8.9 מסיבת חילוף געע"ח 7 > געע"ח 8 10.9 מסיבת חילוף גרעין עודד 2004/5 > גרעין עודד 2005/6 שתי המסיבות בבריכת יכון (ליד גן יאשיה) בעמק חפר!!! עמק חפר מעצמההההההההההה
אני פשוט לא מפסיקה לבכות.... כל דבר קטן מזכיר לי אותה ואני מתחילה לבכות שוב.... הכי כואב לי שעכשיו התברר לי שהמצב שלה גם לא משהו... אחרי שאתמול היא היתה הכי שמחה וקופצנית בעולם, בלילה היא קדחה מחום וסבלה... עכשיו היא בבית במצב לא נעים במיוחד.... כמה שבא לי עכשיו לסוע לחבק אותה....
עכשיו בעזרת המוח תחשבי על דרך שהיא לא תעזוב את הישוב.... תמיד עובד.. מנסיון גם ככה הצבא לא ממש רוצה לגייס אותם, סתם תמהוניים שיצאו לשנת שירות מטופשת ולא מועילה.. מי צריך את זה? יהיה בסדר.. D:
אני לא מחרימה.... נחשי איך קוראים לגרעינרית החדשה שלי?................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................מיכל....חחחח
היה לי לפני משהו כמו חצי שעה על האש פרידה מהגרעינר שלי ( לידעתכם ע.ס. התותח מאשכול!!!!) ואמסיבת חילוף ביום רביעי בעזרת השם אני גם יהיה שם אם ההורים לא יעשו בעיות ( מי שגר רחוק נדפק חברייס) בחוף דוגית בכינרת והגרעינרת החדשה שלי היא מהממת מכל הבחינות והכי חמודה בארץ אז כולכם נדפקתם חחח סתם !!!! יאללה דברו חבריי ! דרך אגב אני הכי בעולם אתגעגע לגרעינר שלי זה הדבר הכי טוב בערך שהיה לי השנה !!