שרשור מחירים

ווינגז

New member
שרשור מחירים../images/Emo130.gif

"כמה זה יעלה לי?", "בכמה אפשר למכור את זה?" ושאר נספחים.

morosh1234

New member
הרבה../images/Emo9.gif

אני נותנת לך השערה.. אל תסתמכי על זה אבל משהו כמו 1mil-3mil ?

miss_t

New member
בBERA

שווה משהו כמו 1.3MIL איזה שרת את? זה מאוד משנה בין שרת לשרת. הסקרול הזה בדרך כלל זה סקרול שקונים מאנשים שלא יודעים מחירים, ואז מוכרים אותו ביותר. דרך נחמדה להתעשרות! (מומלץ לחסרי מצפון)

Giallorossi

New member
הרבה מאוד!

בסביבות 2-5-3 בסקניה... אז בווינדיאה זה משהו כמו 3-3.5 אולי, תשאלי עוד אנשים.

miss_t

New member
Scroll for Spear for ATK 60%

Scroll for Spear for ATK 60% בוינדה שווה 2MIL ואפשר למכור עד 3.5MIL בהצלחה עם המיליונים!

miss_t

New member
מאור. מצחיק לשאול על חפצי לבוש

לכל פריט לבוש יש סטאטים שהוא נותן (למשל m.def, m.atk) אם הבגד שלך נותן הגנה נמוכה הוא לא שווה. הרי החפצים נופלים ממפלצות ואנשים מוכרים אותם (לפעמים הם עם נתונים מעל או מתחת לממוצע) אם קנית את החפצים מהחנות- הרי שהם ממוצעים והם בסדר. בשביל לבדוק את זה עומדים על החפץ וכתוב לך מה הוא נותן לך.

morosh1234

New member
אני נואשת לוואנד הזה.

אני לא מוצאת אנשים שמוכרים אותו!

miss_t

New member
Circle-Winded Staff

נופל מ Krip, Leatty, Jr. Pepe, Lorang, Wild Boar תנסי את מזלך או שתצעקי בFM ערוץ 1 שאת קונה....

morosh1234

New member
החיות קשות מידי בשבילי..

ובFree Market נראה שאין הצעות.
וול, אני אמשיך לנסות את מזלי בWild Boar, זו החיה היחידה שקרובה אליי ואיכשהו אני מצליחה להרוג אותה בשתיים-שלוש מכות ם_ם;;

miss_t

New member
מחירים בבלוקאן

Scroll for Overall for DEX 10% שווה 1.3mil (אפשר למכור עד 1.5) Scroll for Helmet for DEF 10% 100K (אפשר עד 150K) Scroll for Bottom for DEF 10% 100K(עד 150K) מבוסס על בדיקת מחירים בבאסיל - http://www.basilmarket.com בהצלחה במכירות

למעלה