שרשור לשבוע טוב

בוקר טוב ../images/Emo24.gif

לשישבת נהדר ונפלא
לשישבת של הנאה ורגיעה
לשישבת של ים (למי שאוהב)
לשישבת של אוכל טוב
לשישבת של פגישות עם אהובים
אז לשבת שלום ותהנו
נשיקות
ראיתם את זה ...לשימוש רב אצלנו בפורום.......(הייתי חייבת)

מזל טוב ויומולדת שמח לגלים29

יקרתי שיהיה מזל טוב שנתחיל ללא כאבים ונמשיך באהבה גדולה שתזמין אותנו אל מתחת לחופה או איך שתרצי מיליון ברכות איחולים והמון המון אהבה נשיקות מהמשפחה המורחבת שלי....אבא אמא בוביק......וכמובן כלב ושלושה חתולים יקרים.... אוהבת ....לא מצליחה להעלות אייקונים אז קבלי מליון חיבוקים פרחים שירים וריקודים ממתקים ורק רק טוב מיליון מהכל...

מזל טוב ויום נישואין מאושר לנעמי17

יקרתי מאחלת לך את כל הטוב היופי האהבה והאושר עם האיש שלך שהולך איתך בדרך לא קלה. לילד המדהים שלך שקיבל אמא כמוך.........(והביא לי את שלי) יודעת שאת עמוסה אבל מקווה שלפחות את יום הנישואין תחגגו. אוהבת ומכאן שולחים לך המון המון ברכות וחיבוקים (שוב לא מצליחה להשיג אייקונים) אז לדמיין אותם בבקשה. אני האיש ובוביק .....וגם לכאן מצטרפים הרבעייה הלוחמת שלי כלב ושלושה חתולים מתוקים...... נשיקות אוהבת.....אני

lee E

New member
בוקר טוב מפנסליבניה

אנו (יותר נכון "הם", אני לא זזה מהמלון) בפארק המים של הרשי חב' השוקולד הכי מגעיל בעולם, אבל סיפרו לי שהפארק שווה. אני במלון לומדת, גם כך הפארק לא בנוי להליכה אנדואית צולעת, אז לקחתי את מחשבי האהוב, ספרי לימוד וספרי קריאה...ויש לכם אותי כאן לגמרי לבד
....אז מי באה לשחק איתי?

זואילי

New member
../images/Emo49.gif נעמי ../images/Emo24.gif

שיתגשמו כל משאלות ליבך
, שיהיה לך יום הולדת מקסים ונעים ויום נישואין משובח
. הרבה הרבה בריאות, אושר ואהבה
, ותמשיכי להצחיק אותי בהומור המשובח שלך
אוהבת, זוזו

התבלבלת

יום הולדת לגלים כמה הודעות למטה יום נישואין של נעמי..... מה שתית על הבוקר?

זואילי

New member
חשבתי שהיא חוגגת את שניהם יחד ../images/Emo13.gif

אבל מה זה משנה, כל יום הוא יומולדת, לא? אז שולחת לנעמי עכשיו את האייקונים הבאים לחגיגות הנישואין:

זואילי

New member
גלים אהובתי ../images/Emo49.gif

נשמה טובה ועדינה שלי
, מאחלת לך את כל הטוב שיש, שיתגשמו משאלותייך, שתצליחי בכל אשר תעשי, שתהיי מאושרת ואוהבת, וכמובן, המון המון בריאות. הנה לך ערימת אייקונים שמחים:

גלים יקרה ../images/Emo24.gif

מזל טוב ליום הולדתך שכל משאלותייך יתגשמו וכמובן המון בריאות

נכון הרשי באמת מגעיל

לשחק אני לא באה....אני כאן רצה המון אחרי הבוביק שהחליט שעכשיו הוא מוציא קולות של סוס יאור...... תקשבי איזה גברון קטן ומקסים גדל כאן....בגינה יש לנו עץ עם פרחים לבנים צהובים (לא זוכרת את שמו) הפרחים נושרים מהעץ...ובוביק מביא אותם לאמא....יקרה לו.....(לפעמים הוא מביא גם עלים.....)העיקר הכוונה.

שרשור לשבוע טוב

אז כאן אפשר יהיה לספר לנו על האיך היה לכן הסופ"ש ומה חדש אצלכן בכלל..... מצרפת לכאן את הברכות לתחילת שבוע שמח לגלים ולנעמי....... מוזמנות להצטרף

luli74

New member
סופשבוע...פרוע

הייתה לנו שאיבה בשבת...11 ביציות, אני כרגע מחזיקה אצבעות להפריות יפות. זה הסבב המלא הראשון אחרי הניתוח, ופעם ראשונה עם דקסמתזון...אני כל כך רוצה להצליח! (..ויש לי המלצה לכל מי שצפויה לעבור הרדמה בקרוב- לבקש מהמרדים שיוסיף לכן דורמיקום. מחולל נפלאות וגורם להרגשה נפלאה בהתעוררות).

luli74

New member
6 הפריות.זה טוב..אבל זה לא מצויין...

הלוואי שאחד חזק במיוחד ישרוד תשעה חודשים. זה כל מה שאני רוצה בחיים. אפילו עם האנדו אני אוכל להתמודד. רק לא עם כישלון.

למעלה