אני אוהב את תרצה ואת שני ... המיוחדות התותחיות המהממות ...חוץ מתרצה ושני כולם שם מאוסים...שתיגמר כבר תכנית הזו.
אני אוהב את תרצה ואת שני ... המיוחדות התותחיות המהממות ...חוץ מתרצה ושני כולם שם מאוסים...שתיגמר כבר תכנית הזו.
ברביעי לא הייתה משימה. הייתה בחמישי אחרי ההדחה הכפולהעוז השאיר את הקטע של השיחה שירז חן בנסט להערב
כדי להציל את שירז
זו שיחה שנערכה מזמן לפני המשימה ששודרה ברביעי....שלף אותה הערב
מיד כתבתי הוא רוצה להציל את שירז.
תחליטו - אז עוז קובע מי המודחים או הציבור שמצביע? אם הוא הקובע, מה זה משנה מתי ישודר כל קטע?עוז השאיר את הקטע של השיחה שירז חן בנסט להערב
כדי להציל את שירז
זו שיחה שנערכה מזמן לפני המשימה ששודרה ברביעי....שלף אותה הערב
מיד כתבתי הוא רוצה להציל את שירז.
להציל זה לא תמיד מהקהלתחליטו - אז עוז קובע מי המודחים או הציבור שמצביע? אם הוא הקובע, מה זה משנה מתי ישודר כל קטע?
יש מיאוס מהותיקים והתנשאות שלהם על החדשים...עדיין מוזר לי שיוכי תפסה כזאת תאוצה אחרי שהיא יכלה ללכת נגד רועי
לעבור את מאי, מוגרבי, חן ויוסי אחרי שהיית ב2 המקומות האחרונים בהדחה רק לפני חודש
מוזר מאוד
אולי בגלל העונה הארוכה והמחזוריות של העלילה, המיאוס גדול יותר..זה קורה כל עונה
עוז מת עליה, זה ניכר במשימות ובעריכותעדיין מוזר לי שיוכי תפסה כזאת תאוצה אחרי שהיא יכלה ללכת נגד רועי
לעבור את מאי, מוגרבי, חן ויוסי אחרי שהיית ב2 המקומות האחרונים בהדחה רק לפני חודש
מוזר מאוד
איתך בכל מילהיסלחו לי אוהבי מאי מאי
היא בלתי הייתה באח והיא בלתי גם עכשיו
יודע שהיא כנראה תישאר להרבה זמן
אבל זה סוג הטראש שאני פחות מתחבר אליו.
מי זו פלורה שמוזכרת פה מידי פעם? פרמדיקית?העיקר שיוסי לא בגמר! כי הוא היה עלול לקבל כרטיס לגמר.
שירז אמורה להיכנס לפלורה, לכן עדיין נשארה.
הפרח מחדר הגן הקסוםמי זו פלורה שמוזכרת פה מידי פעם? פרמדיקית?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.