
.וחוטיני.
טלוויזיה
סדרות מציאות, כן או לא?:אם היא טובה אז כן, אם לא לא. אין לי משהו נגד זה באופן עקרוני. סרט אהוב:צלילי המוסיקה, הסמוראי האחרון, a hart days night, יש הרבה. הסרט הכי עצוב אי פעם:i am sam. סרט מדהים! צריך בשבילו קטגוריה פרטית!
הסרט הכי רומנטי בעינייך:הממ.. לא ראיתי כ"כ סרטים רומנטיים.. סדרה אהובה:שמש, כי זה בערך כל מה שאני רואה בטלוויזיה*-* וגם חיים זה לא הכול, למרות שכבר הפסיקו לשדר את זה. סדרה שנואה:ספיידרמן, היא מפחידה אותי. שחקן אהוב:אין ממש.. שחקנית אהובה:ג'ולי אנדרוז שחקן עלוב:דניאל רדקליף שחקנית עלובה:אנג'לינה ג'ולי
|שירים
השיר הכי עצוב בעינייך:יש כל כך הרבה.. for no one, eleanor rigby השיר האהוב עלייך: שאלה קשה..bring me to life, here come the sun, i am the walrus, יש עוד מיליון.. השיר הכי רומנטי:somthing ~מדלגת על כל הקטעים עם הזמרים~
בית ספר
איזו כיתה:ח'
איזו מגמה:xxx מה הממוצע:80.. מורה אהובה:אורית, המחנכת שלנו, וכוכבית, שהייתה איתנו ביסודי אבל אני לא אשכח אותה לכל החיים מורה שבא לך לפוצץ:דגנית, המורה שלנו ללשון והבעה. היא נראית כמו מוטציה של ברווז, חילזון וקורנפלקס! פשוט נוראה! מקצוע שנוא:מתמטיקה (מסכימה עם ויקי, רק שאני כן צריכה ללמוד את זה), וערבית. מקצוע אהוב:אומנות.יאי. אוהבת\שונאת את הכיתה:אוהבת, בד"כ. אוהבת\שונאת את הבית ספר:שונאת. מאד שונאת. יתרון בבית ספר שלך:קשה מאד לחשוב על אחד.. לומדים בו החברים שלי, ומי שאני אוהבת. חיסרון בבית ספר שלך:כל היתר.
בנים
יש חבר:לא, לצערי.
כמה חברים היו לך עד עכשיו:אף אחד.
5 תכונות שחייבות להיות בו:שיאהב אותי, שיהיה לו אופי חזק, שיהיה מעניין, חוש הומור, וזהו. 5 תכונות שאסור שיהיו לו:לא עולות לי. הדבר הראשון עליו את מסתכלת אצל גבר:השיער, העיניים. פגישה עיוורת, כן או לא?:אני נוטה לומר שלא, אבל אף פעם לא ניסיתי. נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון, כן או לא?:לא. אני שמרנית. ~~~ מקווה שנהנתם.

oduder

New member
יווו גם לכם עשו את האדוארד אדוארד?

איזה מצחיק זה חחחחחחחח

Envenom

New member
אוקי..

