שרשור מומולדת!

Himeka

New member
אולי את נטולת בגדים כי את גוזרת את

כולם? Oo; אעאעא גולפי חמוד. 3>

Mana Sama

New member
קוואק ^^

שם אמיתי: קסואי (לא,אתם לא קוראים לי סיון! ><) תאריך יומולדת: 23.6.89 בן כמה תהיה המומולדת הקרוב?: 18 '.' אמאמא בן כמה אתה עכשיו?: 17 ועוד מעט וחצי? XD מהו המומולדת שהכי זכור לך?למה?: המ..היומולדת האחרון. היה הרבה סושי ואנשים טובים ^.^ וגם המסיבת הפתעה בכיתה אממ..ט'? י'? 0.0 מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?: לאדעת..אהבתי כמעט כל מתנה שקיבלתי מה עדיף-הרבה מתנות קטנות או מתנה גדולה אחת?: באמת לא משנה לי מה אתה רוצה לקבל במומולדת הקרוב?: אם פי 4..או חרב *.* מהו היומולדת הכי מושקע שאירגנו לך?: אני משערת שהבת מצווה..באולם וכאלה אתה כותב ברכות ?: יאפ ^^ ברכה או מתנה?: גם וגם..אלא אם כן אין כסף אז זה ציור מושקע עם ברכה ^^;; לסיכום:תן עצה איך לחגוג מומולדת כמו שצריך. המ..תזמינו רק אנשים שאתם באמת רוצים שיהיו שם. אל תזמינו סתם כי לא נעים לכם וזה..כי אחרת האנשים האלה דופקים את כל המצב רוח,אני יודעת על מה אני מדברת

ShuNka

New member
מעו י-י

(שקד, הנה אני מגיבה, כמו שרצית D: איזו צייתנית אני XP) שם אמיתי: שני י-י תאריך יומולדת: 9.1.92 בן כמה תהיה המומולדת הקרוב?: 15 0_0 לא רוצה >; בן כמה אתה עכשיו?: 14 מן הסתם י-י;; מהו המומולדת שהכי זכור לך?למה?: האחרון, כי הוא הכי קרוב XD מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?: אעע.. לא יודעת @_@ מה עדיף-הרבה מתנות קטנות או מתנה גדולה אחת?: הרבה גדולות
מה אתה רוצה לקבל במומולדת הקרוב?: הממ.. איזו תוכנת ציור ששווה משהו T_T מהו היומולדת הכי מושקע שאירגנו לך?: אע :T *זיכרון של דג* אתה כותב ברכות ?: כן :p ברכה או מתנה?: שתיהן XD הממ.. אני שונאת ימי הולדת >O<;;

רעיון טוב DD:../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

שם אמיתי: טוף תאריך יומולדת: 1.3 בן כמה תהיה המומולדת הקרוב?: 14 OO: בן כמה אתה עכשיו?: 13 XD מהו המומולדת שהכי זכור לך?למה?: יומולדת 10, עשו לי מסיבת הפתעה ואחר כך מסיבת-פיג'מות הפתעה XD מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?: נמ... בלוק וציוד ציור, אופניים P: מה עדיף-הרבה מתנות קטנות או מתנה גדולה אחת?: תלוי איזה XD מה אתה רוצה לקבל במומולדת הקרוב?: המונהמון פוסטרים של אנימה DD: מהו היומולדת הכי מושקע שאירגנו לך?: יומולדת 12, בת מצווה ^-^ אתה כותב ברכות ?: האי D: ברכה או מתנה?: מה יותר חשוב? תלוי לאיזה אדם. לי שניהם XD

../images/Emo1.gif../images/Emo199.gifאני ../images/Emo190.gif

שם אמיתי:עדי תאריך יומולדת:10.1.91 בן כמה תהיה המומולדת הקרוב?:16 בן כמה אתה עכשיו?:15 מהו המומולדת שהכי זכור לך?למה?:האחרון.כי את השאר אני לא זוכרת מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?:לא זוכרת מה עדיף-הרבה מתנות קטנות או מתנה גדולה אחת?:הרבה קטנות מה אתה רוצה לקבל במומולדת הקרוב?:לא יודעת מהו היומולדת הכי מושקע שאירגנו לך?:הבת-מצווה אתה כותב ברכות ?:לפעמים ברכה או מתנה?:ברכה לסיכום:תן עצה איך לחגוג מומולדת כמו שצריך.אין שבא לכם...

