** שרשור לילה - היום ה103 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

DRORIKO82

Well-known member
יובל מקבל עריכה של הדר וקיבל גם את הקהל של הדר לפי התגובות ברשת..
יובל מקבל את העריכה של יובל. האיש גאון של האח הגדול. היה צופה הדוק של התכנית בכל העונות ולמד את הפורמט לעומק. אני לא זוכר דייר שהגיע כל כך מוכן לתכנית. הבן אדם ממש מהנדס את הפרקים מהוילה.

Edne

Well-known member
יובל מקבל את העריכה של יובל. האיש גאון של האח הגדול. היה צופה הדוק של התכנית בכל העונות ולמד את הפורמט לעומק. אני לא זוכר דייר שהגיע כל כך מוכן לתכנית. הבן אדם ממש מהנדס את הפרקים מהוילה.
ואיך זה עובר את ההפקה ואת האח? לא ברור לי

JU34

Well-known member
הבן אדם חושב חצי שעה לפני כל מילה שהוא מוציא מהפה עוד מתקופת מאור
לא הבנתי איך רק עכשיו אנשים נזכרו להתעורר (וגם כן - עדיין מדובר בקומץ של אנשים שמבינים את זה)

רימון2024

Well-known member
לא נכון... היום לדוגמא לא הכניסו את העובדה שכולם צחקו בסליחות .. רק את הסוף
כדי להראות שיובל כביכול צודק בריב מול שון..
גם עלילה של החרם שעוז ניסה לייצור לו לפני שמוגרבי וחן הודחו לא נכונה

Aye123

Well-known member
ממש לא, יש לו נפילות בעיקר מול שני פשוט עוז לא מכניס את זה לפרקים. כמות המניפולציות שהוא עושה לה, הניסיון לשלוט בה ולחנך אותה, הקנאה החולנית וההתקפי זעם שמגיעים בכל רגע כזה. מישהי כתבה פה שהוא לא רעיל?! הוא האמא של הרעיל!!!

רותרות7

Well-known member
ממש לא, יש לו נפילות בעיקר מול שני פשוט עוז לא מכניס את זה לפרקים. כמות המניפולציות שהוא עושה לה, הניסיון לשלוט בה ולחנך אותה, הקנאה החולנית וההתקפי זעם שמגיעים בכל רגע כזה. מישהי כתבה פה שהוא לא רעיל?! הוא האמא של הרעיל!!!
והיא האבא של הרעיל...איזה פה יש לה. בקיצור, שניהם החוצה.

ניצןן1

Well-known member
אין בו כלום!!
זו הזכייה הכי דוחה שיכולה להיות
הזכייה הכי הגיונית
מי שהיה הזוכה והקונצנזוס של הקהל טרם כניסת החדשים.
זמן קצר אחר כך איבד גובה
התחילו לקרוא לו אסטרטג
הסיפור עם תהילה
עבר ונשכח.
עוז החזיר לו לאט לאט את האהדה
הפך את כולם למאוסים
הוא נשאר ה"צדיק" שהכי בסדר
לא אומניק כמו תרצה. לא רעיל כמו שני. לא אלים כמו איסקוב. לא חדש כמו שון.
לא נפל בלשונו.
יובל הופך לאופציה המועדפת והיחידה יש לומר עבור צופים רבים.
סוף סיפור.

JU34

Well-known member
הזכייה הכי הגיונית
זמן קצר אחר כך איבד גובה
התחילו לקרוא לו אסטרטג
הסיפור עם תהילה
עבר ונשכח.
הפך את כולם למאוסים
לא נפל בלשונו.
סוף סיפור.
תהילה הייתה צריכה לחשוף את הסיפור ביניהם שחור על גבי לבן :(
זה היה מחסל כל הזדמנות שלו לזכות

Edne

Well-known member
הזכייה הכי הגיונית
זמן קצר אחר כך איבד גובה
התחילו לקרוא לו אסטרטג
הסיפור עם תהילה
עבר ונשכח.
הפך את כולם למאוסים
לא נפל בלשונו.
סוף סיפור.
עוד לפני כן יש כאלו שזיהו שהוא אסטרטג.
כל האהדה שהוא קיבל הייתה רק בעקבות הקשר עם שני. הוא לא נפל כי הרחיק את עצמו מכל סיטואציה אפשרית בבית וצפה מהצד. הוא חי את המשחק בראש ובודד את עצמו.
את הצורך שלו בשליטה ובכוח - השיג רק דרך שני ומולה.
לא הראו בפרקים כלום מהנסיון שלו לשלוט בה דרך מניפולציות. למשל כשהתחברה לכולם והייתה מבשלת להם הוא כל הזמן היה זורק לה שהם לא מעריכים אותה והוא לא מבין למה היא ממשיכה לעשות בשבילם.. שהוא לא היה עושה ושיש לה לב טוב מידי. בערמומיות יודע איך ללחוץ שוב ושוב. גם באותו נושא- שהוא כחבר בחיים לא היה מבלה את כל השישי במטבח ומשאיר את החבר הכי טוב שלו לבד. וישר אמר לה בסוף אבל אני לא אגיד לך מה לעשות.. לא רוצה שתשני את החוויה שלך בגללי.
כל הזמן באותה צורה.. עד שגרם לה שוב להתרחק מכולם. כנ״ל על מוגרבי, כל הויכוחים והעקיצות ביניהם התחילו בגלל יובל. היה פרק אחד שנתנו הצצה קטנה למי שהוא..בפרק שהם ניסו לעבוד על שלקה שהם עולים לדייט בנסט וגם שם היא בסוף הגיבה מכוער והוא השתמש בזה עליה כאילו שלא עשה דבר.
תמיד יזכרו נשים שמתנהגות ככה רע יותר מאשר גברים. הוא ניצח אותה בכל סיטואציה.
אבל חוץ ממנה לא הייתה לו שום דינמיקה בבית
אז לא יודעת על מה מגיע לו לזכות ואפילו להגיע עד עכשיו ואיך כבר מזמן לא חשפו בעריכה את המשחק שלו.

JU34

Well-known member
זוכרים שעוז הכניס העונה איזה 53 שיבוטים של אותו הגבר כדי להבטיח שאחד מהם יזכה? (כי בעונות הקודמות לא הצליח לו)
אז תהיו בטוחים שהוא לא בנה על יובל
ובטח לא על שון
אבל עכשיו הוא תקוע עם אחד מהם חחחח

כמה חסר כישרון אפשר להיות כדי להכניס את אותו הטייפקאסט כל כך הרבה פעמים בשביל מטרה אחת ולא להצליח כל פעם מחדש

מצב
הנושא נעול.
למעלה