שם: יש אחד. גיל: עוד 9 ימים 16 (נדמה לי 16.. הפסקתי לספור מתישהו בדרך) תאריך לידה: 13.3 מזל: דגים מקום מגורים: רחובות (לא רחובות יענו רבים של רחוב, אלא העיר ששם שלה זה רחובות) תכונה שלי שמעצבנת אחרים: התבודדות והתנשאות, אני חושב. תכונה חיובית: יצירתי :-? רגע הכי עצוב: כשפרודו השמיד ת'טבעת וסאורון נעלם... אני לא סובל כשהרעים מפסידים. רגע הכי מאושר: זה היה מזמן, אני לא זוכר. רגע הכי מוזר: לא'דע יציאה מוזרה: אני נוטה שלא לדבר יותר מדי, אז אין לי יציאות.. תכונה שהייתי מאמץ לעצמי: לא'דע מה לובש כרגע: חולצת ביצפר שחורה קרועה איפה שרק אפשר, מכנסיים שחורים. את השאר תדמיינו לבד. חנות מועדפת: אין צבע: שחור. שחור. שחור. גיזרה: אני אמנע מלענות על השאלה עקב הבדלי מין בין כותבת השאלון לביני. בגדים רחבים או צמודים: לא משנה לי יותר מדי, אבל בד"כ רחבים. פריט אהוב: אין משהו שאני בחיים לא אלבש: משהו צבעוני.. בלע. סדרת מציאות: לא בעד ולא נגד, אבל אני לא רואה את זה. סרט אהוב: שר הטבעות סרט הכי עצוב: "לב אמיץ" סרט הכי רומנטי: אנשים רואים כאלה? סידרה אהובה: סמוראי ג'ק סידרה שנואה: פוקימון סרט הכי דפוק: מטריקס רבולושנס שחקן אהוב: אני. (כן, כן, אני שחקן.) שחקנית אהובה: אין שחקן עלוב: דניאל רדקליף שחקנית עלובה: מישהי מלחיי האהבה \ משחק החיים \ אהבה מעבר לפינה... תבחרו איזשהי שחקנית. שיר הכי עצוב: I am- Eminem שיר אהוב: של אמינם Soldier, I am, Superman, ו- Hello של אוונסנס שיר הכי מצחיק: הבית של פיסטוק שיר הכי רומנטי: אנשים מקשיבים לדברים האלה? שיר הכי מעצבן: Milkshake קליפ אהוב: The real slim shady שיר שאני חייב לרקוד: אני מונע מן העולם את ה"עונג" של לראות אותי רוקד. שחקנית שנראית הכי טוב: יש יותר מדי. ליב טיילור.. שחקן שנראה הכי טוב: אני. שחקנית הכי מעצבנת: ג'ניפר לופז. שחקן הכי מעצבן: ארנולד שוורצנגר. זמרת הכי שווה: אמממ..... הסולנית של אוונסנס. הזמר הכי שווה: אמינם (תגידו שלא ניחשתם). הזוג המפורסם הכי לוהט: לא אכפת לי. הזוג הכי מעצבן: לא אכפת לי. מפורסמת שמתלבשת הכי שווה: פינק. כיתה: י' מגמה: תיאטרון. ממוצע: אני מפחד לדעת. מורה אהובה: כולן נאציות. זה תנאי קבלה אצלנו. להיות מכוערת ונאצית. מורה שבא לי לפוצץ: כולן. מקצוע שנוא: מתמטיקה. מקצוע אהוב: תיאטרון. שונא כיתה?: כן. אוהב\שונא בי"ס: שונא! יתרון בבי"ס: יש בו מגמת תיאטרון. חסרון בבי"ס: יש בו מקצועות אחרים. יש חברה?: לא. כמה חברות היו לי עד עכשיו?: 7 5 תכונות שחייבות להיות בה: שתאהב אותי, ושתראה טוב. לא צריך הרבה יותר מזה.. 5 תכונות שאסור שיהיו בה: אין. הדבר הראשון שאני מסתכל אצל בחורה: עיניים. פגישה עיוורת: באתי, ראיתי, הלכתי. נשיקה צרפתית בדייט ראשון: אני לא נגד.

