שרשור מחירים

SimsY

New member
ואיך קנית את החנות בכסף אמיתי ?

אני מתכוון איך שלמת להם ? זה לא כאילו אפשר ללכת אליהם לסניף ולתת להם כסף.

כמו שכולם קונים דברים במייפל

משלמים באינטרנט לפייפאל ומשם ממירים את זה לכסף שאפשר להשתמש בו במשחק. יש בצד ימין למטה במשחק כפתור שכתוב עליו cash shop, זה כל הדברים שאפשר לקנות בכסף אמיתי.

SimsY

New member
יש לך כרטיס אשראי

שאת יכולה להשתמש בפייפאל ? או שאת משתמשת בזה של ההורים? וחוץ מזה את לא פוחדת לשים את הפרטים של הכרטיס אשראי באינטרנט? המסחר האלקטרוני עדיין לא כזה בטוח .... עוד משהו שרציתי לשאול הוא - לכמה זמן נותנים לך את החנות ?

אני בת 23, אני לא מבקשת כבר הרבה מההורים.

ופייפאל די בטוח. החנות ל 3 חודשים, יש גם חנות של שבוע אבל זה סתם מעפן.

דרך האתר של נקסון

ב charge account יש קישור עם פרטים למלא בפייפאל. אז אתה ממלא את הפרטים שמבקשים.. רוב הישראלים חסומים בנקסון,

miss_t

New member
לא הבנתי מה שאלת

זה ככה תמיד- במכירה בחנות או זה ככה תמיד- אצל "לה קרמריה" ושזו שיטת המכירה שלה (אם את זה את שואלת- תצטרכי לשאול אותה) בכל מקרה- בחנות אין אופציה להוריד או לשנות מחיר- החנות פתוחה בדר"כ והאדם שבה הוא לא נמצא. יצא לי לדבר עם מישהו והוא היה בחנות- ביקשתי ממנו הנחה, והוא הסכים- אבל- הוא היה צריך לפתוח את חנותו מחדש... המחיר נקבע ע"י בעל החנות... ולא ניתן לשינוי אלא אם כן בעל החנות מחליט לפתוח מחדש את החנות.

לבנדר א

New member
maple staff

או, תגידו בבקשה שזה שווה הרבה. ): זה הדבר היחידי שקיבלתי אחרי שעות על גבי שעות מול הג'לים הכחולים האלה! טוב, זה ואיזה עשרה כובעים לרמה 10, אבל בעיקר זה. P:

SimsY

New member
אם מתחשק לך

אני יכול למכור לך מייפל סורד או מייפל קרוסבואו שאני ממש לא צריך.

galfi

New member
כמה שווה zeco?

(נדמה לי שככה קוראים לזה, זה הנשק לרמה 40)

למעלה