שרשור מיוחד לג"ע!!!

גרעין עודד 2005-2006

מקווה שחלקכם עוד תספיקו לראות- תמונות מההכוונטציה... שיהיה לכולם בהצלחה בחפיפה השנייה.. נתראה במסיבת חילוף.
בר געע"י 9 (שליטה)

פנטילון

New member
בצער רב וביגון קודר

אנו מודיעים בזאת על עזיבתה בטרם עת של הגרעינרית היקרה והאהובה שלנו איך נפלו גיבורים?! טקס הפרידה יתקיים בשבוע הבא מתישהו וכולנו נבכה!!! אבל לא נורא במקום זה קיבלנו גרעינר תימני חתיך:)

דורד

New member
שיבוצי גרעין עודד 2005-2006

והרי לפניכם השיבוצים הסופיים!!! בינתיים פה... מתישהו אני מקווה שיעלו גם לאתר התנועה!! אם אמיר או עדי יתחילו להזיז ת'תחת... או לתת גם לי גישה לנהל בעמוד הראשי...
מצורף קובץ שניתן לצפייה ב- EXCEL... זה מסודר ברשימה כזו... תבחרו שם פרטי/שם משפחה/מועצת אם/גרעין... ותקבלו תוצאות!! נ.ב. למי שיש מושג מה השם משפחה של שמרית (גרעינרית בגעמ"א 4... מעמק יזרעאל במקור) נא להודיע לי!

spraizler

New member
לכל מי שתהה..

מוא"ז עמק יזרעאל לא תוציא אוטובוס לניצן וכדומה מהסיבה הפשוטה שהם לא צריכים. ביררו ולא צריכים ולכן זה התבטל

אופיר ס

New member
אוף.... אני שבורה...

זהו... הגיעה הפרידה הגדולה מהגרעין.. הפרידה שכל כך פחדתי ממנה... היא הגיעה... השנה מאוד מאוד נקשרתי לגרעינרית שלי... היא מאוד השפיעה עלי... ואני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת אותה!!! אתם לא מתארים לכם עד כמה... וזהו... היום היה הביקור האחרון שלה במושב... אני עוד יראה אותה אבל היום רשמית התחלתי להרגיש ממש ממש את הפרידה... אני יודעת שבעקרון אנחנו לא נפרדות... אנחנו נפגש עוד הרבה... היא בעצמה אמרה לי... אבל בכל זאת אני הכי עצובה שבעולם.... הדמעות לא מפסיקות לזרום והגרון שלי חנוק... כיאילו תקוע איזה כדור בתוכו.... בגלל שהשנה הייתי טרומפית היא ה"גרעינרית הראשונה" שלי... כיאילו הכרתי ת'גרעינרים הקודמים... אבל בתור חברים של אחותי... לא יותר מזה... אני לא יודעת איך להתמודד עם הפרידה הזאת... בחיים עוד לא עברתי את זה... הבטחתי לעצמי שהשנה אני לא יתחבר לגרעינרית שלי בצורה כזאת... אני לא רוצה לחוות את מה שאני חווה עכשיו שוב.... אוף... התנועה הזאת נתנה/ נותנת לי כל כך הרבה... אבל עכשיו היא לוקחת את הדבר הכי חשוב שהיא נתנה לי השנה בחזרה... זה שובר אותי לרסיסים!!!

spraizler

New member
והגרעינר/ית הוא / היא......

בר זהרין! הגרעינרית החדשה של הסוללים. בפנאן אני אומר

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo4.gif../images/Emo24.gifככה זה גרעינרים..

עד שמתרגלים אליהם וממש נקשרים אליהם הם הולכים.. פרידות זה חלק מהחיים. את תפגשי אותה שוב.. כמו שאמרת בעצמך. ויבוא/תבוא גרעינר/ית חדש/ה ויכול להיות שממש תאהבי גם אותו/ה.. אל תפחדי לאהוב
למרות שצריך להפרד.. לבכות זה משחרר.. מותר לך.
תרגישי טוב

כחילה

New member
וואו איזה כיף לך

היא כזאת חמודה, היא מהמועצה שלי, והיא למדה איתי באותו בית ספר, היא תהיה כזאת אחלה גרעינרית, אני אומר לך, יש לך סיבה טובה לשמוח

אופיר ס

New member
רמת הגולן...

ב-7.9 יש מסיבת סיום גער"ה 19.... וב-8.9 יש סמינר פתיחת שנה... גער"ה 20...

למעלה