שרשור מה לא לעשות

הילה jjj

New member
שרשור מה לא לעשות

שלום רציתי לפתוח פה שרשור שמאוד עניין אותי מה לא לעשות? יש דברים שפשוט יכולים להטריף לי את הדעת אז אני אתחיל נשים ששמות שומק שנראה כמו כתמים נשים ששמות שימר שנראה כמו כתמים בנות ששמות עפרון שחור שהכל נוזל להם בנות שקונות איפה ב"הכל בדולר" בנות בנות 16 שלא יודעות להתאפר והממיק אפ שלהן נרעה כמו חמאה ויש עוש הרבה...

בנות..

בנות שמשתמשות במסקרה בצבע כחול רויאל.. זה יכול להטריף לי את הדעת

../images/Emo39.gif חחחחחחח

בתחילת כיתה ז' אני וחברה שלי היינו עושות את זה מלא, ואמא שלי כל הזמן אמרה לי שאני נראית כמו זיקית. בסוף הבנו שזה מגעיל, ויש מישהי בשכבה שלנו שעד עכשיו עושה את זה, ואנחנו מזועזעות לחשוב שככה היינו

bleeding rose

New member
../images/Emo48.gif אעח יאק

בכיתה ח' אני זוכרת שכל "מקובלות" עשו את זה ליציאות כיתתיות (פחחחחחחח איזה השפלה!!) עם ליפגלוס ורוד ברבי איכסה!!!! דברים שמעצבנים-אודם בהיר עם תוחם כהה. נשים בלי מראות בבית ששמות צללית כחולה עד הגבה. נשים ששמות מייקאפ על עור לא נקי.

../images/Emo39.gif.......

לשים כל הזמן מבריק ואז כשמדברים יש חוטים דביקים כאלה
לשים צללית אחת על כלללללללל העפעף ועוד בנוסף לא לשים רימל.
לשים רימל מלא בגושים.
לכסות חצ'קונים עם שכבה דקה של מייק אפ ואז הם ניהיים עוד יותר בולטים בצבע חום.

tofy

New member
אני אתן משו שעד עכשיו אני רואה

בכיתה שלי (ונעזוב את הלבוש של אותה אחת לרגע)
לשים צללית תכלת, על כל העפעף!
לשים עיפרון טורקיז בתוך העין (לרוב זה זוועה) (ובקשר לבגדים-סליחה אני חייבת מכנס פסים בגוונים ירוקים, עם חולצה משובצת סגולה וגופיה ורודה אני חושבת ממתחת-ובזה סיימתי את דברי)

אני שונאת ששמים צללית כהה על

כלללל העפעף.. שפתון מרוח, מייק אפ כמו מסיכת בוץ, אי שיויון של הצלליות.. כלומר בעין אחת ככה ובעין שניה אחרת לגמרי.. זה יכול לחרפן אותי... אני שונאת גם איליינר לא שווה.

RReuTT

New member
גם פסים עבים של איליינר ביום יום

סתם ככה זה לא יפה.. אלא אם כן זה מסתדר עם איפור גותי.

Saucy Girl

New member
נשים בעלות עור כהה מאוד

ששמות אודם סגול ותוחמות את השפתיים בעיפרון עם קו דק וכהה מהשפתון.

עוד כמה דברים..

בנות ששמות סומק חום.. בנות ששמות מלא לבן מתחת לעיניים בנות ששמות רק צללית אחת בצבע אחד על העין ותו לא בנות שהולכות עם איפור כבד ולא מעשנות את הצלליות בנות בנות שלא מניחות על הצלליות במקומות הנכונים.. וזהו.. אם יהיו לי עוד אני אוסיף..

yottami

New member
בנות שכבר בבוקר נמרח להם האיפור

בנות ששמות מייק אפ לא בגוון הנכון.....בנות שמתאפרות מכוער וטוענות שזה בגלל שהן מיהרו בבוקר לעבודה.........ועוד.....

Saucy Girl

New member
אתם יודעים מה זה מזכיר לי../images/Emo6.gif

פעם לפורים קניתי אודם זול כזה שהיה בצכע העור שלי (וזה לא היה קונסילר) והשתמשתי בו בתור קונסילר. איזה פדיחות... שמתי אותו על העיגולים השחורים מתחת לעיניים, ועוד על כמה מקומות. זה היה פשוט זוועה

Saucy Girl

New member
מעודדת../images/Emo3.gif

תחפושת גרועה...הושפעתי באותה זמן מהסרט "מעודדות צמודות". סתם קניתי אותו.

מה רע בסמוק חום כפרה???

זה הכי יפה.אז מה לשים סומק ורוד שזה עוד יותר מזויע???? אני בהירה ונוטה להאדים אז אם אני אשים סומק ורוד למשל אני אראה ממש ליצן וסומק חום מציל אותי כל פעם מחדש! תחשוב על זה!

למעלה