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif

שם אמיתי: עדן :X תאריך יומולדת: 19 בפברואר 1989 בן כמה תהיה המומולדת הקרוב?: 18 *____________________*;;; בן כמה אתה עכשיו?: 17 ומשהו..תתחשבני את~ מהו המומולדת שהכי זכור לך?למה?: הממ של גיל 14, כי הייתה שם טלנובלה אחת גדולה -_- מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?: מנגה 3> מה עדיף-הרבה מתנות קטנות או מתנה גדולה אחת?: הרבה מתנות קטנות ^_^ מה אתה רוצה לקבל במומולדת הקרוב?: מנגות..אנימות..לונגים *O* וכו' מהו היומולדת הכי מושקע שאירגנו לך?: לא זוכרת אבל זה היה כשהייתי יותר קטנה. אתה כותב ברכות ?: מתה על זה.. ברכה או מתנה?: גם וגם. לסיכום:תן עצה איך לחגוג מומולדת כמו שצריך. אוקיי....יום הולדת "חפש את המטמון", או סתם מסיבת ריקודים מגניבה D: אה..ויש מלא ספרים שמציעים הצעות לאיך לחגוג

Sakura Kinomoto

New member
ני><

שם אמיתי: אנאי תאריך יומולדת:4.3 בן כמה תהיה המומולדת הקרוב?:17;; בן כמה אתה עכשיו?:16 וחצי>< מהו המומולדת שהכי זכור לך?למה?:אעה...אין אפאחד>>... מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?:אעה...לוידעת0.0 מה עדיף-הרבה מתנות קטנות או מתנה גדולה אחת?:הרבה קטנות^^ כי העיקר הכוונה^^ מה אתה רוצה לקבל במומולדת הקרוב?:בלון ושלט^^ מהו היומולדת הכי מושקע שאירגנו לך?:מסיבת הפתעה של חברות שלי...חברות לשעבר>> אתה כותב ברכות ?:לפעמים..אני לא מוצלחת בזה>< ברכה או מתנה?:אעה..שתיהן טובות לי^^ עצה:אעהה...עם הרבה חברים ו..ו..עם בלונימים ושלטים וחברXD

מית צאן

New member
אפשר בלי הבלונים?;;../images/Emo119.gif

למה לעזאזל כולם אוהבים את היצורים השטניים האלה?! הם לא רואים שהם הולכים להשתלט על העולם בעזרת עוזריהם הליצנים???&%$@&^%*%&@#$@!%^&@#^%&^#%$^&^%$#$#&* אהמ, כן.

אניאניאני><

שם אמיתי: אפרתXP תאריך יומולדת: 12.4 בן כמה תהיה המומולדת הקרוב?: 15 T________T~! בן כמה אתה עכשיו?: 14 וחציD< מהו המומולדת שהכי זכור לך?למה?: או 9 (מסיבה גדולה של כל הכיתהD: ) או 11 (לא יודעת למה:p) מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?: טיסות לחו''ל^_^ מה עדיף-הרבה מתנות קטנות או מתנה גדולה אחת?: הרבה מתנות קטנותDD: מה אתה רוצה לקבל במומולדת הקרוב?: מנגות;; מהו היומולדת הכי מושקע שאירגנו לך?: נימ לא זוכרת@.@ אתה כותב ברכות ?: כן^-^ ברכה או מתנה?: תלוי~D=

