אחמאודגדול
Well-known member
הלוואי? תרצה יותר ראויה ממנה לשבת בגמרלא יקרה, אבל הלוואי
הלוואי? תרצה יותר ראויה ממנה לשבת בגמרלא יקרה, אבל הלוואי
יוכי היחידה שם ששווה את המיליוןהלוואי? תרצה יותר ראויה ממנה לשבת בגמר
טוב, זאת דעתך...יוכי היחידה שם ששווה את המיליון
כל השאר היו צריכים לצאת עוד בחודש הראשון, זאת בערך הפעם האחרונה שהעלילה סביבם הייתה רלוונטית
![]()
ליוכי יש מיליון או שתיים בביתיוכי היחידה שם ששווה את המיליון
כל השאר היו צריכים לצאת עוד בחודש הראשון, זאת בערך הפעם האחרונה שהעלילה סביבם הייתה רלוונטית
![]()
יכול להיותליוכי יש מיליון או שתיים בבית
היא יכולה לוותר על הכסף
לדעתך...יכול להיות
אך מדובר בתוכנית ריאליטי
לא לשכת הסעד או פתחון לב
אם כל עונה נכתיר את מי שהכי זקוק כמנצח, אז מה הפואנטה?
אני ממש רוצה לעשות מקבץ של כל הקטעים האלו שלו. השאלה אם אפשר למצוא אותם בטיק טוקעוד לפני כן יש כאלו שזיהו שהוא אסטרטג.
כל האהדה שהוא קיבל הייתה רק בעקבות הקשר עם שני. הוא לא נפל כי הרחיק את עצמו מכל סיטואציה אפשרית בבית וצפה מהצד. הוא חי את המשחק בראש ובודד את עצמו.
את הצורך שלו בשליטה ובכוח - השיג רק דרך שני ומולה.
לא הראו בפרקים כלום מהנסיון שלו לשלוט בה דרך מניפולציות. למשל כשהתחברה לכולם והייתה מבשלת להם הוא כל הזמן היה זורק לה שהם לא מעריכים אותה והוא לא מבין למה היא ממשיכה לעשות בשבילם.. שהוא לא היה עושה ושיש לה לב טוב מידי. בערמומיות יודע איך ללחוץ שוב ושוב. גם באותו נושא- שהוא כחבר בחיים לא היה מבלה את כל השישי במטבח ומשאיר את החבר הכי טוב שלו לבד. וישר אמר לה בסוף אבל אני לא אגיד לך מה לעשות.. לא רוצה שתשני את החוויה שלך בגללי.
כל הזמן באותה צורה.. עד שגרם לה שוב להתרחק מכולם. כנ״ל על מוגרבי, כל הויכוחים והעקיצות ביניהם התחילו בגלל יובל. היה פרק אחד שנתנו הצצה קטנה למי שהוא..בפרק שהם ניסו לעבוד על שלקה שהם עולים לדייט בנסט וגם שם היא בסוף הגיבה מכוער והוא השתמש בזה עליה כאילו שלא עשה דבר.
תמיד יזכרו נשים שמתנהגות ככה רע יותר מאשר גברים. הוא ניצח אותה בכל סיטואציה.
אבל חוץ ממנה לא הייתה לו שום דינמיקה בבית
אז לא יודעת על מה מגיע לו לזכות ואפילו להגיע עד עכשיו ואיך כבר מזמן לא חשפו בעריכה את המשחק שלו.
אני החלטתי ללכת על מי אני לא רוצה:לא משנה מי יישב מול יובל בסוף אני אצביע לאותו אחד.
גם תרצה, גם איסקוב, גם יוכי כולם עדיפים על האסטרטג המזויף הזה שעוז מקדם בצורה הכי חסרת חיבור למציאות.
(כמובן שאני חושבת שגם שני, הייתי כותבת את שמה אם לא הייתי חושבת שעוז מכוון להדחה שלה)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.