שרשור לשבוע טוב

galim29

New member
../images/Emo8.gifתודה על הברכות אהובות

איזה כייף לחזור הביתה אחרי יום שלם של חגיגות מתישות ולקרוא את הברכות... אז פינקתי את עצמי ולקחת ייום חופש מהעבודה. קמתי לי מאוחר, אכלתי עם חברה ארוחת בוקר בבית (אצל אמא על המרפסת), אח"כ הלכנו לראות את הסרט: סקס והעיר הגדולה (מה שעורר כמה מחשבות שמנסה להדחיק, בייחוד ביום הולדת 32) אבל אח"כ הלכנו לאכול צהריים/ערב מאוחר, ירדתי על סטייק אנטריקוט מדמם, הגעתי בזמן ל- HAPPY HOUR להרגיש כמו קארי ברדשו עם קוסמופוליטן
על חשבון הברמן.... (לפחות המשקה משותף ליום אחד) הלכ י לראות את השקיעה בים
(כן, היה מתבקש בן זוג לכל האירועים האלה... ) ועכשיו בדרך לעוד מפגש עם חבורת טובות בחוץ... נחמד, מעייף ובכייף הייתי מחליפה בערב סולידי על בקבוק יין ומה שמתלווה אליו...
אבלהיה לי יום כייפי ומקווה שהוא סימן לפתיחתה של שנה עוד יותר טובה... תודה לכן חברותיי האהובות על האיחולים. נשיקות לכל אחת ואחת ואתן איתי בברכות ובאיחולים שלי לעצמי, גם עבור כל אחת ואחת... ומשאלתה היא.

../images/Emo49.gifלגלים ולנעמי

לגלים היקרה! מאחלת לך עוד הרבה שנים יפות של בריאות בריאות ועוד פעם בריאות, שמחה, אושר ושכל מה שאת מבקשת ורוצה לעצמך יתגשם השנה. לנעמי היקרה! מאחלת לך עוד שנים יפות עם הבעל ועם בנך ושתהיו מאושרים ושמחים יחד. בניגוד לזקי האייקונים שלי כן עובדים אז הנה כמה לשתיכן:
לנו היה סופ"ש נהדר. היו לנו אורחות: בנות-הדודה שלי המקסימות והמתוקות והיה כיף.

נעמי 17

New member
שיו את מהממת!

לגלים יומולדת מעולה, שכל חלומותייך יתגשמו!! לזק היקרה, ריגשת אותי באמת, בקושי זכרתי בעצמי מרוב עומס. תודה לכולכן בנות יקרות!

galim29

New member
נעמי יקירה../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

נעמצ'וק, העיקר שזכרו אותנו... מקווה שחגגת והיה לך כייף. המון מז"ט ומאחלת לך עוד המון שנים מאושרות.

נעמי 17

New member
איזה חגגנו../images/Emo4.gif

דודה שלי התקשרה ביום חמישי לפני לאחל מזל טוב, עד שהיא התקשרה לא זכרנו הודעתי לבעלי שלמחרת צריך לקנות פרחים (וזה יצא גם יום שישי) הוא עצר בתחנת יילו אחת ולא מצא. במוצ"ש הוא הלך לעוד ילו להביא חלב יחד עם הילדון וגם שם לא היו פרחים. הוא אמר לילד " אמא תתחרפן עכשו שלא קניתי לה פרחים.... הילד הגיע הביתה , העיר אותי משינה ואמר " אמא את צריכה להתחרפן עכשו על אבא" מתוך התגוננות האיש התחיל לצעוק שזה לא פייר שבכל האירועים זו חובתו של הגבר להביא את הפרחים, אז מה יקרה אם יום אחד הוא יקבל זר? האמת, חשבתי, הוא צודק. ביום ראשון קניתי זר. ביום ראשון גם הדודה שלחה זר אבל אני חשבתי שזה מהאיש אז התקשרתי אלו לעבודה להגיד לו שהוא בכל זאת מתוק. הוא התפדח קשות. אצ רץ לחפש מתנה. מה הוא מצא? סט סכינים לבשר. הוא הביא. אני ראיתי את זה ואמרתי בקול רם: אויי ואבויי ובלב בשקט פנימה: חמסה חמסה חמסה האיש נעלב נורא. ואמר שאני תמיד מחפשת את הסימבוליות בכל דבר.........הבוקר כבר הכל היה מאחורנו . סתם הלחץ...

