שרשור מומולדת!

kaguma2006

New member
שרשור מומולדת!

אז כדי שנדע באיזה יום יש לכל אחד יומולדת,הכנתי שאלון זה. שם אמיתי: תאריך יומולדת: בן כמה תהיה המומולדת הקרוב?: בן כמה אתה עכשיו?: מהו המומולדת שהכי זכור לך?למה?: מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?: מה עדיף-הרבה מתנות קטנות או מתנה גדולה אחת?: מה אתה רוצה לקבל במומולדת הקרוב?: מהו היומולדת הכי מושקע שאירגנו לך?: אתה כותב ברכות ?: ברכה או מתנה?: לסיכום:תן עצה איך לחגוג מומולדת כמו שצריך. יומטוב

kaguma2006

New member
עונה לעצמי

שם אמיתי:אנה תאריך יומולדת: 10.12.1993 בן כמה תהיה המומולדת הקרוב?:13 בן כמה אתה עכשיו?:בת 12.10 כי אני סופרת ימים ושבועות למומולדת מהו המומולדת שהכי זכור לך?למה?:לפני שנתיי,עו מעט ארחיב מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?:פלאפון מדגם ישן,זה עזר לי מה עדיף-הרבה מתנות קטנות או מתנה גדולה אחת?:מתנות קטנות ושוות מה אתה רוצה לקבל במומולדת הקרוב?:הההממממ,מההורים גיטרה מהו היומולדת הכי מושקע שאירגנו לך?:לפני שנה,בפארק הזהב בעיר אתה כותב ברכות ?:כן,אני משקיעה בהן הרבה ברכה או מתנה?:שניהם אז לגבי המומולדת לפני שנתיים עכשיו אסביר: שיחקנו עם החבילה העובר כשילד אח חטף אותה וברח לחדר שלי. רדפנו אחריו וניסינו לפתוח את הדלת כששני הצדדים דוחפים. בסוף....הדלת יצאה ממקומה וניסינו להכניס אותה בחזרה,וזה היה כלכך מצחיק ^0^.למזלי אמא שלי הייתה בחדרה עבדה עם הוידיאו לסיכום,תנסו לא לפגוע בדלתות בבית 0-0

NoAmItA ChAn

New member
אוקע D:

שם אמיתי: נעם. תאריך יומולדת: 30.10.1992 בן כמה תהיה המומולדת הקרוב?: 14 ^^ בן כמה אתה עכשיו?: 13 ו-3 רבעים P: מהו המומולדת שהכי זכור לך?למה?: אני לא זוכרת מתי זה היה אבל עשו לי מסיבת הפתעה במקדונלדס (^^;) ובדיוק יצאתי מחוג אירובי וראיתי שחברה שלי מחייכת חיוך כזה מטריד ושאלתי אותה מה קרה ואז היא אמרה שכלום ואז ראיתי את אמי במקדונלדס (חברות שלי הלכו להיות ליד השירותים ;;). מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?: כל מתנה בשבילי היא אוצר. מה עדיף-הרבה מתנות קטנות או מתנה גדולה אחת?: מתקנות קטנות. מה אתה רוצה לקבל במומולדת הקרוב?: מצלמת אינטרנט P: ופוף לבית החדש שלי P: מהו היומולדת הכי מושקע שאירגנו לך?: לא יודעת X__X אתה כותב ברכות ?: בוודאי. ברכה או מתנה?:ברכה תן עצה איך לחגוג מומולדת כמו שצריך: להיות עם כל מי שאתה אוהב.

הא!!!../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

רואה? אני יותר גדולה ממך!! *מוציאה לשון* *מחזירה לשון לפני שתתלשי לי אותו* אז יש לך ב30 הא... ידעתי, זה רשום לי ביומן #_#"

כע!>_>../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

חתיכת סנילית בישיט שכמותך~ במסן עוד קראת לי קטנה או משו ועוד לפני אמרת שבטוח את יותר גדולה ממני כי ככה את אמרת או משו TםT ~חכי חכי, אני עוד אשלוף אתזה מתי שהו מהסטורית ההודעות~

NoAmItA ChAn

New member
אההההה

טוב למי אכפת? -_- אני עדיין יותר גדולה ממך -__- ולא אכפת מהמדע של ימינו -__- בגלל שבמאה ה-19 אני הייתי יותר גדולה ממך אז *מוציאה לשון* לההההההה

חע../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

זה לא המדע של ימינו זה נכון לגבי כל הזמנים XPPP ככה שאני יותר גדולה ממך
ותעיפי את הליצן מהחתימה שלך, הוא מפחיד אותי .-.;

../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

שם אמיתי: ולנטינה #_# ~כולם מתחילים לשיר במקהלה "ולנטינו ולנטינו"~ תאריך יומולדת: 15.2 בן כמה תהיה המומולדת הקרוב?: 15 +.+ בן כמה אתה עכשיו?: 6 >.> 14 מין הסתם @_@" מהו המומולדת שהכי זכור לך?למה?: המומו של שנה שעברה~ כי באו אלי כמה כוסיוט מהפורום וזה P: מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?: המ שכמה בישיות מהפורום באו אלי ליומולדת? XD; מה עדיף-הרבה מתנות קטנות או מתנה גדולה אחת?: אין לי עדיפות XP מה אתה רוצה לקבל במומולדת הקרוב?: גיטרה!! *_* מהו היומולדת הכי מושקע שאירגנו לך?: אני מניחה שהבת מצווה #_#" אתה כותב ברכות ?: המ כע, אומנם אני משמ גרועה בזה @_@ ברכה או מתנה?: המ ברכה P: לסיכום:תן עצה איך לחגוג מומולדת כמו שצריך. עם החברות הכי טובות מין הסתם. המ.. חברות הכי טובות...... לי כבר אין כאלה ם-ם ~הולכת לשקוע בדיכי לתוך העבודה בפיכסיקה~

