שרשור מחירים- 28.7

moxer

New member
אבל הרווח 0 אחרי שמורידים גם את ההוצאות הקבוע

לא?

moxer

New member
עוד משהוא אם יש לך כח להסתכל ב- 145/10 התשובה

שיוצאת לי היא 4.5 מה יצא לך? ו- 115/5 למה כשעושים א הגמישות אז יוצא להם ש- pll=pkk?

sludger

New member
שתי שאלות קטנות וחשובות..

שאלה ראשונה : כאשר רשום לי ( X=min( a^2 , b האם היא הומוגנית ואם לא האם היא הומוטטית ? (מישהו יכול לרשום את הפיתוח של ההומוטטי) שאלה שנייה: תשס"ו א/ב שאלה 7 מדוע X=0.5 זאת התשובה. הרי K-=0 והרי רשום בשאלה תפוקה מינימלית של שני גורמי יצור ולא אחד ? תודה לעונים

sludger

New member
מישהו.. ושאלה תאורטית...

מדוע יש הבדל בין הרווח ב-SMC ל-LMC. מדוע לפי הגרפים הרווח ב-LMC גדול יותר מ-SMC.(בגרפים הקלאסים) תודה לעונים- ומה הכוונה שאומרים רווח אמיתי ? (בהקשר לשאלה הזאת)

vakninadi

New member
278/7

התשובה אמורה להיות כל ייצור שגדול מ0.5 נראה לי. מישהו חושב אחרת?

vakninadi

New member
שאלה

כשיש טווח קצר וטווח ארוך תמיד השוליים שלהם יהיו שווים? לא הLTC והSTC?

abbacca

New member
דפים שחסרים בחוברת המבחנים

כמובן שהועלה בעבר. מקרא ע"פ חוברת תשס"ח 24- עמ 24 29- עמ 29 38- עמ 37 114-115: עמ 113 130-131: עמ 127 142- 143: עמ 137 בהצלחה לכולם!

vakninadi

New member
130/3

מישהו יכול להסביר מה הכוונה? על איזה גמישות מדובר?

moxer

New member
עמ' 100/9 האם התשובה שלהם נכונה?

איך עושיםmc משותף לשניהם מחברים פשוט בין ה- mc? ולמה ב- 111/5 יוצא ש- pll=pkk?

בשביל MC משותף

צריך להפוך את פונקצית MC לכך שX יהיה בצד שמאל וכל השאר בצד ימין, ורק אחרי שזה ככה לכל סוג פונקציה - לחבר. אחרי החיבור הזה להחזיר חזרה את MC שמאלה (לבודד אותו חזרה). כך גם בביקוש מצרפי או MR מצרפי.

vakninadi

New member
אז מה הקשר לתשובה שרשומה שם?

לפי הדרך של כהנא יצא לי שייצרו 46.78 במחיר 53.2 במאפיה ו96.78 במחיר 103.2 בקונדטוריה יצא לעוד מישהו ככה?

vakninadi

New member
סליחה, הבנתיאת הטעות

מכיוון שהmc נפרדים אפשר לעשות את הדיון בנפרד, אז ייצרו רק בקונדטוריה במחיר 109 סבבה, אבל למה 45.5? אמור להיות 91 לא?

למעלה