שלקע

New member
ארוך.. אבל שיהיה../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif../images/Emo54.gif

שם: שלי גיל: 11 עוד חודשיים תאריך לידה: 14.5 מזל: שור מקום מגורים: אריאל -אישיות- תכונה אצלך שמעצבנת אנשים אחרים: עקשנית,עקשנית, עקשנית. תכונה חיובית אצלך: לא מוותרת הרגע הכי עצוב: כשגיליתי שסבא שלי ז"ל מת הרגע הכי מאושר: לא זוכרת הרגע הכי מוזר: כשהחבר של חברה שלי הסתכל עליי בחיוך... יציאה מוזרה שיש לך: גם "בעעע
אנחנו מזה דומות
2 תכונות שהיית מאמצת לעצמך: סבלנות, הקפדה -לבוש- מה לובשת כרגע? גי'נס ישן וצמוד, גופינית טיטניק עם קשקושים על לאונרדו דה-חרא. חנות מועדפת: טורקיז, קלאב אופנה. צבע אהוב בבגדים: שחור וירקרק גיזרה נמוכה או גבוה? נמוכה בגדים רחבים או צמודים?רחבים
הפריט האהוב עלייך: ג'ינס אחד מתרחב שיש לי, וחולצה לבנה צמודה עם הדפס של ילדה וכלב ברחוב עם רשת... משהו שבחיים לא תלבשי: בגדים כמו של סטיב אורקל. -טלוויזיה- סדרות מציאות- כן או לא? ואם כן, איזה? לא הבנתי ת'שאלה. סרט אהוב: שודדי הקאריביים
הסרט הכי עצוב אי פעם: לא יודעת הסרט הכי רומנטי בעינייך: טיטניק סידרה אהובה: מכושפות, סברינה, מלאך שחור, תשוקות. סידרה שנואה:ריקי לייק הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו: הקיסר נפל על הראש. שחקן אהוב: לוק פרי שחקנית אהובה: שאנן דוהרטי שחקן עלוב: לא יודעת... שחקנית עלובה:לא יודעת.. -שירים- השיר הכי עצוב בעינייך: פיפל, של ג'ון לנון\השיר של טיטניק השיר האהוב עלייך: דונט נואו- וויל נוט נואו. השיר הכי מצחיק: לא יודעת... השיר הכי רומנטי: לא יודעת סליחה
כאן זה קופה אקספרסה לא דוכן שירימה
השיר הכי מעצבן: שיר הקטשופ או הצ'יקי סונג- זאת התשובה שלי גם
קליפ אהוב: לא דעת'. שיר שאת חייבת לרקוד כל פעם שאת שומעת אותו: לא יודעת -מפורסמים- שחקנית שנראית הכי טוב לדעתך: שאנן דוהרטי השחקן הכי שווה: ג'וני דפ השחקנית הכי מעצבנת בעינייך: לא יודעת... השחקן הכי מעצבן: לא יודעת.. הזמרת הכי שווה: מדונה הזמר הכי שווה: אין אחד כזה... הזוג המפורסם הכי לוהט: דונט נאו- דונט קאר... הזוג הכי מעצבן: ג'יי לו ובן אפלק המפורסמת שמתלבשת הכי שווה: לא יודעת... -בית ספר- איזה כיתה? ה' איזה מגמה? אין לי מגמות מה הממוצע? 94 מורה אהובה: מלי...- מחנכת מורה שבא לך לפוצץ: אוהו.... מיכל קדם המורה למידענות
ולילי
מקצוע שנוא: מתמטיקה, אנגלית(בגלל המורה, אני הכי טובה בכיתה אבל לילי המורה הסתומה הזאתי...) מקצוע אהוב: אין לי אוהבת/שונאת את הכיתה? תלוי את מי.. אוהבת/שונאת את הבית ספר? שונאת, שונאת, שונאת
יתרון בבית הספר שלך: הוא ענקי
חסרון בבית הספר שלך: הוא מגעיל... -בנים- יש חבר? לא... כמה חברים היו לך עד עכשיו? 1 5 תכונות שחייבות להיות בו: מצחיק, חמוד.. 5 תכונות שאסור שיהיה בו:ממש מכוער או חנון.. הדבר הראשון עליו את מסתכלת אצל גבר: לא יודעת...מצחיקות.. פגישה עיוורת- כן או לא? לא
נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון- כן או לא? לא בדייט הראשון... אני מזה דומה לך ויקי

gwizard

New member
פשוט נהדר

עכשיו כל בונה פירמידה (MLM) יוכל לבנות פרופיל שיווקי על כולכם. אגב, אם היינו בארה"ב, תפוז היו נתבעים בצ'יק כי שם אסור לפרסם ולאגור פרטים של קטינים מתחת לגיל 13. אני לא בטוח לגבי החוק בארץ. מה שבטוח, אני לא אצטרף לחגיגת הפרטים הזו, הפרטיות שלי חשובה לי יותר מדי. ראו הוזהרתם.

