שרשור לטטניקים!!!!

bobby6killer

New member
פאק העיקר שלא התחברתי ביוזר של דוד

שלי... זה אני כתבתי את ההודעה,היוזר של בן דודי המעצבן... אני עכשיו עכולה לי"א,כלומר בן 16...

bobby6killer

New member
את יודעת זה בהחלט מעורר שאלות רבות

דבר ראשון,פורוםפ ג'קאס וcky ופורום cm והאטריק זה פורומים שלי שגם בטעות התחברתי ממנו... דבר שני בן דוד שלי בפורומים בעיות בגיל ההתבגרות,ובפורום השקעות בוולסטריט? חיחיחי מעולם לא ידעתי אליו משם יש לו את כל הכסף הזה מניאק קטן הוא...

אסף,כבר אמרתי לך שאני מתה עלייך?

תזכה למצוות

kedeman

New member
שרשור לטטניקים!!!!

יוצאים למד"צים/מד"חים?? יש לכם שאלות? חששות? רוצים לבדוק מי פה יוצא כדי שתדעו את מי לחפש ("איך אני אזהה אותך??" "אני אלבש חולצה כחולה של גן-רווה, ותחפש נמוך ובלונדיני" - לא שאני רומז למישהו/י מסויים/ת בפורום...) רוצים משהו??? שרשור במיוחד בשבילכם!!!! כל מה שתצטרכו (מספרי טלפון/פלאפון לא להעביר על גבי הפורום! להעביר בערוצים אחרים)

Yootam

New member
מה להביא?!

טוב- אז הדבר הכי חשוב שאתם יכולים לעשות זה להביא מצלמה! לא תצטערו (רק תוודאו ששמתם את הפילים טוב, כי אם לא אז ממש תתאזבו בחנות צילום...). חולצות כחולות כפי שנאמר קודם- בהמונים- תבקשו מאחים, שכנים, ואולי הגיע הזמן לקנות אחת או שתיים. תחסכו דברים שהם לא באמת שימושיים. לאופטימיים ביניכם- תדאגו לא לעשות ילדים בגיל 15... חשוב מאוד- אל תביאו נייר טואלט כי זה יתן לכם לגיטימציה לחרבן במהלך הקורס... (אולי ביער זה עוד בסדר, אבל בהדסים... הישמרו לכם!) תעשו חיים!

kedeman

New member
כמה חולצות כחולות צריך???

למרות כל הלחוצים פה!! לא צריך הרבה חולצות כחולות!!!! למי שיוצא למד"צים - קחו חולצה אחת לחלק של היער ועוד שתי חולצות לחלק של הכיתות למד"חים - 2-3 חולצות זה מספיק בהחלט.. אולי אפילו יותר מדי.. קחו בחשבון שביער תיהיו ג'יפה גם אם תחליפו חולצה אז במקום כל הזמן לבכות שכל הבגדים שלכם הופכים לג'יפה פשוט תשאירו את אותם בגדים ג'יפה אם זה ממש יפריע לכם - תתקלחו כשתגיעו לפנימיות ותכבסו את הבגדים!! (כיור, מים וסבון מקלחת עושים את העבודה יפה מאוד - ותצליחו כבר לאלתר איזה חלון לתלות עליו) בקורס - תביאו נייר טואלט!! לא רק כדי לחרבן אלא בעיקר כדי שאם פתאום תחטפו נזלת (וזה תמיד קורה בשיא החום!!) אז תוכלו להשתמש בטישו משובח מהבית ולא בנייר זכוכית מהשרותים...

קשתונה

New member
תביאו ניר טואלט...והמון!!!!

כי אין שם...מדי פעם יש והוא נגמר אחרי רגע... תביאו!!!! למקרה שלא תהיה ברירה ותהיו חייבים לחרבן...(3 פעמים ביום...מתישהו גם אתם תתפוצצו) או שיהיה לכם קילקול קיבה כמו שלי היה ותשלשלו את נשמתכם חיחיחחי:) תביאו ניר טואלט נשמות:)

Yootam

New member
לאאאאאאא

אל תביאו נייר טואלט (טוב, בעצם תביאו, שיהיה) אבל WHAT EVER YOU DO אל תחרבנו!!!!

למעלה