אני לא הצבעתי רציתי אבל האצבע לא רצתה ללחוץ בסוף הצבעתי אורן דניאל וקאריןמגיע לכם אתם הצבעתם לאלמוג
אני אחסום אותך זה תוכן פוגעני
ממש לא!!!!!!!מגיע לכם אתם הצבעתם לאלמוג
אלמוג מוציאה שחורים לילד היורק-אז היא נשארתאיך אלמוג נשארת וגל לא ולינור לא ויונני לא (שלא אהבתי את השתיים האחרונות)
אבל היא תפסה תחת שהיא נשארה
היא כבר לא בביתיפה הראו את פה גורה של לינור על גוזי או את איום שלה עליו שלא ישארו לו חברים בבית
הבעיה של ג'וזי היא שהוא לא יודע לעשות גבותהקבוצה של ג'וזי הצביעו לאלמוג עכשיו היא לוקחת לג'וזי את הזמן מסך
כמו שקרה כשהקבוצה של גל הצביעו ללינור ורמי וקיבלו חודש של רמי ולינור עד שגל הודחה
לפני אלמוג ג'וזי קיבל הרבה זמן מסךהבעיה של ג'וזי היא שהוא לא יודע לעשות גבות
וגם לא ממש אוהב למרוח וולטרן
לא חושבת שאלמוג מקבלת יותר זמן מסךלפני אלמוג ג'וזי קיבל הרבה זמן מסך
אפילו בהדחה של יהודה ג'וזי קיבל 80% מהפרק
לעומת זאת מאז שאלמוג נכנסה, אפילו משימת הגמר ג'וזי הופיע פחות ממנה
היו צריכים להקשיב לי
לא עדיף את הזמן הזה לג'וזי?לא חושבת שאלמוג מקבלת יותר זמן מסך
וגם בעיקר רואים אותה מוציאה שחורים או ככרית חיבוק
יותר ג'וזי מזה ונשתגעלא עדיף את הזמן הזה לג'וזי?
לא להצביע לאלמוג יותר
אבל צבע לשיער של קארין הוא יודע יופי לעשותהבעיה של ג'וזי היא שהוא לא יודע לעשות גבות
וגם לא ממש אוהב למרוח וולטרן
היא הופכת את יהודה למעצבןהקבוצה של ג'וזי הצביעו לאלמוג עכשיו היא לוקחת לג'וזי את הזמן מסך
כמו שקרה כשהקבוצה של גל הצביעו ללינור ורמי וקיבלו חודש של רמי ולינור עד שגל הודחה
לא בזבוז רואים את יהודה וינטלטור מתעלק על אלמוג-וזה עושה לנו את היוםמזה הפרק הזה
בזבוז זמן אוויר
נכון העיקר שאת גוזי המתמסכן לא רואיםלא בזבוז רואים את יהודה וינטלטור מתעלק על אלמוג-וזה עושה לנו את היום
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.