ToryMaster

New member
תפוז לא היו נתבעים...

הם לא אוגרים ולא מפרסמים שום פרט של שום אדם ללא הסכמתו
אנחנו מעריכים את האזהרה שלך, ואת זה שאתה שומר על הפרטיות שלך, תודה

פושפושה

New member
אני דנדשה לגמריי... שלום כולם :)

טוף אז אני מקצרת קצת אני מרינה בת חסוי :) מזל עקרב גרה במרכז כל מקרה... אני מקווה שאני אמצא פה משהו שבאמת יעזור... נעים מאוד כולם :)

BlaT©

New member
אוקיי...../images/Emo41.gif

אני אעשה גרסא מקוצרת.
שם: ליאל גיל: כמעט 15 מזל: תאומים תכונות/דברים אהובים בעצמי: כנות, חופשיות, עקשנית מאוד לגבי הדיעות שלי => יעילה ביותר בוויכוחים והסברים (שכנוע אנשים), וכך גם בעזרה לאנשים. תכונות/דברים שנואים בעצמי: שומרת טינה, מתערבת (למרות שלפעמים אני מתערבת כדי לעזור ולהגן על אנשים), לפעמים נעלבת בקלות תחביבים: ריקוד, שהוא כל החיים שלי. כמובן גם מוסיקה, קריאה, טלוויזיה, סרטים, מחשב, עזרה לאנשים. בגדים: צמודים וקטנים, וכמה שפחות נעליים
(אני מאלה שמסתובבים כל הזמן יחפים..) (והסיבה - חייבת להיות חופשייה, בתוך הרבה שכבות ונעליים אני מרגישה לכודה וסגורה, חייבת להיפתח ולצאת לחופשי
) מוזיקה: אביב גפן, היהודים, איפה הילד, מופע הארנבות של ד"ר קספר, רד הוט צ'ילי פפרז, יו טו, דיידו, אלאניס מוריסט, פסקולים שונים (ביניהם - שר הטבעות ומטריקס) ועוד. מוזיקה שנואה: בריטני ספירס, כריסטינה אגילרה, סאבלימינל, נינט, שי גבסו, וכדומה.
סדרות אהובות: חברים, באפי, אנג'ל, רוזוול, מכושפות, מופע שנות השבעים, דארמה וגרג, כולם אוהבים את ריימונד, ועוד. סרט אהוב: שר הטבעות
. מקצועות אהובים: ביולוגיה, היסטוריה, ערבית בית הספר שלי: מטורפת עליו, רק בעיה אחת - מחסור חמור מאוד בבנים
.

Esmerallda

New member
אם כבר אז נהיה נחמדים:

