מממ אני החלפתי עם ליז בתמורה למשהו אחר...
J Just Angel New member 6/10/05 #45 ../images/Emo6.gif תודה אבל שמחתי להתפטר ממנו אז הוא אצל רונה עכשיו ^ ^
פ פונצית גירל האמיתית New member 4/10/05 #10 אין לי אמיתיים. ../images/Emo7.gif הנה שני הדמויי שלי: שניהם מרנואר. וקניתי לפני יומיים סטרפלס שחור שאולי אני אבצע עליו את הרעיון הזה של הסיכות ביטחון + סרטים ציבעוניים. :]
אין לי אמיתיים. ../images/Emo7.gif הנה שני הדמויי שלי: שניהם מרנואר. וקניתי לפני יומיים סטרפלס שחור שאולי אני אבצע עליו את הרעיון הזה של הסיכות ביטחון + סרטים ציבעוניים. :]
J Jillian New member 4/10/05 #11 גם לי אין כי= או שזה גדול עלי (ציצים, ציצים) או שזה עולה יותר מידי... גררר ארורים
פ פונצית גירל האמיתית New member 4/10/05 #13 חחחחח כנ"ל! היה אחד חמוד בדלתא אבל הוא היה ענק עלי בציצים. כל האלה שנועדו לכאלה מוגבלות חזיתית ( ) היו חצי שקופים, וזה יותר הלבשה תחתונה ממחוך ללבישה בפומבי בלי להרגיש לא נוח. :/ ואין לי 400 שקל בשביל וולווט/דנה.
חחחחח כנ"ל! היה אחד חמוד בדלתא אבל הוא היה ענק עלי בציצים. כל האלה שנועדו לכאלה מוגבלות חזיתית ( ) היו חצי שקופים, וזה יותר הלבשה תחתונה ממחוך ללבישה בפומבי בלי להרגיש לא נוח. :/ ואין לי 400 שקל בשביל וולווט/דנה.
פ פונצית גירל האמיתית New member 4/10/05 #18 ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif
O One Falling Star New member 4/10/05 #23 תודה רבה, אז אני מניחה שאם אהבתן אני אלך על המראה הזה בהזדמנות והמחוך הוא מרנואר.. עלה במקור 250 אבל הם עשו הנחות אז קניתי אותו ב150
תודה רבה, אז אני מניחה שאם אהבתן אני אלך על המראה הזה בהזדמנות והמחוך הוא מרנואר.. עלה במקור 250 אבל הם עשו הנחות אז קניתי אותו ב150
K Kavey New member 5/10/05 #30 מחוך יפייפה ועוד הרבה יותר כשהוא על החולצה זה ממש יפה... חוצמזה שיש לך גוף פצצה
O One Falling Star New member 6/10/05 #41 טנקיו.. בהתחלה זה היה נראהלי קצת מוזר בתמונות, כי כאילו הוא נראה לי יושב מוזר ואני לא מרגישה הכי רזה למרות שאני גם לא שמנה חח אבל חברה שלי עושה לי שזה בסדרוזה אמור להדגיש את ה"חיטובים הנשיים" חח
טנקיו.. בהתחלה זה היה נראהלי קצת מוזר בתמונות, כי כאילו הוא נראה לי יושב מוזר ואני לא מרגישה הכי רזה למרות שאני גם לא שמנה חח אבל חברה שלי עושה לי שזה בסדרוזה אמור להדגיש את ה"חיטובים הנשיים" חח