שרשור לילי...

lori4

New member
הודעה בנוגע לשירשור הלילי!!!

הנה לוח הזמנים של השבוע. 25.7 טאקויה. 26.7 קוג´י וקואיצ´י. 27.7 זואי, ג´יי.פיי וטומי 28.7 הנרי. 29.7 טקאטו. 30.7 יום שישי-אין(אלא אם מישהו יחליט לעשות משהו כמו יאנה). 31.7 למרות שזה יום שבת- דמויות משניות מהעונה השלישית.

גם אני הולכת ונעשת יותר כמו סטטה...

עוד לא הלכתי לישון. לא החזקתי את עצמי ערה, פשוט לא הייתי עייפה. חח..עוד מעט אמא שלי תקום והיא תשתגע. בקיצור לא על זה רציתי לספר לכם (כאילו גם אבל לא רק). שמתי לב דרך החלון בחדר מחשב שהשמים מתבהרים, והחלטתי לנסות לראות את הזריחה. עליתי למעלה, החלפתי חולצה (פיג'מה), יצאתי למרפסת ובזינוק עליתי על המעקה והתיישבתי עליו, פעם ראשונה שאני עושה את זה^_^ ואז, כשחיכיתי שהשמש תעלה ואני אוכל לראות אותה (היה כבר קצת אור)שעמם לי והחלטתי לספור כל יצור חי שעובר ברחוב שלי. ולא עוברים הרבה כאלו, כי אני גרה באיזה ישוב מחורר (יאנטו חור) שעובר בו יצור חי פעם בשעתיים. אז ירדתי לבדוק מה השעה וחזרתי. ואז החלטתי שכדאי לתעד את כל הסיפור, אז ירדתי שוב, לקחתי מחדרי הקט עט ונייר וכתבתי את מה שכבר זכרתי, והוספתי את החדשים. זאת הרשימה שהתקבלה, כפי שהיא כתובה: כמה יצורים ראיתי מהמרפסת מ05:15 עד עלות השמש לגמרי. לא כולל יונים! 1 שוטר 2 עורבים 1משמר אזרחי4X פעמים 4 באוטובוס ? במטוס. 1 מחלק עיתונים 1 בירנבאום כלשהו 1 שכנה גרינברג 1 אישה בג'יפ 1 מישהו במכונית 1 זקנ משוגע(?) 1 איש באוטו 1 איש בטנדר 1 נהג משאית *פה התחלף עט כי הקודם התקלקל* 1 אישה 1 אוטובוס נתיב 1 רוכב אופנוע 5 באוטובוס 5 באוטובוס 1 נהג באוטו 1 דבור 1 איש במכונית 1 איש במכונית 1 איש באוטו 1 איש באוטו 1 איש במכונית 1 איש באוטו 1 איש באוטו 2 גברים באוטו 1 איש באוטו 1 איש באוטו 4 באוטו סוף 05:54 רשמתי את זה בדיוק כמו שזה כתוב אצלי:) האמת שעוד לא ראיתי את השמש, ברגע שנגמר המקום בדף הפסקתי. יום ובוקר טוב! ^_^

משהו מצחיק שקרה לי עכשיו....../images/Emo153.gif

נכנסתי להתקלח, אמא שלי אמרה לי להתראות ושמעתי שאבא שלי קם. הוא לא צריך לקום מוקדם אבל הוא מתעורר כשאמא שלי קמה. אחר-כך כשיצאתי מהמקלחת (כמובן שהתלבשתי והכל) הוא שואל אותי:"מה קרה שקמת כלכך מוקדם?" עניתי לו"אתה צוחק אותי?", אבא שלי הוא אחד שאוהב מאוד להתבדח. הוא המשיך "מה, חשבת שאת צריכה לקחת את הכלב שקמת מוקדם?" ואז הבנתי שהוא לא צוחק איתי, והסברתי לו שפשוט עוד לא הלכתי לישון... הוא היה קצת בהלם. אחרי זה קרה עוד דבר מצחיק, אני והוא צחצחנו שיניים באותו זמן, אבל אני את הצחצוח של לפני השינה, והוא את הצחצוח שאחרי השינה. עולם מוזר... חשבתי שאלך לישון, אבל אני פשוט לא עייפה. ואי כמה זיינתי לכם ת'שכל על השטויות שלי, מסכנים... אגב, הקטע של האייקון חייזר בהתחלה, הסבר: שמתי לב שלהרבה אנשים יש איזה אייקון קבוע שהם שמים בסוף כל כותרת,(יש כאלה גם שיש להם שניים ושלושה...) אז אני אימצתי לי את החיזר

Digi Lista

New member
חחחחח../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

אנ ל מצליחה להגיב נורמל תפוז מעצבן ונתקע!

Digi Lista

New member
חחחחח../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

אנ ל מצליחה להגיב נורמל תפוז מעצבן ונתקע!

Digi Lista

New member
טאקויה נדחה למחר

היום חוגגים לאוטובוס יום הולדת גם בלילה,אני מנסה כבר רבע שעה להיכנס לכאן אבל עד עכשיו תפוז רק נתקע

למעלה