שרשור לטטניקים!!!!

פIלי

New member
את מאלה שצמו?

עם כל התלונות, הפיצה בארוחת ערב ביום הראשון - הייתה בת בת זונה. בערך.

Tha ©reep

New member
לחרבן בקורסים זה כיף מאוד!!!

ככה אתה סותם שרותים שלמים ואף אחד לא רוצה להכנס אליהם יותר

גזר...../images/Emo123.gif

לא רומז למישהו מסויים בפורום אה? "אני אלבש חולצה כחולה של גן-רווה, ותחפש נמוך ובלונדיני" אם אתה אומר שלא אז אני מאמינה לך.. (כן בטח) ואם כבר אז נמוכמה ובלונדינית בכל זאת.. אני בת.. כל מה שיש לי להגיד זה - הישמר לך
ואני בטוחה שיהיו שם עוד "נוכים ובלונדיניים.. אני לא one of a kind..
בכל אופן - המדצים זה מחר! בהצלחה ולכל מי שיוצא ו.. תבואו לבקר (מי שהבטיח.. וגם מי שלא מומזן!
) יומטוב! אוהבת

../images/Emo46.gif

תיקון: לא רומז למישהו מסויים בפורום אה? "אני אלבש חולצה כחולה של גן-רווה, ותחפש נמוך ובלונדיני" אם אתה אומר שלא אז אני מאמינה לך.. (כן בטח)
ואם כבר אז נמוכה ובלונדינית בכל זאת.. אני בת.. וכל מה שיש לי להגיד זה - הישמר לך
ואני בטוחה שיהיו שם עוד "נמוכים/ות ובלונדינים/ות.. בכל זאת .. אני לא one of a kind..
בכל אופן - מחר מדצים! בהצלחה ולכל מי שיוצא ו.. תבואו לבקר (מי שהבטיח.. וגם מי שלא מומזן!
) יומטוב! אוהבת

../images/Emo10.gif

דיברתי עם אמא שלי כרגע ואמרתי לה שלשטח אני לא חושבת שאני צריכה מזרן.. אז אני מעדיפה שיביאו לי אותו לפנימיה כבר.. ומה היא אומרת לי? שהם לא יבואו לבקר אותי כנראה שהיא לא רוצה שאני אסתמך על זה שהם יביאו לי משהו כי.. כי הם לא בטוח יבואו אז הם כנראה לא יבואו.. אז תבואו אתם לבקר אותי בבקשה?
(זה לא כ-זה מפריע לי שהם לא יבואו.. אבל עדיין, לא רוצה להיות שם לבד כשאת כולם באים לבקר
)

tuty fruty

New member
אל תדאגי כניראה שביום שהמשפחות

באות אני באה לבקר אבל איפה את תהיי את יודעת?

s h e e p i t

New member
אל תדאגי עדי...

גם אצלנו לא את כולם באו לבקר ומי שלא באו לבקר אותו הצטרף למשפחות של אחרים כולם היו ביחד והיה טוב ושמח... בכל אופן מצטרפת לשאלה של רנה - איפה תיהי?

לא דואגת, רותם

תודה ולא, אני עוד לא יודעת איפה אני אהיה.. אגב! **גם אני לא אוהבת שהשם שלי נכתב בכותרת.. קחי לתשומת
ך**
איזה חמודים אתם! תודהה מחכה לראותכם!

פIלי

New member
וואי

יש מצב שתהיה משלחת ממטה יהודה אז אולי אני יבוא..

אל תדאגי

יהיו מספיק אנשים שתהיי איתם ואני לא מתכוונת רק למבקרים מהפורום אלא גם לחברים מהקבוצה ובכלל שיזמינו אותך להיות איתם:) ובקשר למזרון- גם זה לא ממש חובה אני הסתדרתי כל הסמינר בלי מזרון מתחת לשק"ש (כמובן שנורא כאב לי הגב.. אבל ממילא הוא כאב) אם אין לך איך לסחוב מזרון- אז עדיף שבאמת לא תסחבי מזרון

גם אותי כמעט לא באו לבקר!!

כי ההורים היו בחו"ל ולאח שלי בדיוק הייתה שלילה. אז ברגע האחרון חברה שלו שיכנעה אותו שהיא תנהג, והם באו. איזה יופי. רק באיזה שעה איחור.. חפיף!

למעלה