ברוכה הבאה
S Shampoo28 New member 5/5/07 #73 אני?>< הייתי שורה אממ שניה נדמה לי [וגם זה אחרי שדחפנו קצת] מי זה אחויה?>< וה4 בנים שרקדו את הריקודים אם 2 מהם דיברנו והם מה זה סבבה... חוץ מההוא שהוריד חולצה מה אתה זה פה אצ'קלונה.....[ולא אני לא מדברת על לורל >.<]
אני?>< הייתי שורה אממ שניה נדמה לי [וגם זה אחרי שדחפנו קצת] מי זה אחויה?>< וה4 בנים שרקדו את הריקודים אם 2 מהם דיברנו והם מה זה סבבה... חוץ מההוא שהוריד חולצה מה אתה זה פה אצ'קלונה.....[ולא אני לא מדברת על לורל >.<]
N NA BoldAs Love New member 5/5/07 #74 אחויה זה כמו אחותי או אח שלי. והייתי עם שיער !גדול כזה כמו ברי בשחור
S Shampoo28 New member 5/5/07 #75 אווווו חעח איזה ריגוש D: ברי שחור XD שיער שחור רולז. [תמיד חלמתי שיהיה לי כזה. ואז אני אקרא לו מוקי ונגדל משפחה]
אווווו חעח איזה ריגוש D: ברי שחור XD שיער שחור רולז. [תמיד חלמתי שיהיה לי כזה. ואז אני אקרא לו מוקי ונגדל משפחה]
כ כפית קסמים New member 5/5/07 #65 טוב יאללה..מי שם כסף על זה ש... שמישהי אחת לפחות שמה תמונה שלה עם מישהו מביט על הדסקטופ?
S Saaaapir New member 5/5/07 #70 היה בן זוננננננננה[[[[: למישהו יש אתרים עם תמונות מאתמול? לורל, אתה כזה יפה!!!
S Shampoo28 New member 5/5/07 #72 אתרים www.layla.co.il www.bin.co.il לוקח שעות למצוא את התמונות שלך אני אישית מצאתי איזה 3 והתייאשתי.... בהצלחה >.<
אתרים www.layla.co.il www.bin.co.il לוקח שעות למצוא את התמונות שלך אני אישית מצאתי איזה 3 והתייאשתי.... בהצלחה >.<
K kessler2 New member 5/5/07 #76 הייתם כלכך מעולים! צילמתי ה-כ-ל בווידאו חוץ מהשיר האחרון רק ידידים כי נגמרה לי הסוללה ^^ היה בן זונה, באמת! באתי בעיקר בשבילכם
הייתם כלכך מעולים! צילמתי ה-כ-ל בווידאו חוץ מהשיר האחרון רק ידידים כי נגמרה לי הסוללה ^^ היה בן זונה, באמת! באתי בעיקר בשבילכם
J J Lafferty girl New member 5/5/07 #80 ובשבילם גם עמדנו שעה בשמש ושמענו את הלהקה העלובה שלפניהם. אגב כנס למסנ'. או שאתה מחובר. [זו ענת אגב].
ובשבילם גם עמדנו שעה בשמש ושמענו את הלהקה העלובה שלפניהם. אגב כנס למסנ'. או שאתה מחובר. [זו ענת אגב].