גם אני הולכת ונעשת יותר כמו סטטה...
עוד לא הלכתי לישון. לא החזקתי את עצמי ערה, פשוט לא הייתי עייפה. חח..עוד מעט אמא שלי תקום והיא תשתגע. בקיצור לא על זה רציתי לספר לכם (כאילו גם אבל לא רק). שמתי לב דרך החלון בחדר מחשב שהשמים מתבהרים, והחלטתי לנסות לראות את הזריחה. עליתי למעלה, החלפתי חולצה (פיג'מה), יצאתי למרפסת ובזינוק עליתי על המעקה והתיישבתי עליו, פעם ראשונה שאני עושה את זה^_^ ואז, כשחיכיתי שהשמש תעלה ואני אוכל לראות אותה (היה כבר קצת אור)שעמם לי והחלטתי לספור כל יצור חי שעובר ברחוב שלי. ולא עוברים הרבה כאלו, כי אני גרה באיזה ישוב מחורר (יאנטו חור) שעובר בו יצור חי פעם בשעתיים. אז ירדתי לבדוק מה השעה וחזרתי. ואז החלטתי שכדאי לתעד את כל הסיפור, אז ירדתי שוב, לקחתי מחדרי הקט עט ונייר וכתבתי את מה שכבר זכרתי, והוספתי את החדשים. זאת הרשימה שהתקבלה, כפי שהיא כתובה: כמה יצורים ראיתי מהמרפסת מ05:15 עד עלות השמש לגמרי. לא כולל יונים! 1 שוטר 2 עורבים 1משמר אזרחי4X פעמים 4 באוטובוס ? במטוס. 1 מחלק עיתונים 1 בירנבאום כלשהו 1 שכנה גרינברג 1 אישה בג'יפ 1 מישהו במכונית 1 זקנ משוגע(?) 1 איש באוטו 1 איש בטנדר 1 נהג משאית *פה התחלף עט כי הקודם התקלקל* 1 אישה 1 אוטובוס נתיב 1 רוכב אופנוע 5 באוטובוס 5 באוטובוס 1 נהג באוטו 1 דבור 1 איש במכונית 1 איש במכונית 1 איש באוטו 1 איש באוטו 1 איש במכונית 1 איש באוטו 1 איש באוטו 2 גברים באוטו 1 איש באוטו 1 איש באוטו 4 באוטו סוף 05:54 רשמתי את זה בדיוק כמו שזה כתוב אצלי

האמת שעוד לא ראיתי את השמש, ברגע שנגמר המקום בדף הפסקתי. יום ובוקר טוב! ^_^