שרשור לסדרה Clone Wars

Chakotay

New member
ראיתי פעם אחת...וזה מאוד טיפשי

ואני לא אוהב את הטרילוגיה החדשה...טיפשית. אבל חדשות טובות! בראיון של לוקאס הוא אמר שהסרט הבא יהיה הרבה יותר רציני מהקודמים בטרילוגיה.

הסדרה לא טיפשית

אני חושבת שהסדרה בכלל לא טיפשית- הלוואי והסרט השני היה כמוה, היא מאוד מעניינת ואתה צריך לראות את כולה מההתחלה כדי להבין. נ.ב אם הפרק היחיד שראית היה אחד הפרקים עם פדמה אז הוא כן טיפשי אבל חוץ מזה רב הפרקים מעניינים מאוד. בקשר לטירולוגיה החדשה אני חושבת שרק פרק 2 היה קצת טיפשי (הדיאלוגים שבו...שבין אנאקין לפדמה יותר נכון) והמשחק של היידן ונטלי...אבל די יפה. אבל פרק 1 היה טוב מאוד (חוץ מאנאקין ולפעמים ג'אר ג'אר)- היה את קווי גון שהוא ג'די מאסטר מעולה, את אובי כשהוא צעיר, את העיר מתחת למים, את המירוץ, את דארת מול ואת הקרב בסוף והמשחק של אוון וליאם היה מעולה.

MajorWinters

New member
סרט רציני זה מה שחסר לנו../images/Emo19.gif

אם תשים לב הסרטים החדשים הרבה יותר לוקחים את עצמם ברצינות מהטרילוגיה המקורית שלקחה הכל די בקלות.... לפחות אפיזוד 1

Lu Tze

New member
תלוי באיזה קטעים.

בטרילוגיה החדשה, כל דמות מנסה להכניס איזה פאנצ' ליין ואז היה את ג'אר ג'אר שהיה אמור להיות הדמות המצחיקה, אבל יצא ממש אידיוטי. בעוד שבטרילוגיה המקורית, היו שתי דמויות שהתפקיד שלהם זה לומר את הפאנצ' ליינ'ז ומדי פעם, כשזה מתאים לסיטואציה, מישהו היה אומר בדיחה.

Lu Tze

New member
אני כרגע רואה את פרק 17.

מה התגובה של אנני לטרופרים שמתחילים להיעלם, להיזרק, ליפול ולעוף באוויר? "something's not right. i can feel it". מה באמת? כאלה אינסטינקטים והוא רק פדוואן?!? הרי ברור שהבנאדם שולט בפורס בצורה מוחלטת!

Lu Tze

New member
דווקא לא משהו.

סתם קרב. הפרק של מייס או יודה נגד הרובוטים היה הרבה יותר מגניב. ועוד משהו, ממתי לעזאזל יש רובוטים ששולטים בפורס? מה זה היה לעזאזל?!? ולא אכפת לי אם תקראו לי גזען, רובוטים לא יכולים להיות ג'דיי!!

Lu Tze

New member
אז מה מונע לעשות צבא של רובו-ג'דיי

ולהשתלט על הגלקסיה?

יואב 1980

New member
למיטב ידיעתי אין רובוט ששולט בכוח

וגריוויוס, קראתי עליו קצת ואמרו שלא ברור אם הוא היה רובוט שחיבר לעצמו חלקים חיים או שהוא היה חיי והפך את עצמו לרובוט, כך שאם הוא כן שולט בכוח אז יש לזה תרוץ טוב.

MajorWinters

New member
אחי אני מכור../images/Emo19.gif

אני צריך להזריק עוד מידי כלוארנים! (כלומר אפשר להזירק מנת דם מפוצצת הכל טוב של המידי כלוראינים!)

לא נכון.

הם לא שולטים בכוח, אלא רק משתמשים בחרב אור, הם לא יכולים להפעיל את הכוחות כמו הג'דיים האחרים.

יואב 1980

New member
הפרקים של מייס היו מעולים, אבל מיוד

מהפרקים של יודה פחות נהנתי, ודרך אגב שאלת מה מספר הפרק של מייס: פרקים12-13

Lu Tze

New member
תודה בנאדם.

גם אני עדיין חיבבתי יותר את הפרק של מייס. במיוחד הקטע שבו הוא פירק את הרובוט הזה וזרק את החלקים על על השאר. גאוני. אה, אבל גם הפרק של יודה שולת.

Mr Boggy Man

New member
הרובוט הקטני שהרג את כל הג'דייס היה

פשוט גאוני. והוא לא שולט בכוח, לא הראו אותו בכלל משתמש בפורס, סתם נלחם עם לייטסייברס.....הוא מוכשר...מה אני אגיד. He his gifted.

Red 5

New member
למה? בשום מקום לא כתוב שסייבר זה ר

רק לג'דיי ולסיט'

Lu Tze

New member
בוא נגיד ככה,

במה היית מעדיף להשתמש, אקדח או חרב?

Red 5

New member
אם אני רובוט , מה זה משנה?

יכולים לטכנט אותי להשתמש בחרב ויכולים באקדח, חוץ מזה ראינו מה קרה לכל שאר הרובוטים שהשתמשו באקדחים.

Lu Tze

New member
צריך שליטה בכח כדי להשתמש בסייבר

בצורה יעילה. זה אחת מהאקסיומות בסטר וורז.

למעלה