שרשור מורלים!

סלול

New member
שרשור מורלים!

יכול להיות שכבר עשו כי אני חדש פה אבל אם לא אז אני מכריז בזאת על שירשור המורלים הענק! כל אחד רושם את המורלים של השבט שלו וככה כולם לומדים מורלים של אחרים... אני אתחיל: אין סביונים אין פיגועים שבט סביון הם מוסלים לא מייצגים את ישראל אילן זילכה מחבל! או או או או (טו טוו טו טו.. טו טו טו טו..) או או או או (טו טוו טו טו.. טו טו טו טו..) -------------- אווו שואה להנהגה... אני שונא סביון, אני שונא ירקון, אני צר"ג בדם... X 4 ------------- שונא צר"ג הוא בן זונה אני כחול אדום בנשמה עושים פה את הבלאגן אנחנו שבט ר-מ-ת ג-ן או או או או... או או או או... ------------ כל ההנהגה - בת זונה X5 ------------ אני מחרבן - מה אתה מחרבן? אני מחרבן מחרבן על רמת חן רמה רמה רמת חן, מחרבן על רמת חן אני מזיין - מה אתה מזיין? אמח מזיין מזיין את רמת חן רמה רמה רמת חן, מזיין על רמת חן ---------- צר"ג עולה... צר"ג עולה... צר"ג הוא מעולה! (כמה מקורי ומיוחד) ---------- הסטן כחול אדום, הסטן כחול אדם, הסטן כחול אדום, והסטן כחול אדום! ---------- מי שלא קופץ ירקון X4 ---------- עכשיו זה הסבר לעוד מורל שאני הכי אוהב: אצלנו בהנהגה אנחנו וראש העין ממש אוהבים אחד את השני, אז אני עושים ביחד מורל של סופרים אחד מול השני 10..9..8.. עד אפס ואז נגיד רמת גן צועקים :"ראש העין אמפריה" וראש העין צועקים: "רמת גן אמפריה" ןככה אנחנו מזיינים את כל ההנהגה, כל כולם בשוק, איך השטלתנו על כל המקום! ---------- חבר'ה, עכשיו תורכם לכתוב ואם מישהו לא מבין מקצב של משהו אני יכול לנסות להעביר למרות שזה די קשה בכתב...

kranves

New member
מורלים

שונא צר"ח הוא בן זונה אני שחור צהוב בנשמה גבעתיים מה קרה? כולה פעם ר-א-ש-ו-נה! אוווווווווווווו אני שונא צר"ג אני שונא ירקון אני שונא את און אני מקום ראשון. -------------------------------------------- אני מזיין- מה אתה מזיין? אני מזיין-מה אתה מזיין? אני מזיין- מזיין ברמת חן -------------------------- תנו לי ח'-ח' תנו לי נ'-נ' ומה קיבלתם?- חן חן רמת חן יותר טובים מאחותכם -------------------------------------- הגהנום צהוב שחור! הגהנום צהוב שחור! --------------------------------- ואיך הולך המורל של גבעתיים? אני שרמוטה, את שרמוטה, כולנו שרמוטות! ------------------------------ גבעתיים גבעתיים, זילקה זילקה, צ'ארלי צ'ארלי ואואאוא!(כאילו צוחקים על גבעתיים שהם בכו לזילקה שהם לא מקבלים צ'ארלי) ----------------------------------------- כל העולם כולו שונא את רמת חן, שונא את רמת חן, שונא את רמת חן כל העולם כולו, שונא את רמת חן ורק אני אוהב!!!

more candy

New member
תגידו, אתם בסדר?

זה מה שאתם מחנכים את החניכים שלכם? למילים כאלה? אין פלא שאח"כ יש אלימוןת בהנהגה שכל שבט מלמד את השבט שלו לשנוא את כל השבטים האחרים. תפסיקו כבר לשיר מורל אחד נגד השני, זה מכער אתכן ומכער את התנועה

לא קשור לצופים אבל אני חייב!!!

המזרחיים משוגעים מטדי לא יוצאים חיים ברוך הבא לגהנום ומיש שלא קופץ אדום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kranves

New member
ואני לא מבין משו, "לא מייצגים את יש

ראל"? מה הקשר??

shira g

New member
ויש גם...

יש לנו מורל שהשבט שלנו המציא: לפי השיר פרחים בקנה (הפזמון): השמש סגולה אנחנו עוד נוכיח הירח גם הוא כמובן סגול עובדים וכופתים וקורעים את התחת בשבט אפיק חיילים בסגול! (כו-לם יודעים שההנהגה סגולה, הנהגה סגולה, הנהגה סגולה)

סלול יקר...

אין לי בעיה עם המורלים שלך - סבבה, תהיה צר"ג בדם, תעשה את הבלאגן כי אתה מרמת גן, ותגיד שסביון חאראים לפיגועים (שגם זה, אגב, גורם לי לתהות אם אתה במאת חושב ככה) אבל יש כזה חוק בפורום (שכנראה צריך להבהיר ואתו שוב) שלא עושים מורל נגד שבטים אחרים. אי לכך ובהתאם לזאת - המורל של אני מחרבן את רמת חן ממש לא במקום.

kranves

New member
נו באמת שירה....מה איכפת לך?

אם בי זה לא פוגע למה שזה יפגע בך?? כאילו שאנחנו לא מקללים שבטים אחרים...