מזל: אריה גאה (ובמובן של אגו גבוה, ולא בשום מובן אחר) מקום מגורים: אזור הצפון -אישיות- תכונה שמעצבנת אנשים אחרים: לפעמים אני לא רצינית גם כשרוצים ממני. תכונה חיובית אצלך: כשאני רצינית אני בן אדם שיודע להקשיב ולעזור באמת. הרגע הכי עצוב: כשהודיעו לי שדוד שלי מת יומיים לפני שהוא היה אמור להגיע שוב לארץ. הרגע הכי מאושר: כשטריסטה בחרה בריאן ברווקה. סתם, סתם
... הרגע הכי מאושר? אני לא מתבססת על דברים כאלה, יש לי המוני רגעים קטנים שביחד עושים אותי מאושרת. הרגע הכי מוזר: היו הרבה, בואו לא נתחיל. יציאה מוזרה שיש לך: אין לי יציאות מוזרות, יש לי מצבי רוח מוזרים. 2 תכונות שהיית מאמצת לעצמך: צניעות וסבלנות. -לבוש- מה לובשת כרגע: מכנסי ג'ינס בצבע תכלת בהיר בגזרה נמוכה, גופייה כחולה כהה ופנטאגרם. חנות מועדפת: אני לא חולת קניות מאסיבית, כל חנות שיש בה משהו יפה תתקבל. צבע אהוב בבגדים: אין אחד, אבל רוב הלבוש שלי הוא אדום או שחור או לבן או כחול. גיזרה נמוכה או גבוהה: לא אכפת לי, כל עוד אני יכולה ללכת ולהרגיש בהן נוח. בגדים רחבים או צמודים? צמוד. הפריט האהוב עלייך: אין כזה, אני קונה בגד רק כשאני ממש אוהבת אותו, אז אני אוהבת את כל הבגדים בארון שלי. משהו שבחיים לא תלבשי: משהו שאני לא ארגיש בו 100% נוח. -טלוויזיה- סדרות מציאות- כן או לא: ממש ממש לא. רק אם יש לי התערבות על מי ינצח. אם כן, איזה: ממש ממש לא. סרט אהוב: כרגע? "שיקאגו", אבל זה ישתנה עד סוף פורים- מבטיחה לכם. הסרט הכי עצוב אי פעם: "מלך האריות" הסרט הכי רומנטי בעינייך: אני וקיטש על המסך הגדול לא מסתדרים. סידרה אהובה: אני מעריכה כמה, אבל אין אחת שבמיוחד. סידרה שנואה: כל דבר הנושא את הכותרת "אופרת סבון". הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו: יש הרבה... יותר מדי... שחקן אהוב: רובין וויליאמס והריסון פורד בצעירותו. שחקנית אהובה: אודרי הפבורן בזמנה. שחקן עלוב: בן אפלק (כי עם כל הכבוד, ואין כבוד, לשחק הוא לא יודע). שחקנית עלובה: זאתי שמשחקת את סנדי במת לצעוק. פשוט מיותר. -שירים- השיר הכי עצוב בעינייך: אוי לא, הגענו למוסיקה, הצד החלש שלי. השיר האהוב עלייך: אי אפשר לסכם את אהבת חיי בכל השירים בדיסק של "cats"? השיר הכי מצחיק: I shall never let a woman in my life-רקס הריסון, אבל זה הומור לכאלה שיודעים להעריך ירידות טובות, מה גם שזה לא ממש שיר. השיר הכי רומנטי: אני ושירים מתקתקים גמרנו ממזמן. השיר הכי מעצבן: כל דבר הנושא עליו מותג של אחת מזונות הפופ והמחשב האלה. קליפ אהוב: לא צפיתי בMTV כבר יותר משלוש שנים. אני כבר לא זוכרת איך קליפ אמור להראות. שיר שאת חייבת לרקוד כל פעם שאת שומעת אותו: אני ספונטנית, אני ארקוד כל שיר. -מפורסמים- שחקנית שנראית הכי טוב לדעתך: תסלחו לי אם אני לא אענה על זה. השחקן הכי חתיך: מי שמשחק את אראגורן בשר הטבעות, אבל רק איך שהוא נראה בסרט. ויגו מורטנסן קוראים לו, לא? משהו בסגנון... השחקנית הכי מעצבנת בעינייך: היינו בזה כבר... השחקן הכי מעצבן: גם בזה היינו. הזמרת הכי שווה: עוד לא נבראה אחת. הזמר הכי שווה: עוד לא נברא אחד. הזוג המפורסם הכי לוהט: בראד פיט וג'ניפר אניסטון, לא בגלל שהם לוהטים, בגלל שהם פשוט מתאימים ביחד. הזוג הכי מעצבן: בריטני וג'סטין, לתלות את שניהם. המפורסמת שמתלבשת הכי שווה: אני אשתוק. -בנים- יש חבר? כן כמה חברים היו לך עד עכשיו? בואו לא נתחיל לספור. 5 תכונות שחייבות להיות בו: הוא חייב להיות בנאדם עם בגרות נפשית ומצחיק, השאר לא בוער. 5 תכונות שאסור שיהיה בו: שתלטן, קנאי או לא-נאמן, השאר לא בוער. הדבר הראשון עליו את מסתכלת אצל גבר: 1. עיניים, 2. פנים, 3. גוף, 4. תחת. פגישה עיוורת- כן או לא: לא! נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון: מה זה השאלות האלה?! -הצוענייה.