עונה

שם אמיתי---מיכאלה תאריך--- 28.6.93 בן כמה אתה תיהיה --- אני בת 14 בן כמה אתה עכשיו--- אני בת 13 יומולדת זכור ביותר..למה?---האמתי שברור שהיומולדת הזכור ביותר הוא הבת מצווה השקיעו הכי הרבה ! ובמקרה אצלי זאת גם הייתה מסיבת הפתעה! מתנות קטנות או גדולות---קטנות או גדולות זה לא משנה העיקר הקוונה אבל האמתי שגם קטנות זה בסדרר לך תדע אם זאת טבעת יוקרתיתי או איזה חפץ יקר אחר.. מה אתה רוצה לקבל ליומולדת הבא---הייתי שמחה לדברים שקשורים לאנימה או מחשב משלי... מה היומולדת הכי מושקע שיירגנו לך ---ברורר שבת מצווה!! אתה כותב ברכות---ברורר אני ממש אוהבת לכתוב ברכות אחריי הכל תמיד אומרים שהברכה יותר חשובה מהמתנה ברכה או מתנה---לא עכפת לי העיקר שיביאו משהו.... עצה::אז ככה קודם כל תזמינו תחברים ותחברות הכי טובים שלכם כדיי להנות איתם כמו שצריך.. תחשבו על מישחקים מגניבים..אפשר למצוא מלא עיצות באינטרנט ואפשר גם לימצור דרך מקורים כמו סרט ,פיצה,בריכה,.. או משהו כזה

neko kiniri

New member
אני!

שם אמיתי :סיון תאריך יומולדת :24.6 בן כמה תהיה במומולדת הקרוב?: 15 בן כמה אתה עכשיו?: 14 ו 4 חודשים –משהו כזה -.- מהו המומולדת שהכי זכור לך?למה?: יום הולדת 14- יום הולדת ראשון בבצפר חדש ^^ מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?: יש הרבה *.* מה עדיף-הרבה מתנות קטנות או מתנה גדולה אחת?: מתנות קטנות מה אתה רוצה לקבל במומולדת הקרוב?: פלאפון חדש *.* מהו היומולדת הכי מושקע שאירגנו לך?: מופע יפה מאוד עם כמה מהסוסים שלנו אתה כותב ברכות ?:בטח! ברכה או מתנה?: שניהם לסיכום:תן עצה איך לחגוג מומולדת כמו שצריך: אין לי שמץ #.#

The Evil Pako

New member
אהמאהמ. ../images/Emo118.gif

שם אמיתי: נעם +.+ תאריך יומולדת: 26.4.94 בן כמה תהיה המומולדת הקרוב?: 13 בן כמה אתה עכשיו?: 5 וחצי. נו, באמת ._. מהו המומולדת שהכי זכור לך?למה?: האחרונה, בת מצווה ם: מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?:לאדעת ם: מה עדיף-הרבה מתנות קטנות או מתנה גדולה אחת?: בד"כ הרבה קטנות, תלוי עד כמה הגדולה, היא, אה, גדולה. מה אתה רוצה לקבל במומולדת הקרוב?: לאדעת ._. מהו היומולדת הכי מושקע שאירגנו לך?: שנה שעברה, בת מצווה ^^ אתה כותב ברכות ?: אמ, כן, בד"כ, אבל הן יוצאות עילגות כאלה +.+ ברכה או מתנה?: גם וגם י.י

יעל צאן

New member
אני ~~

שם אמיתי: יעל .. תאריך יומולדת: 26.4.89 בן כמה תהיה המומולדת הקרוב?: 18~~~ D: בן כמה אתה עכשיו?: בסוף החודש אני אהיה 17 וחצי !!! מהו המומולדת שהכי זכור לך?למה?: המממ...לא זוכרת מתי זה היה אולי בערך כשהייתי בכיתה ט' אז עשו לי מסיבת הפתעה ולמה ?...... סתם, כי זה מרגש כזה ולאנשים איכפת ~~ מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?: החתול שלי :p מה עדיף-הרבה מתנות קטנות או מתנה גדולה אחת?: לא יודעת םO מה אתה רוצה לקבל במומולדת הקרוב?: לא אכפת לי >> מהו היומולדת הכי מושקע שאירגנו לך?: הבת מצווה ~~ עשו לי במועדון חחח אתה כותב ברכות ?: יאפ ברכה או מתנה?: שניהם.. לסיכום:תן עצה איך לחגוג מומולדת כמו שצריך.

למעלה