** שרשור לילה - היום ה103 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

אחמאודגדול

Well-known member
יוכי היחידה שם ששווה את המיליון
כל השאר היו צריכים לצאת עוד בחודש הראשון, זאת בערך הפעם האחרונה שהעלילה סביבם הייתה רלוונטית

|לב|
טוב, זאת דעתך...
דעתי היא שתרצה עברה הרבה בבית, רכבת רגשות... ילדה מתוקה וטובת לב, מגיע לה

רימון2024

Well-known member
יוכי היחידה שם ששווה את המיליון
כל השאר היו צריכים לצאת עוד בחודש הראשון, זאת בערך הפעם האחרונה שהעלילה סביבם הייתה רלוונטית

|לב|
ליוכי יש מיליון או שתיים בבית
היא יכולה לוותר על הכסף

רימון2024

Well-known member
יכול להיות
אך מדובר בתוכנית ריאליטי
לא לשכת הסעד או פתחון לב

אם כל עונה נכתיר את מי שהכי זקוק כמנצח, אז מה הפואנטה?
לדעתך...
אני מעדיפה ששון או שני יקחו כי הם באמת צריכים את הכסף

svtar25

Well-known member
הטיקטוק עף על הגנה של ישראל על מאי, כמו שכתבו כאן כותבים גם שם שישראל דלוק על מאי😜
אני אשאל : "מה יגיד על זה מר איסקוב? "
גם קווין רובין, שלדבריו לא אוהב ג'וס , העיר בקטנה לישראל ומאי.
עכשיו אני לא ילדה, אני מבינה שזה טלוויזיה וסתם יחסי אנוש...

Aye123

Well-known member
יוכי מעלה לי את הסעיף!!!
ברגעים שהכי לא צריך היא מגוננת על יובל.
וברגעים שצריך שהיא לא תוסיף שמן למדורה היא מוסיפה
מה שבטוח- הדרך שהיא בוחרת בה תמיד מזיקה לשני!

מצדיקה את הסצנה המטרידה מהצהריים בבריכה בזה שיובל קינא??? הוא מקנא ששני בסך הכל צעקה לאיסקוב מרחוק אז הוא בהתקף זעם ומדבר אליה מסריח וזה לגיטימי?! והם אפילו לא בזוגיות, זה פסיכי!! הבן אדם הזה מחפש לשלוט בה ולחנך אותה והוא מצטייר כגבר מושלם, זה לא מתיישב לי במח .

נערך לאחרונה ב:

Aye123

Well-known member
עוד לפני כן יש כאלו שזיהו שהוא אסטרטג.
כל האהדה שהוא קיבל הייתה רק בעקבות הקשר עם שני. הוא לא נפל כי הרחיק את עצמו מכל סיטואציה אפשרית בבית וצפה מהצד. הוא חי את המשחק בראש ובודד את עצמו.
את הצורך שלו בשליטה ובכוח - השיג רק דרך שני ומולה.
לא הראו בפרקים כלום מהנסיון שלו לשלוט בה דרך מניפולציות. למשל כשהתחברה לכולם והייתה מבשלת להם הוא כל הזמן היה זורק לה שהם לא מעריכים אותה והוא לא מבין למה היא ממשיכה לעשות בשבילם.. שהוא לא היה עושה ושיש לה לב טוב מידי. בערמומיות יודע איך ללחוץ שוב ושוב. גם באותו נושא- שהוא כחבר בחיים לא היה מבלה את כל השישי במטבח ומשאיר את החבר הכי טוב שלו לבד. וישר אמר לה בסוף אבל אני לא אגיד לך מה לעשות.. לא רוצה שתשני את החוויה שלך בגללי.
כל הזמן באותה צורה.. עד שגרם לה שוב להתרחק מכולם. כנ״ל על מוגרבי, כל הויכוחים והעקיצות ביניהם התחילו בגלל יובל. היה פרק אחד שנתנו הצצה קטנה למי שהוא..בפרק שהם ניסו לעבוד על שלקה שהם עולים לדייט בנסט וגם שם היא בסוף הגיבה מכוער והוא השתמש בזה עליה כאילו שלא עשה דבר.
תמיד יזכרו נשים שמתנהגות ככה רע יותר מאשר גברים. הוא ניצח אותה בכל סיטואציה.
אבל חוץ ממנה לא הייתה לו שום דינמיקה בבית
אז לא יודעת על מה מגיע לו לזכות ואפילו להגיע עד עכשיו ואיך כבר מזמן לא חשפו בעריכה את המשחק שלו.
אני ממש רוצה לעשות מקבץ של כל הקטעים האלו שלו. השאלה אם אפשר למצוא אותם בטיק טוק

ניצןן1

Well-known member
אפרופו יוכי
אם עוז לא היה עושה את השטות הזו בהדחה של רועי
יוכי הייתה מודחת ולא רועי

Aye123

Well-known member
לא משנה מי יישב מול יובל בסוף אני אצביע לאותו אחד.

גם תרצה, גם איסקוב, גם יוכי כולם עדיפים על האסטרטג המזויף הזה שעוז מקדם בצורה הכי חסרת חיבור למציאות.

(כמובן שאני חושבת שגם שני, הייתי כותבת את שמה אם לא הייתי חושבת שעוז מכוון להדחה שלה)

svtar25

Well-known member
לא משנה מי יישב מול יובל בסוף אני אצביע לאותו אחד.

גם תרצה, גם איסקוב, גם יוכי כולם עדיפים על האסטרטג המזויף הזה שעוז מקדם בצורה הכי חסרת חיבור למציאות.

(כמובן שאני חושבת שגם שני, הייתי כותבת את שמה אם לא הייתי חושבת שעוז מכוון להדחה שלה)
אני החלטתי ללכת על מי אני לא רוצה:
לא : תרצה, שני,יובל, שון, שירז- לא מבוהק!!!
מתלבטת : יוכי - אחלה גברת, סיפור חיים קשה, יצא בשאלה - זה עושה לי את זה.
איסקוב - הוא קווקזי פרמיטיבי, הוא מחזיק בדעות קדומות, יחד עם זאת הוא לא משלה אף אחד. הוא הרג אותי עם המשפט אחרי הדחה של שלקה. "אסון להתאהב בגבר כמוני" הוא מודע להרס שיש בו, הוא מודע לעצמו, הוא חכם, הוא כריזמטי, הוא יודע להיות חבר, הוא תמיד היה שם בשביל מאי. בקיצור היתרונות שלו גברו אצלי על החסרונות. אז כנראה אם הוא בגמר אצביע לו.

anthropologist

Well-known member
האח יוציא את שני האחרונה לפני הגמר לצערי. אחרת אין מקום ליוכי ושון בגמר. שירז תכניס את יוכי לגמר בפלורה ותודח והאחרונה שתודח לפני הגמר תהיה שני. ההתנהלות של שני מול יוכי על ההכנות לאורחים "תככב בפרק הקרוב"

מצב
הנושא נעול.
למעלה