אחלה חגיגה...

במיוחד כשאומרים לך "אמא את צריכה להתחרפן עכשיו על אבא" .....
יקרתי עזבי עומס תארגני יום חופש לאיש יום חופש מהגן לבן ויאללה לכו לאכול
לסרט
לגלידה
לים
כל דבר בא בחשבון...
.
..רק שתהיו שלושתכם ביחד
ולא בבית. (הולכת לפוצץ באייקונים התחילו לעבוד)
אני

galim29

New member
דווקא נשמע שהייתה חגיגה נעמצ'וק../images/Emo6.gif

לא מצ'עמם אצלכם..... ואחרי שראיתי את התמונה של הילדון אני גם יכולה לתאר לעצמי את הבעת הפנים המלאכית לצד סט הסכינים מהבעל... חמסה חמסה, שתהיה שנה נפלאה ומוצלחת

lee E

New member
לגלים ונעמי..../images/Emo65.gif

המון מזל טוב ליום הנישואים ויום ההולדת... המון המון אושר, בריאות ושמחת חיים

בוקר טוב בנות יקרות

כשמתי כספי מתנגן ברקע שולחת לכן חיבוקים והמון אהבה.... יום נפלא בהצלחה בהכל ובכלל. אני

נעמי 17

New member
איזה כיף לי פה

שתמיד מבינים את קריצת ההומור הצינית שלי! פשוט נפלא.

ויש לי שאלה

מה עושים עם העקיצות של ה
אני כבר מחוררת וגם אם מורחת על עצמי את כל האנטי
הם תמיד ימצאו את המקום שלא נמרח....... הצילו.......

נעמי 17

New member
קונים שמן ציטרונלה

השמן מבריח את היתושים. אפשר למרוח על הגוף אבל הוא מאוד חריף, אפשר לשים על המצעים ואפשר במבער. זה היה הדבר היחיד שבר לא היה אלרגי אלו והינו מורחים אותו מכף רגל ועד ראש.

נעמי 17

New member
בית מרקחת או בבית טבע

יש משחות הומאופטיות על בסיס הציטרונלה לתינוקות. לבר בגיל שנה עם עור מאוד רגיש הייתי מטפטפת כמה טיפות ומורחת.

galim29

New member
../images/Emo6.gif ומה עם נחיתה של אורחים כמו ג'וקים?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אתמול הגיע אחד ואחריו עוד אחד ואת שניהם חיסלתי רק עם הצרחות שלי והריצה הפרועה במסדרון... לבסוף ריססתי אותם בחומר ניקוי לאמבטיה עם אקונומיקה ואחר כך היו לי יסורי מצפון שהרגתי אותם עם אקונומיקה בייסורים. אני נראה לי אוטמת את החלונות ולא אשאף את האוויר ה"צח" של ת"א....

בשביל זה אני מחזיקה בבית

3
....הם עושים יופי של עבודה..כל בוקר איזה מעופף כזה
=ג'וק הפוך על הגב אחרי שדיווש ברגלים שעות ....הם לא מוותרים.... לפעמים הם עושים אותה כל כך טוב שהם אפילו "מנקים" את החצר מעכברים
או...שממיות
...לפעמים גם
=ציפורים.......ומבאים אותם הבייתה.......... ל
יש תחביב אחר הוא רודף אחרי
ואז נעקץ ונראה כמו
ממש סרטים מצויירים .....

galim29

New member
גן החיות של ז'קוש../images/Emo180.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo181.gif

אולי תשלחי לי למשרד איזה
שיהנו מסטייק איכותי? גילנו שיירי קקי של עכברים
במחסן ומאז אנחנו פה בחרדות...

זואילי

New member
ג'וקים תמיד מגיעים בזוג

גם אם היה אחד אתמול, חכי בסבלנות לשותף שלו. אז כרגע ניצלת מפלישה נוספת. עד לפעם הבאה. ושום ייסורי מצפון. אני בזמנו עוד אחרי ריסוס הייתי שמה עליהם קופסא קטנה כדי שלא יהיה ספק שייחנקו טוב טוב.

למעלה