אהבו את הדר בפורום?יובל מקבל עריכה של הדר וקיבל גם את הקהל של הדר לפי התגובות ברשת..
כן אהבו אותה יחסיתאהבו את הדר בפורום?
אני לא ראיתי את העונה בזמן ששודרה.
יובל מקבל את העריכה של יובל. האיש גאון של האח הגדול. היה צופה הדוק של התכנית בכל העונות ולמד את הפורמט לעומק. אני לא זוכר דייר שהגיע כל כך מוכן לתכנית. הבן אדם ממש מהנדס את הפרקים מהוילה.יובל מקבל עריכה של הדר וקיבל גם את הקהל של הדר לפי התגובות ברשת..
ואיך זה עובר את ההפקה ואת האח? לא ברור לייובל מקבל את העריכה של יובל. האיש גאון של האח הגדול. היה צופה הדוק של התכנית בכל העונות ולמד את הפורמט לעומק. אני לא זוכר דייר שהגיע כל כך מוכן לתכנית. הבן אדם ממש מהנדס את הפרקים מהוילה.
הבן אדם חושב חצי שעה לפני כל מילה שהוא מוציא מהפה עוד מתקופת מאוריובל מקבל את העריכה של יובל. האיש גאון של האח הגדול. היה צופה הדוק של התכנית בכל העונות ולמד את הפורמט לעומק. אני לא זוכר דייר שהגיע כל כך מוכן לתכנית. הבן אדם ממש מהנדס את הפרקים מהוילה.
לא נכון... היום לדוגמא לא הכניסו את העובדה שכולם צחקו בסליחות .. רק את הסוףיובל מקבל את העריכה של יובל. האיש גאון של האח הגדול. היה צופה הדוק של התכנית בכל העונות ולמד את הפורמט לעומק. אני לא זוכר דייר שהגיע כל כך מוכן לתכנית. הבן אדם ממש מהנדס את הפרקים מהוילה.
ממש לא, יש לו נפילות בעיקר מול שני פשוט עוז לא מכניס את זה לפרקים. כמות המניפולציות שהוא עושה לה, הניסיון לשלוט בה ולחנך אותה, הקנאה החולנית וההתקפי זעם שמגיעים בכל רגע כזה. מישהי כתבה פה שהוא לא רעיל?! הוא האמא של הרעיל!!!יובל מקבל את העריכה של יובל. האיש גאון של האח הגדול. היה צופה הדוק של התכנית בכל העונות ולמד את הפורמט לעומק. אני לא זוכר דייר שהגיע כל כך מוכן לתכנית. הבן אדם ממש מהנדס את הפרקים מהוילה.
והיא האבא של הרעיל...איזה פה יש לה. בקיצור, שניהם החוצה.ממש לא, יש לו נפילות בעיקר מול שני פשוט עוז לא מכניס את זה לפרקים. כמות המניפולציות שהוא עושה לה, הניסיון לשלוט בה ולחנך אותה, הקנאה החולנית וההתקפי זעם שמגיעים בכל רגע כזה. מישהי כתבה פה שהוא לא רעיל?! הוא האמא של הרעיל!!!
מה חבל? נורא!תרצה לדעתי כבר לא תזכה...
שון לא יזכה..
איסקוב בטוח לא יזכה
שני לא תזכה כבר זכתה במספיק...
יובל זוכה
חבל
אין בו כלום!!תרצה לדעתי כבר לא תזכה...
שון לא יזכה..
איסקוב בטוח לא יזכה
יובל זוכה
חבל
הזכייה הכי הגיוניתאין בו כלום!!
זו הזכייה הכי דוחה שיכולה להיות
תהילה הייתה צריכה לחשוף את הסיפור ביניהם שחור על גבי לבןהזכייה הכי הגיונית
מי שהיה הזוכה והקונצנזוס של הקהל טרם כניסת החדשים.
זמן קצר אחר כך איבד גובה
התחילו לקרוא לו אסטרטג
הסיפור עם תהילה
עבר ונשכח.
עוז החזיר לו לאט לאט את האהדה
הפך את כולם למאוסים
הוא נשאר ה"צדיק" שהכי בסדר
לא אומניק כמו תרצה. לא רעיל כמו שני. לא אלים כמו איסקוב. לא חדש כמו שון.
לא נפל בלשונו.
יובל הופך לאופציה המועדפת והיחידה יש לומר עבור צופים רבים.
סוף סיפור.
עוד לפני כן יש כאלו שזיהו שהוא אסטרטג.הזכייה הכי הגיונית
מי שהיה הזוכה והקונצנזוס של הקהל טרם כניסת החדשים.
זמן קצר אחר כך איבד גובה
התחילו לקרוא לו אסטרטג
הסיפור עם תהילה
עבר ונשכח.
עוז החזיר לו לאט לאט את האהדה
הפך את כולם למאוסים
הוא נשאר ה"צדיק" שהכי בסדר
לא אומניק כמו תרצה. לא רעיל כמו שני. לא אלים כמו איסקוב. לא חדש כמו שון.
לא נפל בלשונו.
יובל הופך לאופציה המועדפת והיחידה יש לומר עבור צופים רבים.
סוף סיפור.
מזעזע, הוא ממש אסטרטגתרצה לדעתי כבר לא תזכה...
שון לא יזכה..
איסקוב בטוח לא יזכה
יובל זוכה
חבל
לא יקרה, אבל הלוואיהאם הדאגה שלי מוצדקת שעוז ידיח את תרצה וישאיר את יוכי?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.