שרשור לסדרה Clone Wars

VAMPhantom

New member
בנוגע לSW-CLONE-WARS...

למי יוצא/יצא לראות את הסדרה? ולמי שאכן יצא לראות, עד איזה פרק? מעונין אני לדעת, לפני ששואל ת'שאלה.

בקשר לסדרה של star wars

בקשר לסדרה,למי שראה את פרק 20, איך זה שלקיסר אין כזאת טכנולוגיה?!?!? ...נראה לי שהדרואיד הזה ודומהו היו יכולים לנצח את לוק ואת כל מתנגדי הקיסר בקלות. לאן נעלמו כל הדרואידים והטכנולוגיה של צבא המשובטים?!?!? נ.ב- בקשר לפרק 19 ולהתנהגות של אנאקין כלפי אובי ואן היה נחמד אם היו עושים סדרה כזאת על אנאקין כשהוא התחיל להיות פאדאוון כדי לדעת איך מהילד החמוד והחייכן מפרק 1 שצועק "ייפי", שואל את פדמה אם היא מלאך וכו'... נהיה מישהו שמדמיין שהוא נלחם (והורג...) באובי ויודה...איזה דבר נוראי הם עשו לו שהוא שונא אותם כל כך?!?!?

יואב 1980

New member
אני לא מסכים איתך...

לקייסר יש טכנולוגיה מפותחת לא פחות, תראי את כוכב המוות, סופר סטאר דסטרויר, והדרואידים, הם הובסו וזה כולל את גריוויוס או איך שלא קוראים לו,לדעתי הכוח שלו מתבטל מול עוצמת הכוח (ה-force). ובאשר ללוק ולמתנגדי הקייסר, הם התמודדו עם משהו יותר קשה, הם התמודדו עם החברה שניצחו את הדרואידים, וניצחו אותם.

יואב 1980

New member
ולגביי אובי וואן ויודה

לאורך כל הסדרה ראו איך אובי וואן נוזף בו שוב ושוב, ולדעתי כשאנאקין נלחם איתה הוא היה עצבני מאוד והוא ניצח אותה בעזרת הצד האפל של הכוח שנכנס בו לרגע ובגלל זה הוא דימיין את אובי וואן ואת יודה.

Another Girl

New member
את מתבקשת לכתוב ../images/Emo58.gif בכותרת

בכל הנוגע לפרקים של הסידרה הנ"ל,ובכלל לכל מה שלא שודר בארץ עדיין.

MajorWinters

New member
מי אתה חושב שאתה?../images/Emo19.gif

ואם ראיתי? אז מה אם מישהו ראה יותר פרקים הוא יותר שווה? מה זה השוואות למי חבר פורום יותר "טוב"? סתם! חולה עלייך צפע! חולה! ראיתי את ה10 הראשונים... שאל שאלתך בני!

MajorWinters

New member
נורא נהנתי מ3-4../images/Emo19.gif

הם כזה יחד... זה כאילו יחידת קומנדו יחידת קומנדו של משובטים. ויש שם ממש טקטיקה, רואים את המפקד מסמן להם פקודות וכל מיני כאלה... שילוב של כל הדברים שאני אוהב בסרטים... צבא... פעלולים... SW....

יואב 1980

New member
אני מאוד אהבתי שאוב וואן נלחם

בדורג, ויותר נהנתי מהקרב בפרקים 18-19

Lu Tze

New member
דפינטלי הפרק שבו מייס

התגבר על צבא הרובוטים והמכונה הזאת (אם ראית את הפרק, אתה יודע למה אני מתכון, אם לא, זה קצת מסובך להסביר). אגב, מישהו זוכר מה מספר הפרק הזה? אני רוצה לגבות אותו.

VAMPhantom

New member
אני במיוחד אהבתי את../images/Emo124.gif19../images/Emo70.gif

זה בהחלט לדעתי, החוט המקשר הרציני בין הסדרה הנ"ל לסרט השלישי במתקרב אלינו...
ממש רואים בפרק הנ"ל, כיצד הצד האפל משתלט אט-אט בנשמתו של אנאקין סקייווקר...

Another Girl

New member
שרשור לסדרה Clone Wars ../images/Emo58.gif

מזכירה שוב לשים ספויילרים בכותרת,לפרקים שלא שודרו.

Chakotay

New member
אני לא רואה את הסדרה, וגם לא מתכוון

אבל רציתי לשאול האם היא נחשבת קודאק ? כלומר האם היא נחשבת כדברים אמיתיים שקרו.

../images/Emo58.gif? בקשר לפדמה

בקשר לאיך שפדמה הוצגה בסדרה כשהיא הלכה עם יודה לעזור לג'די שנלכדו במקדש- אני חושבת שהיא הייתה ממש מגוחכת: איך שהיא ויודה "עבדו" על האחראי על הביטחון (או מה שהוא לא יהיה) בעזרת הכוח כדי שיאפשר לה לצאת עם יודה, איך שהיא דואגת ליודה ורצה לקראתו כמו איזה מטומטמת (סליחה עם פגעתי במישהו)כשהוא חזר מהמקדש הרי יודה הוא מאסטר ג'די...מה היא חשבה\יוצרי הסידרה חשבו כששלחו אותה להגן\לצאת לעזרתו של יודה עם אקדח לייזר?!?!?!?!?!?! המשובטים יותר חזקים ויעילים ממנה. לסיכום-מה פדמה עשתה במלחמת המשובטים...עזרה למאסטר ג'די הגדול מכולם...השאר כבר מיותר... לדעתי הם פגעו בכבודה של פדמה ובכבודו של יודה ועדיף בכלל שלא להראות אותה בכלל מאשר איך שהיא הוצגה.

למעלה