סורי, אבל אני לא מקללת שבטים../images/Emo26.gif

אחרים בפורום, כי אני יודעת שזה מעצבן, וזה לא תורם לאווירה כאן (יוו היום אני כל כך סמכותית
בחיים לא יצא לי לדבר כל כך הרבה מילים מפגרות כמו לתרום לאווירה הכללית ביום אחד... עמכם הסליחה) ולפחות בי זה פגע, וזה מכעיס, ושוב - למורל שיורד על שבט אחר(בטח כשהוא מקלל אותו, זילכה לא אמר להם שאסור להגיד מילים לא יפות ולא נאותות שלא הולמות את ההנהגה
איפה אתה זילכה
אתה לא משהו משהו
) לפחות זו דעתי, אין מקום בפורום, בטח לא תחת כותרת - שירשור מורלים ענק. בכל מקרה, סורי אם יצאתי כל כך וכעסת, אבל זה מעצבן. מוזמנים לשרשר תגובות.

shira g

New member
לשבט שלי...

לשבט שלי יש מן הסכם של כבוד שלא עושים בשום אופן מורל שלילי כי כל עוד יש לנו דברים טובים להגיד על השבט שלנו אין לנו שום אינטרס להגיד משו רע על אחרים אבל השבטים האחרים קצת שונאים אותנו בגלל זה- אומרים שרנחנו יפי נפש וכאלה, אבל שטויות, חפיף

פרה גאה

New member
ככה זה צריך להיות...

גם אצלנו זה ככה (בד"כ) חוץ מבגדודי ד,ה שהמדריכי חוץ שלהם לימדו אותם כל מיני מורלים מגעילים ששנה הבאה כשאנחנו(שכבת ט כלומר שנהיה בי') נדריך את השכבות האלה אנחנו נשנה את זה

SofyTofy

New member
את מהנהגת חיפה..../images/Emo103.gif

שולטת
שבט לטם הנהגת חיפה שולט
אה ו.. אני חדשה..

נכון מזה?!

זה באמת לא בסדר. אבל גם לנו יש כאלה..מה לעשות.. נגיד שלום לאריאל שלום להיובל שלום להנהגה ההנהגה הבתזונה כל ההנהגה על הזין שבט מצדההההה וכך הלאה בערך...משהו כזה.......נגיד

RoNcHa PoNcHa

New member
כנס לפה......

ירקון עשו חשבון נפש!!!!! טחחחחח הנה כמה דוגמאות: (לפי הפיזמון של היום, היום הזה ממש): אני ירוק שחור בנשמה ויאלה ירקון אהבה אהבה אהבה אהבהההה... --------------------- מי שלאאאאא קופץ יושב... מי שלא קופץ יושב... ---------------------- אוווווווווו נשבעתי לאהובבבב את הירקון תמיד! שנשן הוא ידיד!!! תן להיות ירקון.. ביי-ליס בדעלק! ---------------------------- מחכייייים לגניייים עם ממתקים ופיסטוקים.. ארז [גיטניום- לא הבנתי את המילה] יעזור!!! אני חולה ירוק שחור!!! -------------------------------- אוווו תודה לרמת חן... או חובב סביון, אני חובב את און תן להיות ירקוווןןן ביי-ליס בדעלק!! --------------------------------- ואני לא זוכרת עוד שירים ששכתבנו חחחחחחחחחח

RoNcHa PoNcHa

New member
אין על מה...

אתם לא הייתם במחזור שלנו- אקיצר אחרי כל הבלאגן שהיה במפקד אז אילן זילכה עבר בכל השבטים- והשבית אותנו- אמר שאין מורל אין מוזיקה ואין שמח אחרי לילה שכזה- הוא אמר שיש זמן להיות עצובים, ויש זמן לעשות שמח אבל יש זמן לעשות חשבון נפש- ואחרי מה שעשינו במפקד- צריך לעשות חשבון נפש- ואז גם התחילו להטיף לנו על המורלים שלנו.. שאנחנו לא צריכים לייחל לאף שבט שימות או שלא אומרים על שבטים אחרים שאנחנו שונאים אותם...אז עשינו חשבון נפש... וזה התוצאה...כמובן שהשירים האלה ל-א הולכים לתפוס!

Trranger

New member
עוד

או נו או כלום (עושים את זה בערך 10 פעמים ובכל פעם מגבירים את המהירות והחוזק) שבט און מעצמה דודי דודי נשמה אנחנו לא מפחדים אנחנו לא נפסיק לשיר אואואואו אוואאואוא אוווו ההנהגה בשוק ההנהגה בשוק ההנהגה בשוק ההנהגה בשוק... צקא אימפריה אווו נשבעתי לאהוב את השחור כתום את ההיה נכון את שבט און צקא אימפריה אני מחרבן מה אתה מחרבן? אני מחרבן מה אתה מחרבן? אני מחרבן מחרבן את רמת חן רה רה רמת חן לא רמה וגם לא חן! הדסה... מופסה... וואג'ינג'י קלאבסה הפ הפ הפ הפ הפ הפ

פרה גאה

New member
איכס מה זה המורלים המגעילים האלה?

אתם צריכים לעלות את עצמכם לא לרדת על אחרים! המורלים האלה ממש מגעילים

kranves

New member
אני עד מורלים שנזכרתי

זה הבנות עושות: אני יפה ויש לי חן אני משבט רמת חן אני מכוערת עם משקפיים אני משבט גבעתיים ------------------------ דפקנו את פתח תקווה דפקנו חזק חזק -----------------------

למעלה