שרשור מוטומיוזיק!

• פותח הנושא orxxx
  • פורסם בתאריך

orxxx

New member
מוטמיוזיק... היה בנזונה!!

ביט נתנו הופעה טובה אש!!! והצטלמתי עם לורל ורענן :) [עם ברי לא :'(] אבל התבאסתי רצח.. התמונה שלי עם רענן נמחקה... ):

וואי היה פצצה במוטומיוזיק!!

אין אין אתם גדולים, ביט 69.... היה ממש ממש כיף...נהניתי מההופעה המדהימה שהבאתם..... אחלה הופעה.... מתה עליכם.... רענן מתה עליך....
בר.....!!!

ריניXD

New member
שלוםםם..

אני חדשה.. רינת 14 פ"ת..=] חזרתי עכשיו ממוטומיוזיקקקק הזה והיה כזה כיףףף היה פשוט בנזונה הייתי גם ברוקצ וגם שם היה פשוט שולט.. אני ממש אוהבת תמוזיקה שלכם.. ויש מצב אני גם בתאה לנמל ת"א.... עכשיו יש מלא סירטונים מפלא וגם חברה שלי צלמה היא הביאה מצלמה... ויש תמונה שלי ושל רענן וחברה שלי עם רענן... אני יעלה אחר כך את הכול... וגם לורל חתם לי על היד ורענן על חוברת ספרות חחחחחחחחחחחחחחחחחח בדיוק חזרתי מבצפר... בקיצר כל התמונות והסירטטונים אחר כך.. בקיצר אני ממש אוהבת אותכם ואת המוזיקה שלכם... טובב אממ זהו נראה לי... אההההה עוד משו תגידו מישו יודע מתי יראו את זה בערץ 24 או את זה או את מאחורי הקלעים כי בדיוק שלורל חתם לי דיברו איתי הציקי הזה זה עם הקדסה וצילמו שהוא חותם לי חחחחחחחחחחח בקיצר מישו יודע מתי?? טוב חפרתי... חחח לא נוראXD

לייק....שיואו.....היה....שווה.....נכון?!

כאילו....ביט...הכי...שווים...! תעשו...לי...ילד...!

Shampoo28

New member
גמאני הייתי

הצטלמתי אם רענן ואם אורן ואורן גם חתם לי אם הקדשה :) והיה כל כך שוווהההההה תעשו לי ילד...!!!

Shampoo28

New member
אופס...

לורל חחח רענן אמר לי משהו ולא הבנתי בדיוק אז הימרתי אני לא אשכרה מעריצה שרופה למרות שעוגות הגבינה זה אחד השירים הכי טובים שיש!!!!!!111111111........... התמונות אצל חברות שלי אבל יש לי תמונה שנראה כאילו אני נוגעת לרענן בתחת..חעח אז אולי אח''כ אני אשים את 3...D= הם הכי לא סנובים בעולם ורענן יש לך את אחד החיוכים הכי יפים שיש...........D= חח וברי סתם מלך בלי קשר

3has3

New member
נחמד ../images/Emo13.gif

שמחה שנהנהת וזה.. D: ואני עוד יכולתי לבוא
בעעע על המורה הזאת. בעע

לאיור

New member
../images/Emo9.gifכן..

בהחלט היה כיףף P: הצטלמתי גם איתם , קצת ריחמתי עליהם עם כל הקטע של התמונות.. הופעה מעוללהה:)

למעלה