שרשור מחירים

XshironetX

New member
מה?../images/Emo12.gif

כמה זה שווה? יותר ממיליון נכון?

flint15

New member
זה לא שווה הרבה אני אתן עליו 200K

סתאאאאאאאאאאאאאאאאאם זה שווה בין 7 ל-15 מיליון תלוי איפה

XshironetX

New member
חח../images/Emo13.gif

אמ. בסקאניה ו. אחרי הevent זה יעלה יותר, נכון? ואם יש קונה נדיב בסקאניה, אני מוכרת את זה

אני מכרתי ב 13 מיל בברואה

אבל מכרתי בחנות (בלי אופציה למיקוח) והיה לי מיקום ממש טוב, מי שקנה את זה רצה את המיקום. בברואה זה שווה בערך 6 מיל.

miss_t

New member
יש לה חנות של NX והיא שמה מחיר

מי שקונה קונה- אין מיקוח על המחיר כך שזה המחיר take it or leave it

לבנדר א

New member
שזה ממש לא מומלץ

להתמקח זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת לעשות. זה חידד לי את מיומנות המסחר להדהים, והכרתי ככה אנשים ממש חמודים. שלא לדבר על התענוג של עסקה טובה, ואז צפייה בלוחם מאושר מודד את המטריה החדשה שלו. אחחח.

miss_t

New member
אני חולקת על דעתך

לדעתי זה כן מומלץ נכון, המיקוח במשחק באמת מהנה, ואפילו העסקים הקניות והמכירות הם חלק גדול מהמשחק, אבל- כאשר יש לך חנות- אפשר לבחור כל מחיר ולשים אותו, כמובן שאם חפץ הוא שווה- הוא ייקנה. ויש אנשים שמעדיפים לשלם קצת יותר כדי למצוא משהו שהם מחפשים. לא תמיד יש מכירה של חפצים בfree market- אז הזמינות של החפץ המחופש ע"י הקונה גורמת למחיר לעלות. בכל מקרה- לכל אחד מהצדדים יש את החסרונות והיתרונות שלו. תמיד אפשר ללמוד להתמקח ולמכור ולקנות, אבל כשיש לך מלא חפצים וחוסר בזמן- או שפשוט אתה לא רוצה להתמקח על מחיר שנראה ~לך~ מתאים (ולקונה לא), אז חנות עדיפה.

אני עדיין מתמקחת

מתמקחת ב free market, קונה דברים טובים בזול ומוכרת בחנות ביותר יקר. לפעמים יש מציאות
ביזנס ביזנס. יש לי מעל 140 מיל. לא היה לי אפילו חצי בלי החנות.

SimsY

New member
ואגב איזה עולם את ?

אם את בבלוקן - אפשר להציע Maple Crossbow החנויות מוכרות אותה במשהו עד 10 מיל, אני מוכן להפטר ממנה ב-3.

למעלה