RainBird

New member
שלי. שם: ארדן, וזהו. גיל: 19 וחצי. מזל: תאומים. מקום מגורים: ווילה נחמדה ליד הכינרת. תכונה שמעצבנת אחרים: שיש לי תמיד תשובה לכול דבר ואני רואה את כל הדעות האחרות. תכונה חיובית: גם אני אוהב לעזור לאנשים. אבל לאו דווקא בדרך שהם צריכים את זה. הרגע הכי עצוב: שאבא שלי ניסה לשלוח אותי למוסד לחולי נפש (ונכשל). הרגע הכי שמח: שלמדתי שיש עוד מכשפים כמוני (בערך רובם לא משתווים לגדולתי) בעולם ../images/Emo8.gif הרגע הכי מוזר: מתי יש לי רגע לא מוזר? תכונה שהייתי מאמץ: שתיקה. אני רכלן כרוני. צריך קבוצת תמיכה דחוף. לבוש: כרגע: שתי טבעות אופל, פאנטכל, חולצה לבנה וטרנינג ירוק דשא. חנות מועדפת:אין. מה שנראה טוב אני לובש. צבע: שחור, וכהים למינהם. יש לי אהבה גם לאדום כהה שמשום מה נראה טוב עלי. אין לי בעיה ללכת גם עם סגול. גיזרה: אין לי שמץ מה זה מה. בגדים רחבים, לא סובל לחנק. הפריט האהוב: חולצה בצבע אפור בהיר מקטיפה. משהו שבחיים לא אלבש: *השוק* ג'ינס. יאכס. טלווזיה: סדרות מציאות: לא. סרט אהוב: מלך האריות, שרי הטבעות, המון מצויירים של דיסני, תלמה ולואיז, עגבניות ירוקות מטוגנות, קסם מעשי. סרט רומנטי: אין לי שמץ. סידרה אהובה: כרגע מכושפות, באפי, אנג'ל, ושאר שטויות. הסרט הכי דפוק: "מלך הערבים". שחקן אהוב: ג'וני דפ. שחקנית אהובה: גו'לייט בינוש, גווינית פאלטרו. שחקן עלוב: כל האלו של סרטי הפעולה. ממש רע. שחקנית גרועה: אין לי שמץ. יש מספיק. שירים: השיר הכי עצוב בעיני: מהסרט של רשימת שינדלר. השיר האהוב עלי: a day without rain של אניה. השיר הכי מצחיק, אין לי שמץ. השיר הכי מעצבן: כרגע, השיר החדש של נינט טייב (כעופרת בפני התיבה?? מה קשור??). שיר שחייבים לרקוד אותו... אין לי שמץ. מפורסמים: שחקנית שנראית טוב: גווינית' כמו שאמרתי קודם. השחקן שנראה טוב: עדיין, למרות גילו המופלג שון קונרי. השחקנית הכי מעצבנת: ניקול קידמן. השחקן הכי מעצבן:ג'ון טרבולטה. מאז "ספרות זולה" הוא רק הדרדר. אל תשאלו אותי על זוגות. אני לא סקסולוג. ביצפר: נגמר תודה לאלה. איזה כיתה, יד. איזה מגמה: אין מגמות. הרחבתי ביולוגיה, ספרות, תאטרון,ואנגלית. מה הממוצע: לא חישבתי. מורה אהובה: המורה למתמטיקה (למרות שינאתי למקצוע) מירב. מורה שבא לי לפוצץ. המורה המסריחה למחשבים: צורה לה. איכס. מקצוע שנוא: מתמטיקה וספורט מתחרים. את הכיתה: תלוי מי ומה. את הבית ספר: אוהב. יתרון בבית הספר שלי: הוא פשוט גן פרחים אחד ענק שיש בו כיתות. בכל כיתה יש שולחנות נפתחים כמו בסרטים הישנים, ומועדון עם טלוויזיה ומביאים לנו עוגות ופירות בהפסקות. הקיצר, מושלם. בדיוק מה שרציתי. חסרונות: שהוא נסגר שנה הבאה ואין יותר. בנות: יש חברה? לא. כמה חברות היו: 2. תכונות חשובות: אינטליגנציה, ניקיון, ביטחון עצמי,ואינטואיציה. תכונות שאסור להיות בה: טיפשות, הזנחה עצמית, וחוסר קורדינציה. הדבר הראשון שאני מסתכל: הידיים. הם מלמדות על האופי. פגישה עיוורת: ממש מממש מממממממממממממש לא. נשיקה צרפתית בדייט הראשון: לא. זהו. ארוך מידי... ארדן.

