שרשור מומולדת!

shaoran li

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifאני../images/Emo29.gif

שם אמיתי:מתן תאריך יומולדת:10.7.93 בן כמה תהיה המומולדת הקרוב?:13 (עוד 9 חודשים) בן כמה אתה עכשיו?:13 מהו המומולדת שהכי זכור לך?למה?:13 מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?:לא זוכר מה עדיף-הרבה מתנות קטנות או מתנה גדולה אחת?:הרבה מתנות מה אתה רוצה לקבל במומולדת הקרוב?:לא יודע מהו היומולדת הכי מושקע שאירגנו לך?:בר מיצווה אתה כותב ברכות ?:כע ברכה או מתנה?:שנהם

מית צאן

New member
וואטאשי^-^../images/Emo119.gif

שם אמיתי: רוחמה בהכחשה. נו, עמית-.- שם מחורבן~ תאריך יומולדת: 11.3.93 בן כמה תהיה במומולדת הקרוב?: 14~ ייאי. בן כמה אתה עכשיו?: 13 וחצי. מהו המומולדת שהכי זכור לך? למה?: מומולדת 12, נו, בת מצווה. וכי זה המומולדת הכי מושקע (גם כן מושקע) שעשו לי בחיים. הדבר הכי כייף שהיה שם היה לתקוע כיפים עם בת דודתי מדרגה שניה (שתקו). מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?: אמ... לאיודעת@.@ נראהלי התמונה הגדולה של הסוס השחור שיש לי בחדר*_* מה עדיף- הרבה מתנות קטנות או מתנה אחת גדולה?: תלוי. מאוד תלוי. מה אתה רוצה לקבל במומולדת הקרוב?: כובע בוקרים! כובע בוקרים! זה כ"כ מגניב! (אה, וגם מנגות של ד.נ.אנג'ל~ ושל טסובאסה) מהו המומולדת הכי מושקע שאירגנו לך?: בתמצווה. אתה כותב ברכות?: הייתה תקופה כשהייתי ילדה שכתבתי ברכות שחשבתי עליהן כל כך הרבה וגם כתבתי אותן יפה. עכשיו אינלי כוח. ברכה או מתנה?: מה, לבחור מבין השתיים? מתנה, כמובן. לסיכום: תן עצה איך לחגוג מומולדת כמו שצריך.: אמ... שיהיו מי שאתה רוצה- משפחה/חברים... ותארגן את המסיבה איך שאתה אוהב. בלי שיאמרו לך מה לעשות במסיבה, אומשו כזה... או שלא תארגן מסיבה ותחשוב בבית עד כמה אתה מסכן שיש לך מומו ואפחד לא חושב אפילו להביא לך ברכה שכתוב עליה: "יש לך מומולדת? מגניב! מזל"ט!" אהמ, כן.

AbaraiRenji

New member
תשובה?OO

שם אמיתי: תאריך יומולדת:16.10.92 בן כמה תהיה המומולדת הקרוב?:14 בן כמה אתה עכשיו?:נחשו XD מהו המומולדת שהכי זכור לך?למה?:כיתה ג',כי עשו לי מסיבת הפתעה אם כולם בבית. מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?:כסף?XDDDDDDDDDD.לא זוכר.אףפעם לא משו גדול אנחושב. מה עדיף-הרבה מתנות קטנות או מתנה גדולה אחת?:הרבה קטנות(ושיהיו מנגות) מה אתה רוצה לקבל במומולדת הקרוב?:מנגות ^^ מהו היומולדת הכי מושקע שאירגנו לך?:ג'... אתה כותב ברכות ?:כן ברכה או מתנה?:שניהן לסיכום:מפגש בתלאביב\בית אם כל החברים החשובים ^__________^(ואם שני O: )

