ToryMaster
New member
שרשור מיצי ../images/Emo108.gif
ואני פוצחת, בשרשור שאלונים, תעתיקו את מה שאני מילאתי, תמחקו את התשובות שלי, ותמלאו את שלכם. שנכיר קצת אחד את השני
שם: ויקי יספיק לכם
גיל: 16 עוד חודשיים תאריך לידה: 18.5 מזל: שור שולט מקום מגורים: חור ליד כרמיאל -אישיות- תכונה אצלך שמעצבנת אנשים אחרים: עצבנית, עצלנית, חסרת טאקט תכונה חיובית אצלך: התחביב הכי גדול שלי זה לעזור לאנשים, אני לא מסוגלת לראות בנאדם פגוע או משהו בלי לקפוץ לעזרתו הרגע הכי עצוב: לא'דעת, יש מצב שביום ראשון האחרון כשדוד הלך הביתה
הרגע הכי מאושר: ביום שישי כשדוד הגיע אלי
הרגע הכי מוזר: לא'דעת, היו הרבה יציאה מוזרה שיש לך: "בעעע" כשזה נאמר בלי קשר 2 תכונות שהיית מאמצת לעצמך: טאקט, סבלנות -לבוש- מה לובשת כרגע? כרגע? שאריות מהתחפושת שלי: מיקרו מיני שחורה וגופיית לייקרה שחורה. חנות מועדפת: קסטרו, רנואר, לורה אשלי, דונה קארן, חנויות פשפשים למיניהן צבע אהוב בבגדים: אין צבע מועדף, אבל שחור נראה עלי טוב גיזרה נמוכה או גבוה? נמוכה
בגדים רחבים או צמודים? צמודים, כמה שיותר צמוד יותר טוב הפריט האהוב עלייך: אמממם, שמלת מיקרו מיני מג'ינס, סופר צמודה. ושמלה שחורה עם פרחים לבנים, סגירה יפנית מקדימה, גב חשוף, עד הברכיים משהו שבחיים לא תלבשי: לא'דעת -טלוויזיה- סדרות מציאות- כן או לא? ואם כן, איזה? לא סרט אהוב: אין ל ישמץ של מושג, אני אוהבת הרבה סרטים הסרט הכי עצוב אי פעם: "סיפור אהבה בלתי נשכח", "במבי", "מלך האריות" הסרט הכי רומנטי בעינייך: "סיפור אהבה בלתי נשכח" סידרה אהובה: רוזוול, מכושפות, סברינה, מלאך שחור, ג'אג, פרופיילר סידרה שנואה: לא'דעת הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו: לא'דעת שחקן אהוב: הית' לדג'ר
שחקנית אהובה: רנה זלווגר
שחקן עלוב: טום הנקס שחקנית עלובה: ניקול קידמן -שירים- השיר הכי עצוב בעינייך: לא יודעת, יש המוני המונים השיר האהוב עלייך: שאלה עוד יורת קשה מהקודמת
השיר הכי מצחיק: Don't Worry, Be Happy - Bob Marley השיר הכי רומנטי: וואי, אין לי שמץ, אחד השירים של דארן הייז או סאבאג' גארדן השיר הכי מעצבן: שיר הקטשופ או הצ'יקי סונג קליפ אהוב: אממממם... שיר שאת חייבת לרקוד כל פעם שאת שומעת אותו: כל שיר קצבי -מפורסמים- שחקנית שנראית הכי טוב לדעתך: אוך, קת'רין זיטה ג'ונס השחקן הכי שווה: הית' לדג'ר
השחקנית הכי מעצבנת בעינייך: ניקול קידמן השחקן הכי מעצבן: טום הנקס הזמרת הכי שווה: מנדי מור הזמר הכי שווה: דארן הייז הזוג המפורסם הכי לוהט: בריטני וג'סטין לשעבר הזוג הכי מעצבן: ג'יי לו ובן אפלק המפורסמת שמתלבשת הכי שווה: לא'דעת, אני נראית לכם כמו דורין אטיאס? -בית ספר- איזה כיתה? י' איזה מגמה? אין אצלנו מגמות, אני לומדת באקסטרני מיוחד מה הממוצע? אין לנו כמעט מבחנים... מורה אהובה: המורה שלי לספרות ופסיכולוגיה - אידית מורה שבא לך לפוצץ: אין כאלו, אוהבת את כולן מקצוע שנוא: מתמטיקה (
), בגלל זה אני גם לא לומדת את זה מקצוע אהוב: פסיכו' אוהבת/שונאת את הכיתה? תלוי את מי.. אוהבת/שונאת את הבית ספר? אוהבת אותו, חולה עליו, הציל לי את החיים יתרון בבית הספר שלך: הוא קטן, אישי, חם, אוהב חסרון בבית הספר שלך: אין, זה הביצפר המושלם -בנים- יש חבר? כן
כמה חברים היו לך עד עכשיו? אחד, הנוכחי 5 תכונות שחייבות להיות בו: אין כזה דבר, אני אוהבת אותו כמו שהוא, בלי לנסות לשנות 5 תכונות שאסור שיהיה בו:אין כזה דבר, אני אוהבת אותו כמו שהוא, בלי לנסות לשנות הדבר הראשון עליו את מסתכלת אצל גבר: עיניים בדרך כלל, שיער, מבנה גוף פגישה עיוורת- כן או לא? לא! מניסיון - לא! נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון- כן או לא? תלוי כמה מכירים קודם, כמה מתחברים
ואני פוצחת, בשרשור שאלונים, תעתיקו את מה שאני מילאתי, תמחקו את התשובות שלי, ותמלאו את שלכם. שנכיר קצת אחד את השני