lilit jam

New member
אני מרגישה כ"כ...

זקנה...!!! טוב, בקצרה חלקית... 1. שם: אוווו... עד כאן... 2. גיל: 22 3. מזל: עקרב 4. מקום מגורים: ראה 1 5. תכונה שמעצבנת אחרים: חמומת מוח 6. תכונה חיובית: נדיבה 7. הרגע הכי עצוב: הגיוס 8. הרגע הכי שמח: השחרור 9. הרגע הכי מוזר: רק אחד...? 10. לבוש: מה שנוח... בעיקר ג'ינס 11. צבע: סגול ושחור 12. משהו שבחיים לא אלבש: חולצת סטרפלס 13. סידרה אהובה: אוז 14.סרט אהוב: "פחד ותיעוב בלאס ווגאס" 15. שחקן אהוב: ג'וני דפ ורוברט דה-נירו 16. השיר הכי עצוב בעיני: כל השירים של "אליס אין צ'יינז" 17. השיר האהוב עלי: ראה 9 18. השיר הכי מצחיק: קאבר של מייק פאטון לשיר "אופס!" של בריטני ספירס 19. השיר הכי מעצבן: ראה 9 ו- 17 20. ביצפר: תזכירו לי...?

Jerald_Admonds

New member
לא ניראה לי שמישהו יקרא את זה בכלל

אבל שיהיה! שם: שי גיל: 19 תאריך לידה: 1.8.84 מזל: אריה טהור וגאה מקום מגורים: ערד. המקום המושלם לילדים, המקום המושלם לזקנים, המקום הלא מושלם לבני נוער! למזלי אני כבר לא אחד
תכונה אצלך שמעצבנת אנשים אחרים: רגוע נורא, גם אדיש. מפריע לאנשים לראות אותי רגוע כל הזמן! תכונה חיובית אצלך: רצון אינסופי להשתפר ולהיות יותר טוב. רצון לעזור, עוד יותר טוב- יכולת לעזור. הרגע הכי עצוב: כשהיינו צריכים לספר לאחותי הקטנה וסבתי על סבי זכרונו לברכה שנפטר. הרגע הכי מאושר: כשקיבלתי את המפתח אל האור. הרגע הכי מוזר: הרבה דברים מוזרים קראו לי, אבל הם לא היו מוזרים. הם היו הכי נכונים שבעולם. יציאה מוזרה שיש לך: "מה מה מה מה מה?" "מייק ווזוובסקי!" 2 תכונות שהיית מאמצת לעצמך: עשייה מתוך מחשבה ולא דחף, חריצות. -לבוש- מה לובשת כרגע? מכנסיים שחורים ביתיים שגדולים עליי בשתי מידות, חולצה נמתחת דקה בצבע אפור. חנות מועדפת: אין, בעיקר זול ויפה. לא סוגד למותגים עם הארנק שלי. צבע אהוב בבגדים: שחור, אפור, כחול, אפור, שחור. גיזרה: ? בגדים רחבים או צמודים? צמודים, רחבים לא איכפת לי. הפריט האהוב עלייך: חולצה תכולה צמודה, עם מכנסיים שחורות פשוטות. הא פריט זה לא רק בגד! חחח אז כל אוסף התכשיטים שלי! כל אחד מתאים לזמן אחר. משהו שבחיים לא תלבשי: חולצת רשת. לפחות לא עד שיהיו לי קוביות בבטן..