MomijiSan

New member
אני לענות ^_^!|קרמבולה|

שם אמיתי: תאריך יומולדת: 7.2.94 בן כמה תהיה המומולדת הקרוב?:13 בן כמה אתה עכשיו?:12 וחצי מהו המומולדת שהכי זכור לך?למה?:אין
מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?:כרית של בובספוג ^.^ מה עדיף-הרבה מתנות קטנות או מתנה גדולה אחת?:שניהם?*פאפיפייס* מה אתה רוצה לקבל במומולדת הקרוב?:כסףXP מהו היומולדת הכי מושקע שאירגנו לך?:בת מצוה
אתה כותב ברכות ?:כע ברכה או מתנה?:זה בדרךכלל בא ביחד לא? לסיכום:תן עצה איך לחגוג מומולדת כמו שצריך.- לשים מוסיקה עם כמה בלונים בצד ויש מומולדת ^_^

-->אף אחד לא מכיר אותי ולא יכיר<--

שם אמיתי: אלה תאריך יומולדת: 20.5 בן כמה תהיה המומולדת הקרוב?:13 בן כמה אתה עכשיו?:12 מהו המומולדת שהכי זכור לך?למה?:מסיבת הפתעה כשהייתי בת..אמ..אמ..11..*מהרהרת* במסעדה האהובה עליי! עוגת שוקולד בלגי *מלקקת אצבעות* מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?:פליישטיישן! אני..חושבת.. מה עדיף-הרבה מתנות קטנות או מתנה גדולה אחת?:מתנה גדולה אחת - אין לי מקום בחדר להרבה דברים.. מה אתה רוצה לקבל במומולדת הקרוב?:חתלתול! שחור לבן.. מהו היומולדת הכי מושקע שאירגנו לך?:אין לי מושגO_O אני אשאל..אולי עדיף שלא. אתה כותב ברכות ?:תמיד! ברכה או מתנה?:גם וגם! וכתמונה, כלבתי-->

Nittle Grasper

New member
|נושא|

שם אמיתי: ירדן תאריך יומולדת: 29.7.91 בן כמה תהיה המומולדת הקרוב?: 16 O_O בן כמה אתה עכשיו?: 15 ורבע X3 מהו המומולדת שהכי זכור לך?למה?: של השנה, כי הוא היה הכי קרוב
מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?: כן, אני גם אנסה להיזכר עכשיו @@ מה עדיף-הרבה מתנות קטנות או מתנה גדולה אחת?: תלוי איזה גדולה ואיזה קטנות.. מה אתה רוצה לקבל במומולדת הקרוב?: חיים T_T; אממ פרטיותתת ושקט נפשייייי~!!111111 גאדמט ההורים שלי ואחותי מוציאים אותי מדעתי @_@; מהו היומולדת הכי מושקע שאירגנו לך?: לא זוכרת באיזה גיל זה היה, אבל עברנו במסעדה, באולינג, סופרלנד, לאדעת מה כמה דברים באותו יום והפתעות מעאפנות וכאלה @_@ וגם השנה שהקריצו לי הביתה [למה הביתה למה T_________T] כל מיני יצורי אינטרנט שאני מדברת איתם אתה כותב ברכות ?: אמ, כן? ברכה או מתנה?: מתנה #I@(#2 XDDD שניהם לסיכום:תן עצה איך לחגוג מומולדת כמו שצריך. לא לתת להורים לארגן את זה ולהזמין את מי שבראש שלהם, או שזה יפתח לכם נטיות התאבדות.. >>