אה ו..../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

בעיקרון לחגוג עם אנשים שאוהבים. זה עדין יש לי תודה לאל #_#

Himeka

New member
כי אין לי משהו טוב יותר לעשות.ם_ם

שם אמיתי: טלי תאריך יומולדת:30.5.91 בת כמה תהיה המומולדת הקרוב?: 16 בת כמה אתה עכשיו?: 15 וחצי. מהו המומולדת שהכי זכור לך?למה?: לא זכור לי. .__.; מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?: האמפ~ דובי גדול, ואת דובי יאוי שלי. 3> מה עדיף-הרבה מתנות קטנות או מתנה גדולה אחת?: לא משנה לי. מה אתה רוצה לקבל במומולדת הקרוב?: לא יודעת... מצלמה? OO; מהו היומולדת הכי מושקע שאירגנו לך?: לא היה אחד כזה~ P: אתה כותב ברכות ?: שטויות. ברכה או מתנה?: האמפ~ מתנה? לסיכום:תן עצה איך לחגוג מומולדת כמו שצריך. זה לא משנה, כל עוד זה מהלב. 3>

mikokikyo

New member
להלהלה~

שם אמיתי: מאי תאריך יומולדת: 30.5.93 בת כמה תהיי ביום הולדת הקרובה?: 14 בת כמה את עכשיו?: 13 וחצי מהי המומולדת שהכי זכורה לך?למה?: אמ... אני מניחה שהיומולדת שהייתה לי בכיתה א'-ב', כי אז ילד ביישן אחד מהכיתה שלי בא ליומולדת על אופניים, הביא לי מתנה, אמר מזל טוב( לא בטוח, אולי אני לא זוכרת את זה נכון) ונסע משם. הקטע הוא שהוא מעולם לא בא לשום יום הולדת אחרת ומעולם לא הזמין אף אחד מהכיתה לימי ההולדת שלו. תמוה. מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?: יום כיף בתל אביב^O^ מה עדיף-הרבה מתנות קטנות או מתנה אחת גדולה?: אמ... לא יודעת, תלוי אם יש משהו גדול וספציפי שרוצים, כי אם כן אז עדיף את המתנה הגדולה הספציפית, ואם לא אז רוב הפעמים עדיף מתנות קטנות. מה את רוצה לקבל במומולדת הקרובה?: אמ... מחשב ו/או ספרים ו/או כסף כדי לקנות ספרים*-* מהי היומולדת הכי מושקעת שאירגנו לך?: לא זוכרת, כנראה זאת שהייתה בכיתה ה'-ו' אומשו^^" אתה כותב ברכות ?: פעם כתבתי ברכות מקוריות עם חרוזים, אבל עכשיו כבר אין לי כחX_X ברכה או מתנה?: גם וגם^^ לסיכום:תני עצה איך לחגוג יום הולדת כמו שצריך: אמ... לעשות מה שאתה אוהב, איפה שאתה אוהב, ועם מי שאתה אוהב^^ ^^

NoAmItA ChAn

New member
למה לא נשמעת טוב?

תמיד רציתי לאנוס את החברות שלי ביום הולדתי D:

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif אני ^.^

שם אמיתי: הדס, אבל אני מעדיפה מישל. תאריך יומולדת: 29.11.1991 בן כמה תהיה המומולדת הקרוב?: 15 בן כמה אתה עכשיו?: 14? מהו המומולדת שהכי זכור לך?למה?: חח היומולדת האחרון, כי הוא הכי קרוב? P: מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?: לא זוכרת.. מה עדיף-הרבה מתנות קטנות או מתנה גדולה אחת?: אמאמ תלוי מהן.. מה אתה רוצה לקבל במומולדת הקרוב?: מה שיש ^.^ מהו היומולדת הכי מושקע שאירגנו לך?: אין לי כוח לספרXP אתה כותב ברכות ?: כן ברכה או מתנה?: מצנה עם ברכה O:

Just Hippo

New member
גוגוגוגוגוגוגוגוגוגוגוגוגוגוגגו

שם אמיתי: היפו D: תאריך יומולדת: 3.11.92 בן כמה תהיה המומולדת הקרוב?: 14 בן כמה אתה עכשיו?: 13 ו11 חודשים מהו המומולדת שהכי זכור לך?למה?: אה... האחרון. כי הייתי בן 13. והיה ברמצווה. ומלא דברים. ( אם אתם מעוניינים בסיפורים, עשו בחיפוש מתקדם את המילים " בר מצווה " או משו כזה. או אפילו " ששי קשת ". אני לא זוכר. ) מהי המתנה הכי יפה שקיבלת ליומולדת?: אה... קשה. יש את המחשב אהובי, הטלוויזיה, הPS2, הדיוידי, המערכת סטריאו שובקת החיים, האייפוד, הדיסקמן, המדפסת-סורק, הגיימבוי, המצלמה... מה עדיף-הרבה מתנות קטנות או מתנה גדולה אחת?: תמיד קיבלתי הרבה מתנות גדולות, אז אני לא יודע איך זה האפשרויות :$ מה אתה רוצה לקבל במומולדת הקרוב?: מצלמת וידאו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מהו היומולדת הכי מושקע שאירגנו לך?: ברמצווה. היה שולט. אתה כותב ברכות ?: ממש ממש לפעמים. ברכה או מתנה?: שתיהן D: לסיכום:תן עצה איך לחגוג מומולדת כמו שצריך. תבלו עם האנשים שאוהבים אתכם וחברים, וזהו בערך D:

למעלה