-טלוויזיה- סדרות מציאות- כן או לא? ואם כן, איזה? תעשו לי טובה.. סרט אהוב: ביג לובובסקי, מועדון קרב, אינספור סרטי אנימה וכו. הסרט הכי עצוב אי פעם: grave of the fireflies, והיה עוד אחד שגרם לי לבכות לא זוכר את שמו. הסרט הכי רומנטי בעינייך: לא זוכר. סידרה אהובה: סמוראי ג'ק. סידרה שנואה: כל דרי ערוץ ויוה ודומיהם. הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו: מונטי פייטון והגביע הקדוש, תרוץ נוראי להבאת מערכונים מתחיקים בטרוף ביחד. שחקנים אהובים: מילה ג'ננוביץ, מל ברוקס. שירים- שיר הכי עצוב- cats in the cradle השיר הכי מרגש בעינייך: sleeping sun, blue (the ending song of coboy beebop) השיר האהוב עלייך: יש הרבה. השיר הכי מצחיק: שירים של weird al yankovitz השיר הכי רומנטי: eternal flame, close to you השיר הכי מעצבן: מזרחיתתתתתתתתתתתתתתתתתת קליפ אהוב: בעיקר קליפי מעריצים של סדרות אנימה. שיר שאת חייבת לרקוד כל פעם שאת שומעת אותו: טראנסים למינהם, youth gone wild, points of authority, how soon is now. -בית ספר- איזה כיתה? צבא איזה מגמה? נשרתי בי' מה הממוצע? נשרתי בי' מורה אהובה: מורה לאנגלית בב"ס והמורה ללשון באקסטרני. מורה שבא לך לפוצץ: אחד ממורי הספורט לזמנו, לא בגלל הספורט אלא בגילול חינוך קלוקל וחבישת השם מורה ללא הצדקה ממשית לכך. מקצוע שנוא: אין, אוהב ללמוד הכל כל עוד זה לא בב"ס. מקצוע אהוב: ראה ערך- מקצוע שנוא. אוהבת/שונאת את הכיתה? איזו כיתה? אוהבת/שונאת את הבית ספר? תיראו תשמעו תיראו... יתרון בבית הספר שלך: יתרון? הא כן.. הוא מתפורר. חסרון בבית הספר שלך: הוא מתפורר... -בנות- יש חברה? לא, אולי, לא יודע עזבו אותי! כמה חברות היו לך עד עכשיו? רציניות? 2. הכי נפלאות בעולם! תמיד נגמר בטוב? 5 תכונות שחייבות להיות בה: שתהיה עצמה ושאני אותה בגלל מה שהיא. 5 תכונות שאסור שיהיה בה: היא מושלמת איך שהיא, אחרת לא הייתי איתה.. הדבר הראשון עליו אתה מסתכל אצל אישה: תלוי, בדרך כלל פרצוף, אבל אם הרגליים יפות וחשופות... אז מה לעשות העיניים נמשכות לשם. פגישה עיוורת- כן או לא? היו, הצליחו, חיחי נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון- כן או לא? כן! ואפילו יותר.. גרררררררר

למעלה