בעיניי היא שילמה את המחיר על הדברים שהוא אמר, בדיוק כמו שאז אמרה לו "בסוף אני אעלה במדרגות בגללך"עוז חושב שהוא יכול לתקן את התדמית של רמי
לא מבין שיש אנשים שזה פשוט לא עובד איתם למשל כמו לינור כמה שלא ניסה לדחוף אותה, לא אהבו אותה
לא אני חושבת שהיא עלתה במדרגות בזכות עצמה.בעיניי היא שילמה את המחיר על הדברים שהוא אמר, בדיוק כמו שאז אמרה לו "בסוף אני אעלה במדרגות בגללך"
את פה גורה שהיא פתחה על גוזי 3 ימים בעצמה הגיעה לה לשלם על זה בעצמהבעיניי היא שילמה את המחיר על הדברים שהוא אמר, בדיוק כמו שאז אמרה לו "בסוף אני אעלה במדרגות בגללך"
געגועי לימיתמבחינת זוגות
את תום וגל היה כיף לראות
רמי ולינור לא הפריע לי
אבל אלמוג ויהודה אוי זה פשוט בלתי נסבל ברמה שהייתי מתה לכבות את הטלוויזיה אם הייתי יכולה. פשוט לא.
יהודה היה יותר נסבל עם ימית מאשר עם אלמוג. יוצא "הקסם" של הבחור שהוא עם אלמוג. עם ימית הוא התנהג כמו זבל לפעמים ולא העמיד פנים.געגועי לימית
ממש ככהיהודה היה יותר נסבל עם ימית מאשר עם אלמוג. יוצא "הקסם" של הבחור שהוא עם אלמוג. עם ימית הוא התנהג כמו זבל לפעמים ולא העמיד פנים.
אני לא זוכרת שהיה ריב שחשבתי שיהודה צודק.היה פעם ריב שבו ליאור הצדיק את יהודה?
בוויכוח עם גל למשלאני לא זוכרת שהיה ריב שחשבתי שיהודה צודק.
ולא נראה לי שליאור הסכים עם יהודה אי פעם
כן אבל כל האמירה שלו לפני זה הייתה מאוד מעצבנת. מה זאת אומרת אם את רוצה לנצח אני צריך לעלות.בוויכוח עם גל למשל
עם ההגרלה הוא לא צדק?
ובכל זאת ליאור החליט שיהודה טועה וצריך לוותר לגל מראש כי הוא היה צנחןכן אבל כל האמירה שלו לפני זה הייתה מאוד מעצבנת. מה זאת אומרת אם את רוצה לנצח אני צריך לעלות.
היא היית הילדותית והוא עף על עצמו שניהם יצאו לא בסדר.
לאבוויכוח עם גל למשל
עם ההגרלה הוא לא צדק?
תשמח מזה כי קארין לא תציק לתומי המתוק שלךהאח השאיר 9 גברים
בשבוע הבא מודחות אלמוג וקארין
זהבה נשארת עם גברים בלבד
קארין לא מציקה ,זו טעות של תום שניתק איתה קשר אחרי "ההתאהבות" שלה ביורקתשמח מזה כי קארין לא תציק לתומי המתוק שלך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.