Lust chan

New member
ע..עונה X3;../images/Emo135.gif

שם אמיתי: אה, גל >.<; תאריך יומולדת: 24.1 בן כמה תהיה המומולדת הקרוב?: 14!! אמג 14 ;-; אמאל'ה TT_TT בן כמה אתה עכשיו?:אה, המ, 13. עדיין קצת קשה לעכל אני חושבת, אני מזדקנתתתתת X3;; מהו המומולדת שהכי זכור לך?למה?: ההוא של שנה שעברה כי הוא היה הכי קרוב?XD סתם נו, אמ, ההוא של גיל 12 כי שם שרתי ביפנית בפומבי בפעם הראשונה בחיים שלי י-י *יאמיבו$%^$%^%$* מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?: ווליום 2 של יילו מבאקי? XD; אמ, אמ, אני חושבת שהמתנה הכי יפה שהייתה לי הייתה בשנה שעברה שכ"כ הרבה אנשים באו לחגוג איתי את היומולדת שלי ^___^; מה עדיף-הרבה מתנות קטנות או מתנה גדולה אחת?: עדיף משהו מהלב, זה יכול להיות הרבה מתנות קטנות או מתנה אחת גדולה, הגודל לא קובע. מה אתה רוצה לקבל במומולדת הקרוב?: נגן MP3, אני חושבת XD;;;~ אני מנסה לשכנע את אמא שלי. ליומולדת הבא- כלב!! 3> מהו היומולדת הכי מושקע שאירגנו לך?: אממ, הבתמצווה שלי י-י; היא הייתה, המ, מוזרה כזו. וגם טסתי לאילת לכמה ימים ביומולדת שלי XD;;; אתה כותב ברכות ?: כן, ולפעמים הן אפילו מושקעות! ברכה או מתנה?: גם וגם? ^^; לסיכום:תן עצה איך לחגוג מומולדת כמו שצריך. מפגש פורום!! D<

harar8

New member
אני

שם אמיתי: הדר תאריך יומולדת: 14.7.87 בן כמה תהיה המומולדת הקרוב?: 20 קשה לי להאמין0.0 בן כמה אתה עכשיו?: 19 מהו המומולדת שהכי זכור לך?למה?: אין כזה מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?: כשהייתי קטנה זה היה ברבי ורולר בליידס, עכשיו נראה לי שMP3 (למרות שאח שלי נתן לי את שלו שהיה יותר טוב משלי), ספרי הארי פוטר החמישי והשישי (שמכרתי אחרי שגמרתי לקרוא אותם;;) והאנימה קון שהיה בפורים שהיה, ההורים שלי נתנו לי הרבה כסף וקניתי הרבה דברים, למרות שזה לא בדיוק היה ליומולדת.. מה עדיף-הרבה מתנות קטנות או מתנה גדולה אחת?: מתנה אחת גדולה. מה אתה רוצה לקבל במומולדת הקרוב?: ספר הארי פוטר השביעי. מהו היומולדת הכי מושקע שאירגנו לך?: לא ממש השקיעו, אולי רק פעם חגגו לי במקדונלדס. אתה כותב ברכות ?: כן ברכה או מתנה?: מתנה לסיכום:תן עצה איך לחגוג מומולדת כמו שצריך. אין לי.

Envious

New member
יויו גם אנבי רוצה ~ D:

שם אמיתי: תאריך יומולדת: 31.10.91!!!! אם לא תפתחו שרשור תמותו מאיידס!!! !#@!)#(!@ בן כמה תהיה המומולדת הקרוב?: 15 ..<< אני קטונצ'יק בן כמה אתה עכשיו?: מסתבר ש 14 ו 11 חודשים חחח איזה גיל תקוע!!! מהו המומולדת שהכי זכור לך?למה?: אהה.. נראה לי גיל 10 ! כי קיבלתי את הכלב שלי גולפי הפרוותי~
מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?: גולפי XDD מה עדיף-הרבה מתנות קטנות או מתנה גדולה אחת?: הרבה מתנות קטנות! מה אתה רוצה לקבל במומולדת הקרוב?: הרבה בגדים יפים!! אני נטולת בגדים~ מהו היומולדת הכי מושקע שאירגנו לך?: בת מיצווה חחח, לפחות עלה הכי הרבה כסף ~ D: שמנים. אתה כותב ברכות ?: כן .. אם אני זוכרת. ברכה או מתנה?: ברכה.! לסיכום:תן עצה איך לחגוג מומולדת כמו שצריך. צניחה חופשית לכל החברים!! D: בשמי ארצנו היפה~

למעלה