שרשור מיוחד לג"ע!!!

בר בהצלחה !

שתהיה לך את השנה הכי מדהימה ! תראי להם מה זה מעלה יוסף ! את באמת בחורה מדהימה ומוכשרת ואני בטוח שתהיה לך שנה מוצלחת וכייפית ! נ.ב מזל"ט על הזכייה במקום השלישי בתחרות !

אני יודעת כי

עבדנו יחד להכנות לועידה.. ואני זוכרת שהייתה לה תחרות ביום שרצינו לקבוע פגישה אומשו היה עם זה...

שרשור מיוחד לג"ע!!!

כל מה שקשור לגרעינרים
לכאן! מתי מסיבות החילוף רשימת שיבוצים וכל מה שבא לכם
שרשרו!:]

tal352

New member
בניה אימפריה

חבר'ה זה אור אבידור גרעינר בברנר-רמלה (יריות!!) ואני גרעינר ראשון במושב בניה!! המושב מס' 1 במועצה אזורית ברנר!! וכל מילה מיותרת על המועצה עצמה!

בהצלחה../images/Emo24.gif

בטח יצא לנו להפגש... אני מגן רוה וגן רוה-ברנר משתפים פעולה לעיתים
שנה טובה שתהיה לך:]

krumer18

New member
סליחה צריך לתקן פה כמה דברים..

בניה לא הכי טובים... ברנר ברור... אבל.. גבתון הרבה יותר טובים..
וסוף סוף יש לנו גרעינרית!!! פעם ראשונה שהתנועה מתיחסת אלינו!! חח אחרי שנים.. סוף סוף אנחנו חלק פעיל בתנועה..

UJFYE

New member
GUESS HOW?!?!

hey garinerim?!?! hows the year going? if you didnt guess yet its yuval weizman im writing from westport connetict usa how is it to be in gariin oded? who were whos who?! and if anyone know how to reach the gaama (garin oded mate asher) it will be wonderfull i have a feculty meeting in the conservativ synagoug soon so ill better go and get ready its a 40 min driving ttys email me at [email protected] as you see i cant write in hebrow so i bant red it tow unless its in the web so write in english thenx

למעלה