שרשור מה לא לעשות

אני יותר אוהבת סומק אפרסק אדמדם

כזה.. גם אני בהירה.. ואני משתמשת בו ליום יום, זה נראה פיצוץ עם אפקט של צללית שמנת..

Leeeeeeee

New member
מקרה אמיתי.....

יש בנות שפשוט משתמשות בעיפרון שחור בתור תוחם לשפתיים...! או בכלל, תוחם חום כהה ואודם ורוד (פנינה רוזנבלום). ועוד משהו זה לא סתם משהו, זה ממש מעצבן, בנות שמורחות מייק אפ כמו מסיכה, אתם יודעים, שרואים את הקו של המייק אפ מסביב לפנים, והוא בכלל לא בגוון של העור...! הוא כזה ורוד מידי! זה כבר ממש מעצבן.... אה ויש עוד משהו- איילינר כסוף..... ת'אמת, לא מגעיל את הנשמה??

אני לא מבינה למה המציאו את האיילינר

סתם המצאה טיפשית לעשות על הלקוחות כסף.הרי אפשר לעשות את זה עם עיפרון ללא חידוד שחור או כל צבע אחר וזה יוצא הרבה יותר מדהים.איילינר לא נתפס כשמורחים אותו תמיד זה מתפקשש ויוצא עקום לא קרוב לריסים ולא קו וכשעוצמים את העיניים אז האיילינר נמרח למעלה ץץץאוףף חבל שקניתי את זה בכלל!!!! עצה שלי תשתמשו רק בעיפרון בתור תוחם לעין לא צריך איילינר והרבה יסכימו איתי.כי הרוב משתמשות לאו דווקא באיילינר אלה בעיפרון כי זה נמרח יותר טוב ,עמיד לא מימי כמו איילינר ונשאר יותר זמן.ולא מרגישים כאילו שפכנו שפכטל על העין.

עוד משהו שמרגיז אותי..

זאת הדרך בה פנינה רוזנבלום(בעלת האיפור הזול) מתאפרת לפרסומות של המוצרים שלה.. פשוט מזעזע!

yottami

New member
אני דווקא אוהב את פנינה...

אני מקווה שהיא פנויה לאחר הגירושין אני מוכן להיות בעלה....הבעיה היא שהיא בגיל של אמא שלי......חחחחח

bleeding rose

New member
../images/Emo48.gif סימן שאת לא יודעת להשתמש

באיילינר...אני משתמשת בו כבר שנה בערך, והוא משרת אותי מצויין!

bleeding rose

New member
../images/Emo48.gifLeeeeee כרגע תיארת באופן מולשם

את פנינה רוזנבלום......עצוב שיש אנשים כאלה.

כן...

בנות ששמות סומק חום וזה נראה כמו גוש חרא שנמרח להן על הפנים.יש לי שכנה ששמה מלא סומק חום והיא נראית כמו ליצן.רואים את הסומק יותר מהפנים שלה. 2.בנות מכוערות שחושבות שאם הן שמות 20 טונות מייק אפ ועיפרון שחור בעיניים אז הן כבר יפות...הייתה לי חברה כזאת מכוערת מחוצ'קנת ששמה מייק אפ כאילו זה קרם פנים .הייתה מביאה לבי"ס ומרחה עליה בלי טעם ובלי ריח מרחה את זה עם הידיים ..איכסה...והיו רואים שהיא שמה מייק אפ.פשוט שפכה את כולו על הפנים שלה.והצוואר היה לבן והפנים חומות יאקקק... ועוד משהו...בנות ששמות אודם סגול כהה עם תוחם שחור או גם סגול כהה זה כל כך פרחי ומגעיל... אודם אדום...כבר פאסה!!!! בנות ששמות עדשות כחולות ורואים את הרקע של העין החומה מה הם חושבות לעצמן???? וכששמים תוחם יותר מהמסגרת של השפתיים כדאי להגדיל אותם ואז ממלאים את כל זה באודם...כל כך רואים את זה

bleeding rose

New member
../images/Emo48.gifזוועה

כל מה שכתבת! חוץ מדבר אחד...אודם אדום (לא בוהק) זה קלאסי. אבל כמובן תלוי באיזה ווריאציה.

אם עושים את זה בצורה מדוייקת

ומקצועית אז זה אפילו לא מורגש! (אני מדברת על התוחם שמגדיל כביכול את השפתיים)

פמי

New member
מצטערת לומר אבל זה אחד השרשורים

הדפוקים שראיתי... זו כבר ביקורת הורסת... אם זה כ"כ זוועה כמו שאתן אומרות אז במקום לקטול תגידו מה אפשר לעשות שזה כן יהיה יפה... הופתעתי.... :\

למעלה